Ilse![]() Abikokk 2010-03-17 11:52:46 |
Leidsin sellise jäätisemasina kas keegi oskab sellest midagi arvata, otsisin netist kasutusjuhendit, et milline osa (kui suur) külma käib aga ei leidnud midagi | |
Netcat![]() Abikokk 2010-03-17 12:26:04 |
Ilsu:
Ma isiklikult küll ei julgeks sellist osta. Näeb välja nagu laste mänguasi. Leidsin sellise jäätisemasina kas keegi oskab sellest midagi arvata, otsisin netist kasutusjuhendit, et milline osa (kui suur) külma käib aga ei leidnud midagi Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Ilse![]() Abikokk 2010-03-17 12:33:49 |
Netcat:
:D väga armas näeb ju välja :D
Ilsu:
Ma isiklikult küll ei julgeks sellist osta. Näeb välja nagu laste mänguasi.Leidsin sellise jäätisemasina kas keegi oskab sellest midagi arvata, otsisin netist kasutusjuhendit, et milline osa (kui suur) külma käib aga ei leidnud midagi |
|
Netcat![]() Abikokk 2010-03-17 14:42:30 |
Ilsu:
No milles siis probleem? Antud lingil on ju pilt sellest, milline osa külma käib (kogu pott, nagu paistab).
Nii naljaga pooleks, Hansapost on minu meelest järgmine samm Selectist edasi. Et päris kummaline kraam seal müügil ei ole, ja tõenäoliselt saab enamikku seal müüdavast isegi mingil määral otstarbekohaselt kasutada, aga... teataval määral on enamik seal müüdavast kraamist siiski pigem nagu tootelaadne toode, mitte päris asi. Netcat:
:D väga armas näeb ju välja :DIlsu:
Ma isiklikult küll ei julgeks sellist osta. Näeb välja nagu laste mänguasi.Leidsin sellise jäätisemasina kas keegi oskab sellest midagi arvata, otsisin netist kasutusjuhendit, et milline osa (kui suur) külma käib aga ei leidnud midagi Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Ilse![]() Abikokk 2010-03-17 15:00:08 |
jah, Sul võib õigus olla, mina leidsin selle http://www.ale.ee/ lehe pealt ja Hansapostistiga mingeid kogemusi ka mul pole... Mina vaatasin jälle pildi järgi , et see pott võib panna nõudepesu masinasse :) | |
Netcat![]() Abikokk 2010-03-17 18:14:59 |
Mu isa on sealt Hansapostist igasugust oma hinda mitte väärivat jama kokku ostnud, ehk on mul pisut kallutatud arvamus seetõttu. Igastahes see pilt meenutab mulle seal küll pigem sügavkülmkirstu kui nõudepesumasina sisemust. Ja ligikaudsed mõõtmed on mahust tuletatavad, kuigi arvatavasti on potil üsna paksud seinad. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kingadraakon![]() Abikokk 2010-03-17 22:14:13 |
see on jama masin. minu severini masina võimsus on 30W ja seda tundub isegi vähevõitu olema. võiks veidi kiiremini-jõulisemalt segada mu arust. aga sellel hansaposti masinal on võimsust vaid 15W. kaldun arvama, et seda on kaugeltki liiga vähe. | |
Ilse![]() Abikokk 2010-03-18 06:02:58 |
igaljuhul tänan info eest, vaatan siis edasi. See lehmakese pilt on muidugi see mis mind ahvatles :D | |
Netcat![]() Abikokk 2010-03-18 14:39:19 |
Ma parem ostaks sellise Cuisinarti nagu Spiidil ja kleebiks ise lehmakese pildi peale, kui see nii oluline on :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kristel![]() Abikokk 2010-03-29 09:44:44 |
Spiidi:
Spiidi, kuidas sa Cuisinarti masinaga rahul oled? Kas see on nüüd nn. kompressoriga masin, et enam midagi eraldi sügavkülma vaja panna ei ole? Stockmanni püsiklientidele on aprillis soodushind, sellepärast ka kõrgendatud huvi :) Oi, küll ma olen õnnelik. Ma olen uhiuue Cuisinart'i jäätisemasina omanik :) http://pan6.fotovista.com/dev/6/9/03211796/g_03211796.jpg |
|
<< < 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 > >> |