Mammu049![]() Kokaõpilane 2008-07-04 13:18:06 |
Mul ka Philipsi 2304/1 jäätisemasin ja olen siiani ülimalt rahul. Ostetud sai aastal 2004 ja Sikupilli ONOFF-st. Retseptid olid ka kaasas. | |
Sussukas![]() Abikokk 2008-07-15 20:36:57 |
Ragne:
Ma ka selle kohta uuriks. Kas kannatab teha?
Andmed sellised:
Uue saksa firma jäätisemasinaga saab lihtsalt valmistada ka mahlajäätiseid ja jää- või külmjogurteid. Maximaalne ühekordne valmistamiskogus 1 kg jäätist. Valmistamise aeg 20-40 min. Taimerfunktsioon. Komplekti kuulub topeltseintega külmaakudega valmistamisnõu. Segamiselement jõulise ja vaikse sünkroonmootoriga. Väga lihtne puhastada. Voolutarve vaid 15W. Kas keegi oskab infot jagada Tehnikataht.ee-s müüdavast Bomanni ICM352 jäätisemasinast? Hind siis 449.- Hea odav, kuid kas ka vastupidav ja töökorras?? Kõik kiitused, laitused teretulnud. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Zapxpxau![]() Abikokk 2008-07-15 21:56:58 |
Ei oska muud arvata, kui et 15W on vist päris nõrguke mootor? Huvitav on see, et google ei anna selle aparaadi koht mingit infot peale mõne Eesti, Läti ja ühe Soome lehe. Tehtud ainult Baltimaade turu jaoks? Või nii vana mudel, et polegi netis infot? Võib ka olla, et mujal on see tuntud teise nime/numbriga. | |
Mann![]() Abikokk 2008-07-30 16:43:09 |
nüüd suvel Eestis olles olen nelja erineva jäätisega hakkama saanud ja ilma igasuguse masinata, kahe sõbra juures olen söönud jäätisemasinaga tehtud varianti ja ausaltöelda miskit vahet ma ei tähelda. kuigi Gaggia masin tundub igati kompu ja isutekitav. | |
Sussukas![]() Abikokk 2008-07-31 20:50:46 |
Sussukas:
Ise küsin, ise vastan. Uurisin müüate käest. Ja põhiline, mis ma teada sain, et odavamad on sügavkülma vaja panna. Ka ei kannata nad teha 10 portsu järjest. Kallimate-võimsamatega on see eelis, et sügavkülm on tal endal nö. kaasas. ja võid teha mitu-mitu portsu järjest. Ragne:
Ma ka selle kohta uuriks. Kas kannatab teha?
Andmed sellised:
Uue saksa firma jäätisemasinaga saab lihtsalt valmistada ka mahlajäätiseid ja jää- või külmjogurteid. Maximaalne ühekordne valmistamiskogus 1 kg jäätist. Valmistamise aeg 20-40 min. Taimerfunktsioon. Komplekti kuulub topeltseintega külmaakudega valmistamisnõu. Segamiselement jõulise ja vaikse sünkroonmootoriga. Väga lihtne puhastada. Voolutarve vaid 15W.Kas keegi oskab infot jagada Tehnikataht.ee-s müüdavast Bomanni ICM352 jäätisemasinast? Hind siis 449.- Hea odav, kuid kas ka vastupidav ja töökorras?? Kõik kiitused, laitused teretulnud. Vanad inimesed on väikesed sellepärast, et neil on väikesed kepid |
|
Zapxpxau![]() Abikokk 2008-07-31 21:32:21 |
Sussukas:
Seda, et need pisemad tuleb eelkülmutada on siin teemas ju ka varem mainitud.
Ise küsin, ise vastan. Uurisin müüate käest. Ja põhiline, mis ma teada sain, et odavamad on sügavkülma vaja panna. Ka ei kannata nad teha 10 portsu järjest. Kallimate-võimsamatega on see eelis, et sügavkülm on tal endal nö. kaasas. ja võid teha mitu-mitu portsu järjest. |
|
Marie![]() Kokaõpilane 2008-09-08 00:12:45 |
Zapxpxau:
Kui kirjutada lahku, siis leiab küll. Ise imestan natuke selle 1 kg jäätise üle, mida väidetavalt korraga teeb - liiter jäätist on minuteada ca 0.5 kg, seega mahuks sinna (pildi järgi suht väikesesse nõusse) 2 l valmis jäätist? Ragne:
Ei oska muud arvata, kui et 15W on vist päris nõrguke mootor?
Huvitav on see, et google ei anna selle aparaadi koht mingit infot peale mõne Eesti, Läti ja ühe Soome lehe.Kas keegi oskab infot jagada Tehnikataht.ee-s müüdavast Bomanni ICM352 jäätisemasinast? |
|
Katja![]() Abikokk 2008-11-13 21:40:21 |
minul nüüd seesama bomann kodus ja juhend ütleb, et optimaalne jäätisesegu kogus on 800 ml.. rohkem segu kasutades ei pruugi see korralikult seguneda.. et.. pm peaks sealt siis ca 1,5 liitrit jäätist tulema (max kogus 2l) iseasi, mida praktika näitab :) anum on sügavkülmas, homme läheb katsetamiseks. | |
Martiina Abikokk 2008-12-02 19:00:30 |
Olin ka juba tükk aega mõelnud ja piilunud netist jäätisemasina teemat ning otsustanud, et kui kuskil näen, siis ostan selle endale ka, sest mida mõnusamat saaks olla kui suussulav jäätis...aga nüüd, kui lõpuks üks masin silmapiirile ilmus kujunes mul laktoositalumatus, mistõttu jäätise söömine suhteliselt võimatu ju ilma sandi enesetundeta. Tegi päris nukraks, kui aus olla :( Samas pean tõdema, et ma ei loobunud arvamusest et jäätisemasin on hea asi ja ostsin selle silmapiiril olnud masina ära, et kinkida ühele armsale sugulasele, kes kunagi mainis, et tahaks jäätisemasinat. Nüüd see seisab mul siis siin kapi kõrval ja ootab jõule, et kingitud saada :) | |
Zapxpxau![]() Abikokk 2008-12-02 19:13:45 |
aniitram:
Oi aga on ju palju retsepte, mis sobivad ka laktoosi mitte taluvatele inimestele!
Mahlaga, mandlipiimaga, kookospiimaga, riisipiimaga, marjapüreega, limonaadiga, maapähklipiimaga, sojapiimaga... mõned taluvad hästi ka traditsioonilise jogurtiga tehtud jäätist (tavaline poe oma ei sobi).
Aga Su sugulane rõõmustab kindlasti kohe väga :)
Olin ka juba tükk aega mõelnud ja piilunud netist jäätisemasina teemat ning otsustanud, et kui kuskil näen, siis ostan selle endale ka, sest mida mõnusamat saaks olla kui suussulav jäätis...aga nüüd, kui lõpuks üks masin silmapiirile ilmus kujunes mul laktoositalumatus, mistõttu jäätise söömine suhteliselt võimatu ju ilma sandi enesetundeta. Tegi päris nukraks, kui aus olla :( Samas pean tõdema, et ma ei loobunud arvamusest et jäätisemasin on hea asi ja ostsin selle silmapiiril olnud masina ära, et kinkida ühele armsale sugulasele, kes kunagi mainis, et tahaks jäätisemasinat. Nüüd see seisab mul siis siin kapi kõrval ja ootab jõule, et kingitud saada:) |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |