Vastlapäev - 17. veebruaril 2015

Triinpvr
Abikokk
2010-02-16 19:47:51
Tullia:
Infoks tartlastele. Werneri vastlakukkel on muutnud nime, suurust ja hinda. Hiigelsuurte kuklite nimeks nüüd Werneri majakakk ja hind 21 krooni varasema 12 krooni asemel. Loodetavasti maitsevad sama hästi, kui nende moosiga vastlakuklid. Õhtul proovin!
Tegelikult pidi majakakk olema lihtsalt vastlakukli suurem vend. Lisaks oli neil täna toodet nimega perekukkel, kahjuks unustasin hinda vaadata aga see oli üks nii 20 cm läbimõõduga hiidkukkel küll :)

laualamp.wordpress.com

Silx
Abikokk
2010-02-16 21:08:38
Nii, juba teine vastel järjest, kui olen ilma kuklita. :( Tööl ei antudki ja poest ei saanud enam - ainult hiigelsuured ja Hagari omad järgi. Ise ei hakanud ka tegema :D Ühte-kahte kuklit on keeruline teha. :D

Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time

Kingadraakon
Abikokk
2010-02-16 21:34:49
ma jäin ka kuklita, sest rimist olid otsas ja ise teha polnud suure töökoormuse tõttu aega :( ehk homme-ülehomme saan selle vea parandada... pille retseptid on väga isuäratavad siin. aga hernesupis olen edukalt kasutanud vaakumpakendis õlleampsu nime all müüdavat kondiga singitoodet. tootjat kahjuks ei mäleta.
Liina
Abikokk
2010-02-16 22:57:06
Need vaarikaga vastlakuklid on tõesti isuäratavad, oleks ma neid varem märganud :D . Mina tegin täna pruune vastlakukleid ja tavalisi :). Väga head said kõik.

Minu kokkamised!

Tziiki
Abikokk
2010-02-17 11:08:36
minagi kuklita siin kaugel maal...eile õnnestus hilisõhtul kuklit vaid läbi (selleks ajaks juba suletud) kohaliku pagaripoe akna näha :( aga see-eest!!! suutsin oma kodus olevale kaasale selgeks teha, et poe kuklit ta kindlasti ei taha ja et kõige õigem oleks ise teha...kiire link talle nami-nami retsepti juurde ja ka link videost, kuidas on lõbus taigent loopida :) pilti tegi ta kahjuks vaid telefoniga, sest fotokal kaart katki...aga isegi udusel pildil nägid kenad välja! küll aga oli meespool kurb, et teps mitte ei õnnestunud tal saada taigne selliseks, nagu Bertinet'l...ütles, et loopis tund aega, aga ikka jäi laua külge kinni...huvitav miks?

As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :)

Spidur
Abikokk
2010-02-17 11:55:36
ma tegin täna vastlakukleid, väga hästi õnnestusid minu meelest. parem hilja, kui mitte kunagi:)

Elina tegemised

Kätrin
Abikokk
2010-02-17 12:03:32
Meie tähistasime ka eile vastlapäeva. Küll mitte kelgutamise, vaid hoopis söömisega :) Tegin mulgiputru, oasuppi ja elus esimest korda ka päris ise vastlakukleid. Retsept ikka siit ja õnnestusid kenasti - olid kohe väga maitsvad. Ja võib julgelt öelda, et kodused kuklid on ikka paremad ükskõik millisest poe omast :)

Kätrini kokkamispäevik

Netcat
Abikokk
2010-02-18 08:21:55
Minul õnnestus sel aastal kukeldamine torpedeerida sellega, et tegin liiga vägeva valentinipäeva šokolaadikoogi - nii vänge, et sööme seda siiamaani. Seetõttu keelati mul kuklite valmistamine suuremas koguses ära ja nagu eelpool märgitud, ega 1-2 kuklit ei oska tõesti küpsetada. Tõin siis Komeedist paar tükki. Oleks vabalt võinud ka ühega piirduda, väga magusad ja rammusad olid, liigagi. Moos oli ka sees. Ja kukkel oli ikka, noh, kukkel, kardemoniga ja puha, mitte nagu see kuiv sai mida poes müüakse. Aga enda omad meeldivad rohkem, eelkõige seetõttu, et ise ma kunagi ei pane nii palju suhkrut saia sisse. Need olid nii magusad, et hambavalu võis lausa saada.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-02-18 16:19:40
Kasutaja juhanharm tegi ka Nami-Nami retsepti järgi kukleid. Kommentaar on kuklite juures, siia panen Juhani palvel ka pildid:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Exxe
Kokaõpilane
2011-02-27 11:18:23
Ikka teen ka sel aastal kukleid ja hernesuppi ja see aeg pole enam kaugel. Kukli proovipartii juba tehtud ja ka söödud :)

Toidus peitub ilu :)

<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>