lii Kokaõpilane 2014-02-22 19:14:21 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 19 Lihtne kodune võileivatort kilu ja heeringaga Koostis: must vormileib Täidis ja kate: sulatatud juust, toorjuust (maitserohelisega), hapukoor, majonees, muna ja marineeritud heeringas Kaunistus: vürtsikilu, roheline sibul, kirsstomat ja kurk | |
Anneliisu Kokaõpilane 2014-02-22 23:30:48 |
[B]VÕISTLUSTÖÖ NR 20[/B]
[B]"Pidulik võileib"[/B]
Tegu ei ole siis otseselt võileivatordi, vaid võileivamaterjaliga. Kes 24.veebruari hommikul kohe kooki või torti ei taha, siis see veidi pidulikum viis võileiba süüa :)
Küpsetasin keeksivormis rukkileiva (rukkijahu, linnasejahu, kanepijahu, juuretis, linaseemned, kanepiseemned, päevalilleseemned), lõikasin viiludeks ning ladusin vahele kõike, mis külmkapis leidus: kurki, porgandit, punast sibulat ning salatisegu. Kaunistasin Creme Bonjour määrdega (tegin tordipritsiga roosid ning lisasin veidi linaseemneid).
huvitavblogi.blogspot.com |
|
OlgaKa Abikokk 2014-02-23 00:03:27 |
[B]VÕISTLUSTÖÖ NR 21[/B]
Üks ood Eesti loodusele minu poolt :) Õnnelike lammaste tort!
Lühidalt koostisest - tordi põhjaks on röstitud ja riivitud must leib. Seejärel kodujuustu-hapukoore-mädarõika kreem. Kreemi peal soolaheeringas ning seejärel keedumuna. Tordi katmiseks lisasin kreemile südamest peenelt hakitud tilli, peterselli ja murulauku ning natuke želatiini. “Mets” on tehtud kergelt soolvees keedetud sparglist. “Niit” kaunistatud hernevõrsetega.
Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
tigris Kokaõpilane 2014-02-23 00:16:02 |
[B]VÕISTLUSTÖÖ NR 22[/B] [B]Tort "Põllulilled"[/B] Minu poolt klassikaline kohupiima-toorjuustu-vahukoorekreemitort. Sisuks biskviitpõhjad (võib teha sellise retseptiga, mis kõige paremini õnnestub - minul on selleks nn kolme klaasi retsept ehk võrdes osas muna, suhkrut ja jahu/tärklise segu). Sisuks ja katteks klassikaline toorjuustu-vahukoore-kohupiima kreem (400g toorjuustu, 400ml vahukoort, 600g 5% kohupiima), vahel veel eelmise suve maasikatest tehtud toormoos ja Nami-Nami retsepti järgi tehtud sidrunivõie. Kaunistuseks suhkrumassist põllulilled, mis on värvitud looduslike toiduvärvidega. | |
kadikene Kokaõpilane 2014-02-23 11:41:58 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 23 „Mu isamaa, mu õnn ja rõõm“ Otsustasime oma tagasihoidliku käkerdise ka teistele vaatamiseks üles riputada. Tordi teeb eriliseks see, et see on peaaegu tervenisti valmistatud ühe vahva seitsme aastase esimese klassi junsu poolt. Nimelt on koolis väga vahva traditsioon: tähistada Eesti sünnipäeva tordi söömisega. Mina olin seekord abikoka rollis - aitasin pigem nõuga ja vedasin koostisosi ette. Tegemist on kõige lihtsama kolmekihilise biskviittordiga. Seda on lapsel eriti lihtne teha ja samas pakub ka natuke küpsetamispõnevust. Vahel on kodustest maasikatest tehtud toormoos ja vahukoore-kohupiimakreemi segu. Kui torti kaunistama hakkasime arvas laps, et tordil peavad olema kõik tema arvates Eestit esindavad asjad – president, hümn, lipp, rukkilililled ja karikakrad. Nii me siis püüdsime kogu selle krempli tordi peale ära mahutada. Õnneks tuli tort piisavalt suur (pidi ju kõigile kahekümne viiele lapsele jaguma).Kasutasime valget ja tumedat šokolaadi, värvisime martsipani ja puistasime šokolaadipuruga üle. | |
JaanaV Kokaõpilane 2014-02-23 14:17:40 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 24 Tort "Valge Isamaa" Tort põhi: biskviit vahel: kohupiim arooniatega peal: võikreem, vahukoor, kookos ja šokolaad | |
Kerli91 Kokaõpilane 2014-02-23 15:02:41 |
[b]VÕISTLUSTÖÖ NR 25 Šokolaadivahuga küpsisetort.[/b] Siin siis minu esimene katsetus sellel võistlusel. Osaleksin hea meelega amatööride klassis :) Tahtsin teha midagi lihtsat ja kiiret, aga samas midagi ilusat ja huvitavat. :) Tulemuseks sai tumeda šokolaadivahuga küpsisetort. Pidulikuma ilme jaoks katsin tordi valge martsipaniga. Martsipanist meisterdasin peale ka paar sinist lillekest, servadesse lipuvärvid ja kõige lõppu 96, mis on piisavalt uhke vanus, et seda tordile kirjutada. Tort koosneb valgetest kalevi extra küpsistest (kulus neid kaks pakki) umbes pool pakki külmutatud kivideta kirsse vahu valmistamiseks 70% šokolaadi rõõska koort 2 munakollast Magusat pidupäeva kõigile! | |
Anneliisu Kokaõpilane 2014-02-23 17:28:32 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 26
Maius "Sini-must-valge"
Vasakpoolne:
Sinine: Sinine vahukoor, sinine riivitud martsipan ja kolmevärviline martsipanist süda.
Must: Riivitud ja purustatud Mesikäpa küpsised
Valge: vahukoor, Kreeka jogurt, želatiin.
Parempoolne:
Valge: Vahukoor, Kreeka jogurt, želatiin.
Must: Mesikäpa/Oreo küpsised, mooniseemned, riivitud must martsipan.
Kaunistuseks: martsipanist roosid ja tähtaniis.
huvitavblogi.blogspot.com |
|
Qsti Abikokk 2014-02-23 17:52:45 |
Isamaalised tervitused üle pika aja kõigile koogimeistritele! VÕISTLUSTÖÖ NR 27 Tort on rulltort, mis koosneb pähklibiskviidist (pähklid hakitud mitte jahvatatud), maasikatest (osa kahvliga purustatud-osa tükeldatud ja maitsestatud natukese suhkru, sidrunimahla ja vaniljeekstrakstiga), kohupiima-kamavahust. VÕISTLUSTÖÖ NR 28 Rohkem huumorinurka kuuluv soolane tort "Tammepuu". Rukkiröst, vürtsikilu-munatäidis, tammelehesalat. | |
Pipilotta Kokaõpilane 2014-02-23 18:19:01 |
VÕISTLUSTÖÖ NR 29 Tort "Pidulik" Tort on valmistatud kodusest biskviidist, toorjuustkreemist ja pohlamoosist. Huvitavama maitse saavutamiseks on lisatud biskviidile riivleiba ja purustatud pähkleid ning martsipanikatte alla valge šokolaadi kreemi | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |