Nummikene Kokaõpilane 2009-02-21 10:41:07 |
Tere trüdrukud!
Mina olen ka plaani võtnud vastlakuklid ise teha ja kui keegi oskab nõu anda kui palju tuleks nami-nami retsepti järgi tehtud kuklite jaoks vahukoort osta.
Tordi tegemist ikka veel ei julge ette võtta, aga kõigile tublidele torditajatele edu ja päikest Liha teeb tigedaks!!! |
|
Spidur Abikokk 2009-02-23 07:43:41 |
Minu vastalkuklid siin. Eelmine aasta tegin traditsioonilisi, seekord tahtsin midagi pisut teistmoodi teha. | |
Marit_S Kokaõpilane 2009-02-23 11:23:51 |
Tahaks ka sel aastal ise vastlakukleid teha proovida. Kas oskate öelda, et kui vastlakuklid päev varem valmis teha (st täna õhtul siis), kas nad homme siis veel värsked on? Tahaksin hommikul kaerahelbepudru kõrvale hirmsasti kuklit proovida, aga päris kell viis ei taha ka üles ärgata ja taignaga mässama hakata... või siis et kas oleks mõtekas taigen päev varem valmis teha ja ööseks külmkappi panna? Oskab keegi aidata? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-02-23 11:43:25 |
Marit_S:
Mina plaanin oma vastlakuklid täna pärastlõunal valmis küpsetada. Vahukoorega täidan vahetult enne söömist - osad siis täna õhtul, enamuse homme hommikul ja päeval...
Tahaks ka sel aastal ise vastlakukleid teha proovida. Kas oskate öelda, et kui vastlakuklid päev varem valmis teha (st täna õhtul siis), kas nad homme siis veel värsked on? Tahaksin hommikul kaerahelbepudru kõrvale hirmsasti kuklit proovida, aga päris kell viis ei taha ka üles ärgata ja taignaga mässama hakata... või siis et kas oleks mõtekas taigen päev varem valmis teha ja ööseks külmkappi panna? Oskab keegi aidata? Nummikene:
No ma arvan, et pakist piisab ehk. Oleneb muidugi ka sellest, kui suure kuhja Sa seda vahukoort sinna suskad :) Teen tänavu kreemi pooleks vahukoore ja torukohupiimaga, jääb veidi kalorivaesem ja püsivam.
Mina olen ka plaani võtnud vastlakuklid ise teha ja kui keegi oskab nõu anda kui palju tuleks nami-nami retsepti järgi tehtud kuklite jaoks vahukoort osta. |
|
Marit_S Kokaõpilane 2009-02-23 12:52:58 |
Aitäh, Pille! Teen ka nii! | |
Qsti Abikokk 2009-02-23 15:05:40 |
Meilgi juba kuklid tehtud-söödud. Kirsimoosi kahjuks polnud ja sõime vaarikamoosiga. http://qsti.blogspot.com/2009/02/vastlakuklid-09.html | |
Seenekas Abikokk 2009-02-23 17:14:12 |
Mul ka esimest aastat plaanis ise vastlakukleid küpsetada. Homme siis. Muide, täna linnas poes käies ei olnud esimeses kahes poes juba lõuna paiku enam vahukoort müügil. Tuli kuidagi väga-väga vana aeg meelde... | |
Berit Abikokk 2009-02-23 19:12:27 |
Seenekas:
Koos vahukoorega oli mõnest suurest poest kadunud ka kardemon.. Mul ka esimest aastat plaanis ise vastlakukleid küpsetada. Homme siis. Muide, täna linnas poes käies ei olnud esimeses kahes poes juba lõuna paiku enam vahukoort müügil. Tuli kuidagi väga-väga vana aeg meelde... |
|
Mann Abikokk 2009-02-23 19:13:36 |
meil olid siit need hõrgud vastlakuklid, plaan oli küll homme neid vahukoore ja moosiga süüa, kuid tegime seda juba täna, ja nüüd on tunne, et poeks voodisse magama, kolm kuklit on liiast (mul tuli poolest kogusest 9 kuklit). | |
Zoozi Abikokk 2009-02-23 19:52:51 |
Mul kodused teatasid, et nemad ei tahagi vastlakukleid ja üksi endale ei hakka ka tegema. Ehh..... | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |