Yahna Kokaõpilane 2009-07-02 09:43:04 |
Minu esimene kooskokkamisest osavõtt! Tegin ka kamapalle mascarponega ja tulid ülihead! Kasutasin šokolaadiga Vana-Tallinna koorelikööri. Pilti ei jõudnudki teha, kuna söödi lihtsalt nii ruttu ära. | |
Hexy Abikokk 2009-07-02 19:11:48 |
mina tegin kama-kohupiima muffineid (nami nami), kamapallid mascarponega (nami nami), kamaga eton mess (nami nami) iirise-kamapallikesed (nami nami). | |
Kiilike Abikokk 2009-07-03 09:47:21 |
vist ei ole siia teada andnud aga tehtud on nii kamapallid mascarponega kui ka teised kamapallid, iirise-kamapallikesed. Meie põnnid kamapallidest vist toituksidki ja iirisega olid ka laste lemmikud :) Peaks siiski ka muffinid järgi proovima ... aa, pildid on kõik flickris olemas ... aga blogisse pole jõudnud. | |
Frieda Abikokk 2009-07-05 21:51:44 |
Tgin Maru retsepti järgi kama-juustukooki murelitega. Tulemus oli sümpaatne, aga järgmine kord asendaksin mahedad murelid hapukamate kirssidega. Mulle oli kama maitse täiesti tuntav, teised sööjad hakkasid seda alles siis tundma, kui ma olin öelnud, et kook ka kama sisaldab :P. | |
Martiina Abikokk 2009-07-08 12:47:06 |
Jõudsin ka lõpuks need kamapallid , mida kõik kiidavad, ära proovida. Ainult alkoholi sisse ei pannud. Maitsesid tõesti väga head :) | |
Stardust Abikokk 2009-07-09 02:11:04 |
Plaanid olid suurejoonelised, ent teostuseni väga ei jõudnudki. Need mascarponega kamapallid proovin kunagi kindlasti järele. Samuti on jäätisekokteil kamaga asi, mida ma proovida tahan. Aga muidu, klassikaline kama + keefir + suhkur läks väga tihti käiku. Proovisin ka sellist kokteili: keefir, kama, murelid. Lasin kõik blenderis ühtlaseks massiks, ning tulemuseks oli päris mõnus hapukas kamakokteil. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-09 15:17:50 |
Stardust:
Tänud väga mõnusa idee eest, hea Stardust :P
Proovisin ka sellist kokteili: keefir, kama, murelid. Lasin kõik blenderis ühtlaseks massiks, ning tulemuseks oli päris mõnus hapukas kamakokteil. |
|
Kätrin Abikokk 2009-07-09 15:43:24 |
Seda asja pean mina ka proovima. Olen siin ikka teinud, seda kama-keefiri körti, aga kuna ka kõik hapnenud piimalised käivad mul sinna- seda ma ei söö alla- siis on see väga vaevaline toit, kui keefiri maitset nii hästi tunda on. Ei tea, kas kirssidega ka sobiks või jäävad liiga hapuks? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2009-07-13 12:48:45 |
K2trin:
Usun, et jääb vähemalt sama hea, kui mitte paremgi. Mina kasutasin mureleid ja lisasin sidrunimahla lisaks. Murelid muidu liiga lääged ja igavad minu jaoks..
Seda asja pean mina ka proovima. Olen siin ikka teinud, seda kama-keefiri körti, aga kuna ka kõik hapnenud piimalised käivad mul sinna- seda ma ei söö alla- siis on see väga vaevaline toit, kui keefiri maitset nii hästi tunda on. Ei tea, kas kirssidega ka sobiks või jäävad liiga hapuks? |
|
Kiilike Abikokk 2009-07-13 14:02:29 |
sel aastal pole veel oma aiast saanud aga eelmisel aastal sai joodud kama mustsõstardega :) | |
<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 > >> |