Pille Nami-Nami peakokk 2012-09-18 11:46:47 |
Kiilike:
Jajajah, neid lehter-kukeseeni oskad Sa väga hästi kuivatada, minulgi on õnnestunud ju kunagi neid proovida ;)
ning metsast kaks suurt ämbritäit lehter kukeseeeni korjatud mis läksid kuivama sauna. |
|
Ilse Abikokk 2012-09-18 20:02:58 |
[1quote]Kiilike ja veidi hapukapsast riivitud ning hapnema pandud .. [/quote] Oi, ma pean ka kapsast tegema ! | |
Grete Kokaõpilane 2012-09-21 00:30:50 |
50L õunamahla tehtud. Rohkema tegemiseks õunu on, aga ei tea kas aega jagub.. | |
Tiina Abikokk 2012-09-24 22:09:56 |
Kuigi ei plaaninud sel aastal midagi hoidistada, siis looduse vastu ei saa ... Tegin pohla-kõrvitsapüreed (kõrvitsat ja pohli ühepalju (mul oli tegelikult pohli rohkem) ja suhkrut maitse järgi). Keedad pehmeks ja lased saumikseriga püreeks. Väga mõnus püree.
Veel panin jõhvikaid ja pohli toorelt veega purki. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kodukana Kokaõpilane 2012-12-28 21:06:29 |
Keegi oskab nõu anda kuidas küüslauke hoidistada? marineerisin kuid kas keetsin üle või ma ei tea mis, küüslaugud on pehmed ja mitte nii head. õlis hoiustamine päädis suure haisupommiga... | |
Zapxpxau Abikokk 2013-01-02 13:44:12 |
Ma tegin üks aasta sellist asja, et röstisin küüslauke ahjus ja seejärel valmistasin neist sellise pasta kuhu lisasin veel maitseaineid ja natuke õli. | |
Blondie Abikokk 2013-01-02 18:12:15 |
Zapxpxau:
Ja kas tasus teha? Kui kaua säilib? Ma tegin üks aasta sellist asja, et röstisin küüslauke ahjus ja seejärel valmistasin neist sellise pasta kuhu lisasin veel maitseaineid ja natuke õli. |
|
Hexy Abikokk 2013-01-19 22:16:40 |
Mina jõudsin lisaks kahele moosile teha ka kaks soolast hoidist. vikerkaare salat ja marineeritud kõrvitsahoidis | |
Spiidi Abikokk 2013-03-13 16:47:00 |
Oskate nõu anda, kuidas mädarõigast hoidistada? Mul ainus kogemus värske mädarõikaga ei olnud kuigi edukas, riivides jäi rõigas natuke puine ja hapukoorega segades ei jäänud sellist mõnusat teravat kastet nagu ma harjunud olen vaid oli hamba all mädarõika tükke tunda (kasutasin küll hästi peenet riivi). Ei tea, kas asi võis olla mitte liiga värskes märarõikas (juur oli päris peenike ja kribul) või minus :) Igatahes ma mõtlesin, kui ma mädarõika riiviksin ja purki pistaks, siis on ta äkki pehmem ja kreemjam, mida siis hapukoore või peedisupi sisse segada. | |
Zapxpxau Abikokk 2013-03-13 17:01:52 |
Poes on ka mõnel mädarõikal tükid sees. Aga sa proovi läbi sõela suruda pärast riivimist või kui sul on siis kasuta seda köögivilja püreestajat, selline kus all on sõel ja peal on vändaga mehhanism. | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > |