Akaatsia Abikokk 2010-01-28 01:38:52 |
Pille:
Suurimad tänud, ma vist enne ei otsinud piisavalt hästi. Nimi, mida mõtlesin, oli tuuletaskud..... akaatsia:
Profitroolid?
Ma ei tea, mida Sa kiirkeedutaina all silmas pead - tavaline keedutainas valmib ju niiehknii imekiiresti. Retsepte on Nami-Namis mitu - nt see Salme Masso variant, lisaks on siin terve keedutainaküpsetiste teema.Kas keegi oskab soovitada kust leida kiirkeedutaigna retsepti. Kunagi sai selle taignaga vastlakukleid tehtud- olid väga head ja õhulised, aga kahjuks kadus retsept. Keedutaignast küpsetistel oli üks vahva nimi, kuid seegi ei tule momendil keelele...... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-01 18:03:02 |
Soomlaste Ruokamaailma ajakirjas oli väga vahva šokolaadi-vastlakuklite retsept. Saiatainasse on lisatud kakaopulbrit, täidisesse tumedat šokolaadi ning vahukoorgi on kakaopulbriga värvitud ja maitsestatud. Foto: Ruokamaailma Kui aega saan, siis katsetan ja lisan retsepti ka Nami-Namisse (kui keegi minust ette ei jõua muidugi :)) | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-05 18:02:33 |
Pille:
Minu versioon antud kuklitest on veidi vähem magusad: tõmmud vastlakuklid. Muidu üllatavalt mõnusad ja teeks teinekordki (ma kahtlesin kakaopärmitainas, aga asjatult).
Soomlaste Ruokamaailma ajakirjas oli väga vahva šokolaadi-vastlakuklite retsept. Saiatainasse on lisatud kakaopulbrit, täidisesse tumedat šokolaadi ning vahukoorgi on kakaopulbriga värvitud ja maitsestatud. http://www.yhteishyva.fi/ruokamaailma/reseptit/leivonnaiset_q_/fi_FI/suklaiset_laskiaispullat/_files/82843963969965973/default/r_suklaalaskiaispullat_tv_0210.jpg Foto: Ruokamaailma Kui aega saan, siis katsetan ja lisan retsepti ka Nami-Namisse (kui keegi minust ette ei jõua muidugi :)) |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-02-13 18:35:18 |
Täna sai HomeArt kohvikus (Rotermanni keskuses) proovitud Vertigo vastlakuklit. Suur, moosiga ja ehtsa vahukoorega - täitsa mõnus. Kukkel oleks võinud ehk tsipake õhulisem olla, aga siiski täitsa maitsev. Kes-kus veel juba kukleid proovinud on? | |
Martiina Abikokk 2010-02-13 20:23:47 |
Mina olen see aasta juba korra kukleid teinud :) Kaks päeva tagasi. | |
Tullia Abikokk 2010-02-13 21:21:42 |
Werneris oli ka väga maitsev vastlakukkel - suur, pohlamoosi ja vahukoorega. Ilmselt sealt võtangi vastlapäevaks koju mõned kaasa. | |
Mari-Liis Abikokk 2010-02-13 21:52:30 |
Mulle toodi Pihlaka kondiitri vastlakukleid. Kukkel oli tuim ja "vahukoore" koukisin vahelt välja. Pettumus. | |
Anu Abikokk 2010-02-13 22:08:05 |
Jaa, Werneri omad nii head. Pole üldse liiga magusad ega liiga vähe magusad. Ja mõnusad pehmed. Homme enne kooli lähen võtangi ühe. Samas seal uues Rüütli tänava kohvikus (Tartust jutt ja seal Pange tänava ja Rüütli nurgal asuvast kohvikust) sain küll liiga magusa ja võise vahukoorega kukli. Iseenesest hea, sest isu võttis ära küll ja kellele neid kaloreid ikka vaja. | |
Cashmir Abikokk 2010-02-13 23:01:09 |
(Tartu) ülikooli raamatukogu all kohvikus olid üsna keskmiselt head vastlakuklid, aga ilma moosita. | |
Kiilike Abikokk 2010-02-14 16:08:28 |
Minul siis siinse retsepti järgi kuklid tehtud ja ostma ei kavatse minna(aga homme saan ostetuid ka süüa) :) | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |