Kaare![]() Abikokk 2011-02-25 17:37:27 |
Minul valmisisd seekord isamaa auks väikesed šarlotid.
Õhuliste kamanäppude vahel on peidus magus vahukoore-kohupiimakreem valge šokolaadiga, mida tasakaalustab hapukas jõhvikakreem. Kaunistuseks tuhksuhkrus veeretatud jõhvikad, mis lisavad mõnusat särtsu.
|
|
Evelin1973![]() Kokaõpilane 2011-02-25 18:06:42 |
Tere,
Saadan retseptivõistluse "TORT ISAMAALE 2011" jaoks tordiretsepti mis on siin allpool ja Pille abiga saavad foorumisse ka pildid.
![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-02-25 18:34:07 |
Ragne:
Ragne, ma kohe põnevusega ootan - mul plaanis kindlasti Su mullust küpsisetorti proovida ;)
Mari-Liis, auu? :P
Kui me kaheaastane tütar žüriis oleks, siis saaks auhinna Sinitaevas - lappasime tordipilte ja Nora kilkas iga kord, kui Sinitaeva tort ekraanilt läbi käis: "Kiisu!"
Endal peas idee, mis alles eelmine nädal sähvatas, ma tõesti loodan et jõuan see nädalavahetus realiseerida, kui ei, siis jääb ootama järgmist aastat :) |
|
Ragne![]() Abikokk 2011-02-25 20:10:01 |
Pille:
Minu laps ka:D
Ragne:
Ragne, ma kohe põnevusega ootan - mul plaanis kindlasti Su mullust küpsisetorti proovida ;)
Mari-Liis, auu? :P
Endal peas idee, mis alles eelmine nädal sähvatas, ma tõesti loodan et jõuan see nädalavahetus realiseerida, kui ei, siis jääb ootama järgmist aastat :) Sinitaevas:
Kui me kaheaastane tütar žüriis oleks, siis saaks auhinna Sinitaevas - lappasime tordipilte ja Nora kilkas iga kord, kui Sinitaeva tort ekraanilt läbi käis: "Kiisu!"Tegin tordi "Ilves" http://4.bp.blogspot.com/-HBVMpPeBk7E/TWaNGIgtKmI/AAAAAAAAAAU/58iaoEYjXAw/s300/kook.jpg Retsept asub siin |
|
Pucki![]() Kokaõpilane 2011-02-25 21:37:40 |
Sinitaeva tort on siis kõigi laste lemmik,sest minu laps ka vaatas enne seda torti,et kiisu,kiisu ja edasi panna ma ka ei tohtinud :D Pärast kaebas vanaemale ära,et emme peitis kiisu ära :D | |
ErleS![]() Abikokk 2011-02-25 22:02:25 |
Ma ei ole küll laps enam, aga "Ilvese" tort eristus teistest kohe ja tõi naeratuse suule :) Kahele tuttavale olen ka siinseid torte näidanud ja ka nemad leidsid, et tegemist on väga laheda tordiga :D Samuti meeldivad väga Frieda ja Koopatibi tordid, Liisi õrnade rukkililledega torti sööksin samuti meeleldi. Soolastest meeldib Aniitrami oma. Samuti meeldib salapärane Pille poolt postitatud tort oma sõnumiga - uue saabuva Eesti Vabariigi kodaniku auks. Ilmselt on veel huvitavaid torte, aga esimese hooga meenusid need :) | |
Kardemon![]() Abikokk 2011-02-25 22:25:31 |
Täiesti uskumatud tordid on eelpool!!! Minu lemmikud on Kirikindad, Veimevakk, Õllekapp!
Meie tagasihoidlik tordike oli kandlekujuline porgandikook"Kaval käsi lõi kannelt". Saamislugu blogis :)
http://kardemon.blogspot.com |
|
Tiina![]() Abikokk 2011-02-25 22:29:26 |
Kardemon:
Meenutab hirmsasti üht suurt pehmet ja sooja sokki :P ;) Meie tagasihoidlik tordike oli kandlekujuline porgandikook"Kaval käsi lõi kannelt". Saamislugu blogis :) Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Kardemon![]() Abikokk 2011-02-25 22:34:22 |
Tiina:
appi :O peaasi,et mitte juustulõhnalist :D Kardemon:
Meenutab hirmsasti üht suurt pehmet ja sooja sokki :P ;)Meie tagasihoidlik tordike oli kandlekujuline porgandikook"Kaval käsi lõi kannelt". Saamislugu blogis :) http://kardemon.blogspot.com |
|
Triin![]() Abikokk 2011-02-25 22:38:26 |
Tegin valge šokolaadi toorjuustukoogi Mannilt. Ja kaunistasin käepäraste vahenditega. Šokolaadiga joonistamine tahab veel õppimist, kuigi valisin imelihtsa pildi :). Seeliku ja lipsu nokkisin
neist kommidest
![]() |
|
<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 > >> |