Anneliisu

Tiitel: Kokaõpilane

Viimased postitused

2014-02-23 17:28:32
VÕISTLUSTÖÖ NR 26 Maius "Sini-must-valge" Vasakpoolne: Sinine: Sinine vahukoor, sinine riivitud martsipan ja kolmevärviline martsipanist süda. Must: Riivitud ja purustatud Mesikäpa küpsised Valge: vahukoor, Kreeka jogurt, želatiin. Parempoolne: Valge: Vahukoor, Kreeka jogurt, želatiin. Must: Mesikäpa/Oreo küpsised, mooniseemned, riivitud must martsipan. Kaunistuseks: martsipanist roosid ja tähtaniis.
2014-02-22 23:30:48
[B]VÕISTLUSTÖÖ NR 20[/B] [B]"Pidulik võileib"[/B] Tegu ei ole siis otseselt võileivatordi, vaid võileivamaterjaliga. Kes 24.veebruari hommikul kohe kooki või torti ei taha, siis see veidi pidulikum viis võileiba süüa :) Küpsetasin keeksivormis rukkileiva (rukkijahu, linnasejahu, kanepijahu, juuretis, linaseemned, kanepiseemned, päevalilleseemned), lõikasin viiludeks ning ladusin vahele kõike, mis külmkapis leidus: kurki, porgandit, punast sibulat ning salatisegu. Kaunistasin Creme Bonjour määrdega (tegin tordipritsiga roosid ning lisasin veidi linaseemneid).
2014-02-22 04:58:53
[B]VÕISTLUSTÖÖ NR 14[/B] Toorjuustukook "Rukkilill". Juba mitu-mitu päeva mõtlen, et kas peaksin võistlusest osa võtma või on see minu jaoks liiga suur amps. Kuna ma ei ole mitte kunagi teinud toorjuustukooki, siis oli tegu tõelise eneseületusega - esimene kook pidi õnnestuma ja nii hästi, et kõlbaks võistlema saata :) Konkreetset retsepi ei järginud, meeldib kokata sisetunde järgi. Aga kui segada hästi palju häid asju kokku, siis ei saa ju ometi ebaõnnestuda! Nii sündiski minu elu esimene toorjuustukook - lihtne ja tagasihoidlik. Põhi: Muretaigen. Kook: Toorjuust, vahukoor, želatiin, kakaopulber, suhkur, tsipake kaneeli. Kaunistus: tuhksuhkru-kaneelisegust rukkililled.