Netcat Abikokk 2011-04-27 10:00:16 |
Oi, küll ma olen pist. Sai ostetud kallid karulaugu seemned ja eelmisel sügisel maha külvatud, kuid ei tärganud seal midagi ja ema poolt appi palgatud naabrimees kaevas peenralapi veel kogemata segamini ka.
Kas ma võin selleaastasele karulauguüritusele kriipsu peale tõmmata, või tuleb loota, et seal siiski midagi kasvama hakkab, selline pooleldi umbrohi ju nagu ta on? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Profa Abikokk 2011-04-27 12:58:39 |
Netcat:
Mina ootan ka eelmisel aastal külvatud karulaugu tärkamist, kui õnnestub, siis ülejäänud seemned külvan sel sügisel suvila taha metsa alla.
Oi, küll ma olen pist. Sai ostetud kallid karulaugu seemned ja eelmisel sügisel maha külvatud, kuid ei tärganud seal midagi ja ema poolt appi palgatud naabrimees kaevas peenralapi veel kogemata segamini ka. Kas ma võin selleaastasele karulauguüritusele kriipsu peale tõmmata, või tuleb loota, et seal siiski midagi kasvama hakkab, selline pooleldi umbrohi ju nagu ta on? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-04-27 13:29:51 |
Profa:
Minu emal läks Pääsküla mändide all seemnest pandud karulauk kenasti kasvama, just kiitis, et käis ja sõi jälle.
Netcat:
Mina ootan ka eelmisel aastal külvatud karulaugu tärkamist, kui õnnestub, siis ülejäänud seemned külvan sel sügisel suvila taha metsa alla.Oi, küll ma olen pist. Sai ostetud kallid karulaugu seemned ja eelmisel sügisel maha külvatud, kuid ei tärganud seal midagi ja ema poolt appi palgatud naabrimees kaevas peenralapi veel kogemata segamini ka. Kas ma võin selleaastasele karulauguüritusele kriipsu peale tõmmata, või tuleb loota, et seal siiski midagi kasvama hakkab, selline pooleldi umbrohi ju nagu ta on? |
|
Netcat Abikokk 2011-04-27 14:34:00 |
Kas kellegil on pilti sellest, milline üks tärkav karulauk välja näeb? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Seenekas Abikokk 2011-04-27 18:18:18 |
Nuh, ma olin ka siin üsna nutune, et mullu kingiks saadud karulaugutaim oli välja surnud, aga paar päeva tagasi ajas siiski minu meelest õige väljanägemisega lehed välja. Näeb välja nagu karulauk. :) Aga kui tõsiselt rääkida, siis selline püstine eriti sale teeleht. Veits õhem. | |
Vandiste Abikokk 2011-04-27 18:46:32 |
Mu karulauk on ka natuke hädine (vist), lehed on pisut punaka alatooniga, aga küll ta kosub :). | |
Zapxpxau Abikokk 2011-05-10 19:16:54 |
Sain täna seemned maha! :D Venitasin muudkui kummi, aga täna võtsin ennast kokku. Peenrale läks 3 sorti peeti (peediseemned on kentsaka välimusega), 4-5 sorti redist, 4 värvi porgandit ja kahte sorti salatit. Kasvuhoone on alles poole peal, aga aknalaud ei paista enam väljagi. | |
Seenekas Abikokk 2011-05-10 20:52:27 |
Minu aiandusalane tegevus on tänavu vägagi nutune olnud, kui mitte arvestada mõnda viimast päeva, mil on kasvuhoone taas üles ehitatud (vaja vaid kile peale tagasi tõmmata), enamus peenraid läbi kaevatud, maasikad lõpuks korrastatud (ühel taimel on kolm õit!), rohitud (lõputu naat meiemaal) ja homme lähevad seemned maha. Ette pole midagi kasvatanud, aga kurgi-kõrvitsaliste seemned said lõpuks potti. Tomati- ja muude taimede ost on vähemalt kokku lepitud. Kuhugi haihtus talve jooksul kurgirohi, mis minu arvamuse järgi peaks küll kasvukohas juba nägu näitama. :( Ja esimest korda hakkavad meil üle viie aasta sirelid õitsema. :) Vahepeal oli juba tunne, et oleme "isased" sirelid istutanud, aga siis meenus, et esimesel aastal ikka paar õit oli. Aga muidu on tunne nagu oleks aiast sõda üle käinud. Miskid maa-alused elukad on terve talve hoolega toimetanud. Tuhnitud on selliseid radasid murusse ja auke ja natuke midagi mutimullahunnikute taolist on ka. Rohkem on küll selline künklik väljanägemine nagu hobusekari oleks päevakese niiskel ajal õuel veetnud. Eks sellega tegeleb pärast aiamaatöid. | |
Kiilike Abikokk 2011-05-11 11:45:38 |
Seenekas:
No kurgirohtu võid jälle saada .. meil on kaks esimest pisikest lehte väljas :) Varsti läheb see juurikas nii pikaks et ma ei suuda seda sealt tervelt kätte saada ..
Muidu aiast: peenrad on kõik tehtud aga maha on panna veel kurk, suvikõrvits istutada ja õlikõrvits ootab ka oma järge.Kasvuhoone on puhas ja ootab taimi ja kõike mis sinna juurde kuulub :) .
Maha sai eile salatit kahte sorti , pak choi (punane) ja jaapani kapsad/salatid,spinatit, tippsibulat veidi ja kõikvõimalikud sellerid ja fenkol.
Ette pole midagi kasvatanud, aga kurgi-kõrvitsaliste seemned said lõpuks potti. Tomati- ja muude taimede ost on vähemalt kokku lepitud. Kuhugi haihtus talve jooksul kurgirohi, mis minu arvamuse järgi peaks küll kasvukohas juba nägu näitama. :( |
|
Liilia Abikokk 2011-05-13 13:32:32 |
olen juba umbes nädala noppinud selle aasta esimesi rediseid, murulauku ja talisibulat muidugi ka. | |
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |