Netcat Abikokk 2010-08-10 17:30:53 |
Kristel:
Püreesupile ilmselt, näiteks maapirni- või pastinaagipüreele, ma pakuks. Trühvliõli - olen restoranides mitmel korral nautinud trühvliõliga maitsestatud pastat, munahüüvet, kartuliputru, kuid nüüd tahaks ka ise midagi teha. Palun soovitage, kuhu võiks trühvliõli lisada? Nami-namis on munahüüve retsept olemas aga palun veel ideid. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-08-10 17:34:38 |
Kristel:
Trühvliõliga peab vaatama, et ikka on trühvliõli ja mitte keemiline kunstvärk, mis on jama. Trühvliõli võib kasutada neis retseptides, kus trühvleid kasutatakse :0 St. et munatoidud, kartulivärgid, pasta, eelroad, salatid.. oleneb kui palju keegi seda armastab.
Trühvliõli - olen restoranides mitmel korral nautinud trühvliõliga maitsestatud pastat, munahüüvet, kartuliputru, kuid nüüd tahaks ka ise midagi teha. Palun soovitage, kuhu võiks trühvliõli lisada? Nami-namis on munahüüve retsept olemas aga palun veel ideid. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-10 17:55:12 |
Kristel:
Nami-Namis on hetkel neli trühviõliga retsepti. Trühvlite teemas on ka sellest veidi juttu.
Ja Platzi kartulipudru osas vastab loodetavasti üks tore ja teadlik inimene lähipäevil. Palve juba edastatud ;)
Nami-namis on munahüüve retsept olemas aga palun veel ideid. |
|
Netcat Abikokk 2010-08-10 17:59:03 |
Kas linaõliga mitte ei määrita kõikvõimalikke puust köögiriistu jm esemeid sisse? Või see on mingi muu õli, mitte seemnest pressitud? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Sasha Abikokk 2011-01-23 19:12:58 |
Aga palmiõli? Kuidas sellega on? Lugesin kuskilt, et praadimiseks - friteerimiseks hirmus hea, hästi kõrge suitsemispunktiga? | |
Kätrin Abikokk 2011-01-23 19:17:04 |
Sasha:
Palmiõli suitsemispunkt on tõesti väga kõrge - Tais kasutatakse seda ohtralt just seetõttu, et saab vokkida ja frittida hästi.
Aga palmiõli? Kuidas sellega on? Lugesin kuskilt, et praadimiseks - friteerimiseks hirmus hea, hästi kõrge suitsemispunktiga? |
|
Spiidi Abikokk 2011-05-28 17:25:30 |
Millist mahedamaitselist õli te tavaliselt kasutate, kui magusa küpsetise retsept näeb või asemel (osaliselt) õli ette? Milline mark on hea (ja tervislik)? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2011-05-28 21:11:47 |
Spiidi:
Mina panen enamasti kodumaist Olivia rapsiõli.
Millist mahedamaitselist õli te tavaliselt kasutate, kui magusa küpsetise retsept näeb või asemel (osaliselt) õli ette? Milline mark on hea (ja tervislik)? |
|
Zapxpxau Abikokk 2011-05-30 12:25:49 |
Mark margiks, aga hea ja tervislik on näiteks viinamarjaseemneõli. Hea ka selle poolest, et väga neutraalse maitsega, sobib igale poole, ükskõik kas soolane või magus, ka näiteks majoneesi tegemiseks. | |
Spiidi Abikokk 2011-07-14 12:15:50 |
Mu oliiviõli hakkab otsa saama. Millist (kvaliteetset) oliiviõli te eelistate? Ma kasutan oliiviõli palju - salatitele, püreesuppide peale niristamiseks, tomatile, lihtsalt saia peale. Igalepoole ühesõnaga. Seega ei ole ma ka väga hinnatundlik, ostaks hea meelega kõige paremat (mul on elufilosoofia, et see, mida sa kõige enam tarbid peab olema kvaliteetne) :) Mu praegune metallpurgis olev Kreeka õli on otsakorral ja küsiks teie nõu uue valimisel, mis marke eelistate? | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |