Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-16 22:23:39 |
Redfox:
Ok, ok :)
Kusjuures Sinu kuivatatud pihlakate lisamise idee proovin kindlasti ära. Tundub väga põnev ja usun, et ka maitsev.
Vabandust. tegelikult oli selle taha peidetud varjatud enesekriitika et ma ei oska ühtegi lisandit õigesti doseerida ja siis kukub mul endal käkk välja. palun arvestada et olen Kopli matsiplika ja toidukultuuri teemal rääkides sama ebakultuurne kui kõigis muudes teemades. kindlasti polnud minu nähvamine katse halvustada kellegi teise maitset eriti minust palju kogenenumate ja osavamate oma, kel kõik alati õnnestub. Kirsike:
Ma sain uue paki Fibrexit :) Ma sain uue paki Fibrexit :)
Kirsike:
No nii, Eestis teadaolevalt ei ole kuskil, võeti sortimendist välja. Soomes peaks olema sees Citymarketis ja S-Marketis.
Mahetoodete poodide kaudu pidi ka olema võimalik saada, uurin edasi.
Eks siis lõpuks saan kätte ka kui keegi/või ise Soome satub.Tänud Pille, uurisin asja ja Montemar lubas edasi uurida, kas kuskilt on veel saada. Nende müügijuhi sõnul ei kinnitanud see Eesti turul üldse kanda ja keegi ei telli seda neilt. |
|
Redfox Abikokk 2009-08-16 22:42:34 |
aitäh mõistva suhtumise eest. ja tõesti proovi, a mul veel juhtus paar kuiva kibuvitsamarjakest kah pihlakate vahele (mul teekapis on teatud asju mis kunagi arvatud heaks ideeks aga lihtsalt jäävad alles ja siis satuvad ühte karpi ka). KUIDAS SEE JUHTUS et seekord on pool leivakogusest juba peaaegu otsas???? oK andsin tüki vanaemale aga... hmm. ema võttis paar õhukest viilu, ise sõin ja ongi pool kilo läinud kahe päevaga. hea et ma juuretist natuke juurde paljundasin peab homme õhtal uue laari ikka juba panema. muidu äkki olen juba neljapäevaks leivatu! hea kerge ja mahe leib seepärast vist. | |
Agaate Kokaõpilane 2009-08-17 00:13:05 |
Tere! Olen leiba küpsetanud juba mitu kuud.Olen iseõppija. Juuretise sain leivakoolituses käinud sõbralt. Algus oli roosiline, leivad tulid superhästi välja ning tuttavalelt kostsid vaid kiidusõnad. Viimasel kahel leivateol on aga juhtunud , et leiva sisse tekib tühimik.Kas keegi oskab nõu anda, mida ma valesti teen? | |
Redfox Abikokk 2009-08-17 06:10:53 |
sõtkumise probleem äkki? | |
Seenekas Abikokk 2009-08-17 11:11:43 |
Agaate:
Kas leib ei ole äkki üle kerkinud? Mul tekkis koore alla tühimik nende viimaste nädalate ohjeldamatu kiire kerkimise ajal. Kavatsen järgmisel korral veidi paksema taina teha. Tere! Olen leiba küpsetanud juba mitu kuud.Olen iseõppija. Juuretise sain leivakoolituses käinud sõbralt. Algus oli roosiline, leivad tulid superhästi välja ning tuttavalelt kostsid vaid kiidusõnad. Viimasel kahel leivateol on aga juhtunud , et leiva sisse tekib tühimik.Kas keegi oskab nõu anda, mida ma valesti teen? |
|
Kirsike Abikokk 2009-08-17 11:45:52 |
Pille:
Kustkohast???? Eestist?
Ma sain uue paki Fibrexit :) Ma sain uue paki Fibrexit :) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-08-17 11:55:24 |
Kirsike:
Ei, Soomest sõbrad tõid..
Pille:
Kustkohast???? Eestist?Ma sain uue paki Fibrexit :) Ma sain uue paki Fibrexit :) |
|
Redfox Abikokk 2009-08-17 20:01:26 |
Seenekas:
pigem on nii et kui kerkib liiga kiirelt siis vajub ka järsku alla ja tekib see nätskus. või ma ei tea.
leib on müstiline asi ikka. Agaate:
Kas leib ei ole äkki üle kerkinud? Mul tekkis koore alla tühimik nende viimaste nädalate ohjeldamatu kiire kerkimise ajal. Kavatsen järgmisel korral veidi paksema taina teha.Tere! Olen leiba küpsetanud juba mitu kuud.Olen iseõppija. Juuretise sain leivakoolituses käinud sõbralt. Algus oli roosiline, leivad tulid superhästi välja ning tuttavalelt kostsid vaid kiidusõnad. Viimasel kahel leivateol on aga juhtunud , et leiva sisse tekib tühimik.Kas keegi oskab nõu anda, mida ma valesti teen? |
|
Kaneelikang Kokaõpilane 2009-08-17 20:13:29 |
Leib elab, ta on nagu pisikene pereliige, kellega tuleb arvestada, kelle käitumist ja iseloomu peab tundma õppima. | |
Zoozi Abikokk 2009-08-17 21:54:10 |
Tegin täna ühe pätsi "tavalise" ja teise küüslaugu ja röstitud seesamiseemnetega.Väga mõnus tuli . | |
<< < 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 > >> |