Jäätisemasinad

PilleRiin
Kokaõpilane
2009-03-24 23:04:24
duo jäätisemasina sain vanakraamipoest, paarisaja raha eest. st on kaks topsikut, mis sügavkülma panna. noname firma, rootsikeelsed juhendid kaasas. teen sügavkülma tühjemaks ja proovin järgi :)
Kardemon
Abikokk
2009-03-24 23:15:21
Zapxpxau:
Vedasin umbes kuu aja eest Stockmannist Kenwoodi Il Gelataio minema, oli teine riiulis ainuke. Väga hästi töötab, vaarikajäätis valmis vähem kui poole tunniga! Varem mõlkus mõttes Gaggia Gelateria, aga Eestis seda ei leia.
et mul OLI ka kodus see masin. eelmisest suvest (2008) alates... viisime garantiiremonti, sest enam ei ajanud jäätisemassi ringi. garantiist enam tagasi ei saanud, sest vajalikke juppe pole enam saada.. raha anti tagasi. kas Sul on endiselt töökorras? teaks siis, kas eelistada sama masinat (kui seda kuskilt enam saab) või peaks mingi muu ostma..

http://kardemon.blogspot.com

Zapxpxau
Abikokk
2009-03-25 11:27:31
Kardemon:
et mul OLI ka kodus see masin. eelmisest suvest (2008) alates... viisime garantiiremonti, sest enam ei ajanud jäätisemassi ringi. garantiist enam tagasi ei saanud, sest vajalikke juppe pole enam saada.. raha anti tagasi. kas Sul on endiselt töökorras? teaks siis, kas eelistada sama masinat (kui seda kuskilt enam saab) või peaks mingi muu ostma..
Minu oma vuhistab küll, siiani pole mingeid probleeme olnud. Teen tihti ka mitu portsu järjest ja masin ei väsi.

Zap*

Erru
Kokaõpilane
2009-06-24 23:05:12
Haaran vanal teemal sabast kinni... Ega keegi juhuslikult viimasel ajal endale jäätisemasinat soetanud ole? Või on äkki kellelgi poes silma hakanud? Juhtusin siinset arutelu lugema ning kuna olen ise suur jäätisesõber, siis tekkis huvi endalegi üks isend soetada. Pisikese põnniga pole olnud mahti mööda poode kolada. Googeldamise tulemusena jäi mulje, et praegu ongi saada seda kõige odavamat Bomanni masinat. Oskab keegi kommenteerida?
Nipitiri
Abikokk
2009-06-25 09:14:21
Erru:
Googeldamise tulemusena jäi mulje, et praegu ongi saada seda kõige odavamat Bomanni masinat. Oskab keegi kommenteerida?
Tundub, et oma kogemuse põhjal siiski ei soovitaks seda. Ajab asja kuidagi ära, aga minu oma tuleb sageli jupp aega sättida, et ikka ringi hakkaks käima (kaane kontrollnublakas ei istu korralikult vmt) ja külmutamisega on ka nii nagu on. Kui aga üle 500 kr ei taha kulutada, siis eks saab hakkama ikka.
Kätrin
Abikokk
2009-06-25 09:37:50
Erru:
Googeldamise tulemusena jäi mulje, et praegu ongi saada seda kõige odavamat Bomanni masinat. Oskab keegi kommenteerida?
Kaubamajast tasub vaadata. Seal minu meelest oli veel paar nädalat tagasi täitsa Krupsi saada. Mina olen enda omaga rahul.

Kätrini kokkamispäevik

Bunnygirl79
Abikokk
2009-06-25 18:13:33
Mina sain ka lõpuks oma jäätisemasina kätte. Terve pühade aeg vehkisin sellega jäätist teha :). Masin on Krupsi oma ja ei olnudki hirmus kallis, igatahes investeering, mida ma kahetsema ei pea. Ostsin Anttilast.

http://bunnygirl79.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2009-06-25 18:17:58
K2trin:
Erru:
Kaubamajast tasub vaadata. Seal minu meelest oli veel paar nädalat tagasi täitsa Krupsi saada. Mina olen enda omaga rahul.
Stockmannis on Krupsi jäätisemasin olemas, eile oli veel :) Hinnaga 995.-

le D?ner

Fre
Abikokk
2009-06-29 22:45:18
Meile saabus ameerikamaalt KitchenAidi jäätisekopsik. Nüüd tegelen sellega et baastõdedele pihta saada ja see ei olegi nii lihtne. Kõik jäätiseretseptid on niijube erilised ja ma ei saa aru et mis ma nende komponentidega enne tegema pean. Kokku segama? Kusagil oli juttu keetmisest??? Ühesõnaga, kaevan nüüd edasi. Pihusolev postitus tulenes selle teema lugemisega lõppu jõudmisest.
Erru
Kokaõpilane
2009-06-30 22:49:10
Mulle tõid kursusekaaslased eile ümbriku, kuhu peale oli kirjutatud "jäätisemasin". Mis siis ikka, käisime ja tõime täna endale Stockmannist ühe Krupsi koju. Eelmisel nädalal soetasin odava hinna tõttu Rahva Raamatust endale raamatu "Jäised ahvatlused". Homme läheb siis katsetamiseks.
<< 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 >>