Jäätisemasinad

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-08-09 09:27:48
Turakas:
Mis kiirust kasutate, kui valmistate köögikombaini (KW,KA) lisatarvikut - jäätisemasinat. Mul endal KW oma ja kasutan seda aasta aega aga seda ei tea, sest no ei leia kuskilt kasutusjuhendist (tõesti turakas). Kasutan enamasti min. ja vahel julgen 1-le lähemale panna. Jäätis tuleb hea aga märkan ka erinevusi ning ei tea, kas kiirusest või konsistentsist. Polnud eestikeelset juhendit ka kaasa pandud ja võõrkeelsetest ei leia seda õpetust.
Minul KitchenAid ja kasutan 1. kiirust (ehk madalaimat).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Lilly_Munster
Abikokk
2010-08-09 09:36:08
K?ige madalamat, vahel alguses ka natuke kiiremat, kui segu kipub anuma seinte külge külmuma. Kenwoodi manual mitmes v??rkeeles on näiteks siin.
Turakas
Kokaõpilane
2010-08-09 11:23:34
Lilly_Munster:
K?ige madalamat, vahel alguses ka natuke kiiremat, kui segu kipub anuma seinte külge külmuma. Kenwoodi manual mitmes v??rkeeles on näiteks siin.
Tänud. Siis ikka kuskilt olin lugenud seda, et min-mi peal tuleb teha. Panen kah vahel algul pisut kiiremaks aga hakkasin kahtlema ja otsima ja enam ei leidnud.
Gammu
Kokaõpilane
2010-08-21 00:18:46
Tere kõik see pere! Olen ka nüüd lummatud sellest jäätisemasinast. Minu "Tahan nüüd ja kohe" nimekirja lisandus vot selline masin. Kas kellelgi on kogemusi. Hind on päris krõbe ja tahaks teada, kas on seda väärt.
Zapxpxau
Abikokk
2010-08-21 11:36:26
Tegu siis kompressoriga masinaga ja nende hinnaklass ongi nii 3-4 tuhande vahel kuskil. Mul maksis ka sinnakanti, mina olen enda omaga rahul, seda brändi ei tea, aga Tehnikatäht peaks olema korralik pood?

Zap*

Bamby
Kokaõpilane
2010-11-07 20:43:42
kas keegi oskab kommenteerida BRANDT jäätisemasinat... äkki kellegil kogemus oli???
Kika
Abikokk
2010-11-09 14:05:30
Pille ja teised KA jäätisekausi omanikud, kas te oleksite nii kenad, et mõõdate oma jäätisekausi ära ja ütlete, mis need mõõdud on?:) mul KA mikser olemas ja tahaks nüüd seda jäätisekaussi juurde osta, kahjuks ma neid mõõte KA kodulehelt ei leia... aitäh juba ette!
Kallur
Kokaõpilane
2010-11-13 00:51:53
Kika:
Pille ja teised KA jäätisekausi omanikud, kas te oleksite nii kenad, et mõõdate oma jäätisekausi ära ja ütlete, mis need mõõdud on?:) mul KA mikser olemas ja tahaks nüüd seda jäätisekaussi juurde osta, kahjuks ma neid mõõte KA kodulehelt ei leia... aitäh juba ette!
KitchenAidi kausi kõrgus on 17,5cm, läbimõõt 21cm (koos nende plastmass tiivakestega aga 29cm). Ühtlasi annan teada, et seoses KA-i ostuga on pakkuda müügiks aasta vana Krupsi jäätisemasin :) Pakkuge julgesti hinda! Masin ootab uut õnnelikku omanikku Tallinnas.
Kallur
Kokaõpilane
2010-11-13 00:58:12
Ahjaa, seda veel kah, et ma olen selle kausi mahutavuseks sügavkülmiku alumise sahti välja võtnud. Nii mahub mul ilusti ära (alumine riiul on mootori tõttu üldjuhul tavasügavusest kitsam kah) ja ka muud kola mahub niiviisi rohkem :)
Katize
Kokaõpilane
2011-02-06 21:37:22
Siin üks tulevane jäätisemasina omanik.... Tahtsin küsida, et olen vist õigel teel, kui ütlen, et tavakodaniku jaoks on kompressoriga mudelitest meil saada vaid see Ardese oma?
<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>