Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-15 18:51:35 |
Mul on neid liitriseid õunamahlapudeleid nagu mudaks. Sotsiaalmeedia lõputööd suudaks ka vabalt juhendada, aga ma ei ole kahjuks Sinu õppeasutuse hingekirjas ja esimene juhendaja peab ikka oma kooli inimene tavaliselt olema. :) :( | |
Kiilike Abikokk 2012-08-15 20:08:21 |
See esimene juhendaja saaks olla keegi keda mõlemad teame ... :) .. ja ta on minu koolist AGA ma pean enne enda jaoks üht teist selgeks tegema ja temalt uurima kas saab ja soovib juhendada. Täpsemalt ei julge hetkel kirjutada siin ja praegu :) Olen teisipäevast alates jälle tööl ja saan siis ka liikuda vabamalt st nii vabalt kui bussirajad seda võimaldavad. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-19 18:06:50 |
Eile tegin kaheksa kolmveerandliitrist purgitäit boršipõhja sisse (siin on minu retsept). Täna on purki läinud tikrikompott (neli pooleliitrist) ja sibula-tomatimöks (kuus pooleliitrist purki) ning neli pooleliitrist purki vürtsikat kurgihoidist. | |
Triin28 Abikokk 2012-08-22 01:57:42 |
Hoidiseid ma üldiselt ei tee, sest pole kuskil neid säilitada. Kuid paar päeva tagasi pakuti mulle pohlasid- loomulikult ei saanud ma nendest keelduda ja seega valmis selle aasta esimene ja viimane ports hoidiseid :) Tegin pohla-porgandimarmelaadi | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-08-22 02:17:07 |
Ma keetsin kilost tikritest ja 330 g DanSukkeri moosisuhkru pakist moosi, maitseks tähtaniis ja kaneelikoor. Kaks pooleliitrist purki sain. | |
Ilse Abikokk 2012-08-22 12:30:03 |
Sügavkülma läks 2 kotikest poetatud ja blanšeeritud aedube. Tänavu sai hea saagi ja nüüd jagus ka talveks, mille üle mul on väga hea meel:) Ootel on suur korvitäis tomateid... läheb vististi midagi sellist, see on meie laste lemmik ja sobib igalepoole ka, küll liha kõrvale ja pastaga ja pitsale. Kurke on ka veel hullult...need lähevad vähese äädikaga marineerimisele. | |
Ilse Abikokk 2012-08-22 12:49:18 |
Ahjaa, ma tahan seda raamatut ka kiita TRADITSIOONILISED JA UUED HOIDISED Lynda Brown Tõlkinud Lii Tõnismann 352 lk, kõva köide Sellest raamatust leiab nii vanad kui ka uued hoidistamisvõtted ja retseptid, nii magusate kui ka soolaste koduste hõrgutiste valmistamiseks, kusjuures autor propageerib pigem loomingulist katsetamist kui oma köögi konservivabrikuks muutmist. Raamatus leidub üle 180 retsepti, mida on kohandatud kaasaegse kokakunsti maitsele ja milles kasutatakse pigem looduslikke säilitajaid kui suhkrut. Soovitatakse häid ja lihtsaid vahendeid ning iga saaduse jaoks parimaid hoidistamisviise. Kõiki koduseid hoidistamismeetodeid illustreerivad fotod. seal on kõik tabelid sees, et mis milleks sobib ja kuidas hoidistada. Selle aedoa külmutamiseks sain ka sealt head kinnitust oma mõtetele:) Hea raamat ! | |
Grete Kokaõpilane 2012-08-22 13:39:08 |
Minul ka raamat käes ja kiidusõnad. | |
Akaatsia Abikokk 2012-08-22 18:34:24 |
täna kaks pooleliitrist purki kukeseeni marineeritud ja metsast 20 liitrit pohli koju taritud. Homme hakkan siis pohli purki panema ja seejärel uute marjade järgi, sest metsaalused on ühtlaselt punased pohladest. Ainult istu maas ja korja.... | |
Akaatsia Abikokk 2012-08-25 21:19:12 |
täna keetsin ploomidest sokolaadi 3 300gr purki, ühe venekeelse ajakirja retsepti järgi. tuli nagu päris sokolaad | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |