Jäätisemasinad

Sirliiz
Abikokk
2009-07-01 18:55:54
Mul oli kindele plaan eile Kaubamaja kinkekaardid realiseerida ja Krupsi jäätisemasin koju tuua, kuid mu suureks pettumuseks on jäätisemasinad nii kuumaks kaubaks osutunud, et Kaubamajas otsas kõik. Algne idee lihtsalt kinkekaartidest lahti saamiseks see masin osta on nüüd juba meeled nii halvanud, et vaeme siin mehega kas siis Stockist osta Krups või vaadata hoopis kompressoriga masina poole. Kuigi nii ruum köögipinnal kui ka külmikus on hinnas. Ideaalne tundub olevat Qsti poolt kiidetud Phillips, kuid kahjuks seda Eestis pole kuskilt võtta. Aga masina ma pean ma nüüd saama ;)
Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-24 15:48:17
Spiidi 24.7.2009:
Ma uurin hetkel erinevaid jäätisemasinaid ja jäi selline silma: Pure Indulgence™ 2 Qt. Frozen Yogurt-Sorbet & Ice Cream Maker Kas keegi oskab selle kohta rääkida? Miks see nii odav on? Tundub täisautomaatne, mille hinnad muidu algavad 4000.- kroonist.
K2trin:
Kas seal ei ole mitte välja toodud, et seal on ka see külmutuskauss- ehk siis see, mis külmkappi käib. Täisautomaatsel sellist ju ei oleks. Ta ilmselt lihtsalt näeb välja, tänu oma kandilisele kujule, nagu täisautomaatne masin.
Zapxpxau:
double-insulated freezer bowl Jah, kopsik külmkappi...
Spiidi:
Jah, ma jõudsin ka juba lähemalt uurida. Eitea, kas keegi Eestis ka Cuisineart'i vahendab? Ma üksikuid tooteid olen Stockmannis näinud. Koos transpordiga tuleb selle hinnaks juba $199.-, mis ei ole enam odav.
Zapxpxau:
200 usd pole kopsikuga masina puhul kulutust väärt. Vaata mõni millel külmutuselement. Need elemendid on pisikesed ja kohe mitu tükki mahub kappi.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Hexy
Abikokk
2009-08-09 18:46:17
Mina siis nüüd ka uhiuue jäätisemasina omanik. Onu kapis seisis juba aastakümneid SALTA 3. Onu seda kasutanud pole, a minul juba 2 jäätisetegu seljataga ja plaanin kolmandat. Masinal pole mingit kasutusjuhendit, ka mitte venekeelset, nii et olen lasknud töötada niikaua kui ära väsib. Esimest korda undas 10min :) teist korda suutis juba 25min tööd teha ja jäätise konsistents oli juba palju parem. Kuigi jääkapp on hetkel väga täis, siis hoian alati jäätisenõu jagu ruumi alles. Väga mõnusad need isetehtud jäätised ja rasket pole mitte midagi.

Hexy asjatab

Turakas
Kokaõpilane
2009-08-14 15:31:41
Jagaksin infot, mille puuduse käes ise vaevlesin. Nimelt, tekkis huvi soetada oma Kenwood 560 lisatarvik - jäätisevalmistaja (AT 956). Teadsin, et mingi kauss sellest peaks mahtuma minu sügavkülma - kaks erineva suurusega sahtlit. Poodides ei leidnud seda, et oma silmaga näha, igal pool tuli tellida. Tuhlasin kogu interneti läbi, et uurida, mis mõõtmetega see kauss on - ei leidnud. Kuna suur taigna segamiskauss ikka kuidagi mahtus sügavkülma sahtlisse ja sain aru, et ega jäätisevalmistaja eri saa eriti sellest suurem olla, otsustasin osta. Üllatusin positiivselt, kui jäätisevalmistaja kätte sain - see külmutuse osa ei ole väga suur ja mahub mu suuremasse sahtlisse - kõrgus ca 11 cm ja läbimõõt ca 23 cm.
Spiidi
Abikokk
2009-10-13 14:43:24
Oi, küll ma olen õnnelik. Ma olen uhiuue Cuisinart'i jäätisemasina omanik :)

le D?ner

Netcat
Abikokk
2009-10-13 17:00:30
Mis hinnaga sellise siis said?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Spiidi
Abikokk
2009-10-13 17:51:36
Netcat:
Mis hinnaga sellise siis said?
1350.-

le D?ner

Netcat
Abikokk
2009-10-14 13:44:28
Ja kellega peab tuttav olema, et Kodulux eraisikuga nõus suhtlema oleks?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Spiidi
Abikokk
2009-10-15 09:36:49
Netcat:
Ja kellega peab tuttav olema, et Kodulux eraisikuga nõus suhtlema oleks?
Nad liiga õnnelikud ei olnud väikse eraisikuga suhtlemisel, kuid ma küsisin hästi ilusti :)

le D?ner

Kingadraakon
Abikokk
2010-02-01 19:12:54
viimaks ometi!!! jõuluvana tõi mulle severini jäätisemasina. olen mõned korrad masinat katsetanud ja arvan, et võib täitsa rahule jääda. lemmikretseptid ei ole veel selgunud, aga kui miskit põnevat avastan, annan jäätiseteemas kindlasti teada.
<< 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 >>