Naabrimutt![]() Kokaõpilane 2011-02-24 21:44:30 |
. | |
Sasha![]() Abikokk 2011-02-24 21:46:00 |
:O Frieda, jeerum... | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-02-24 22:02:25 |
Naabrimutt:
Naabrimutt, täitsa kena tort! Aga ole pai ja kirjelda veidi tausta ning kuidas need värvid on saadud (st kas kasutasid ostetud toiduvärve või toonisid ise kuidagi?)
Minu tort sai selline |
|
Palastella![]() Kokaõpilane 2011-02-24 22:12:44 |
Minu tort ISAMAALE.Kastasin koogipõhjades seekord rukkijahu nisujahu asemel ja see kooslus on järgi proovimist väärt.Kuigi kaunistus oli tavaline siis sisu see eest ...noh kes said need vaimustusid,et rukkijahust on võimalik peale leiva veel kooke teha.
![]() ![]() Läbi proovimata retsepte ära teistega jaga.Kui armastad süüa teha,siis jaga ainult häid hõrgutisi:) |
|
Naabrimutt![]() Kokaõpilane 2011-02-24 22:22:07 |
Kasutatud on ikka toiduvärve jah ja ega mingit tausta rohkem polegi. Tavalisele küpsisetordile lisasin rahvuslikkuse mõttes kamakomme ja kamašokolaadi. Ja purustasin küpsised, et saaks ümmarguse tordi teha :) | |
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-02-24 22:35:01 |
Palastella, saada mulle oma tordi pilt (või URL-link asukohaga) meilile info@nami-nami.ee - ma tõstan ise postituse juurde! | |
Pisi-Pisi![]() Abikokk 2011-02-24 23:06:39 |
Mandri-Eesti peab pidu:
Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Köögikatake![]() Abikokk 2011-02-24 23:12:00 |
Minu tort on inspireeritud rahvusehtest sõlg:
|
|
Tullia![]() Abikokk 2011-02-24 23:12:40 |
Meie aastapäeva tort sai tehtud lihtsast kodumaisest toorainest ja kaetud martsipaniga. Tort kannab nime "MEIE" ja sellel on kujutatud perekond kui rakuke riigist. Ka meie tordivalmistamisse oli kaasatud pea terve pere. Mina küpsetasin koogi ja katsin valge martsipanikihiga. Abikaasa ja 4-aastane tütar tegid tordile kaunistused.
Martsipanikattega porganditort "MEIE"
3 muna
2 dl suhkrut
1 dl muscovado suhkrut
2 dl nisujahu
2 dl täistera nisujahu
1 spl küpsetuspulbrit
1 tl kaneeli
0,5 tl soola
1,25 ml õli
500 g riivitud porgandit
Kreem
150 g toorjuustu
1 dl hapukoort
2 spl suhkrut
0,5 tl vaniljeekstrakti
Kate
250 g martspani
pisut kakaod
![]() ![]() |
|
Pille![]() Nami-Nami peakokk 2011-02-25 09:26:04 |
Ma olen nüüd veidi salapärane. Nimelt postitan ühe võistlustordi ühe aktiivse nami-namika nimel, kes hetkel avalikult oma nime ja torti (veel) kokku viia ei soovi. Tordiidee oli tal ammu plaanis, aga kuna eile varahommikul saadi toredaid uudiseid, siis muutus veidi tordi kaunistus :)
Sügisel on oodata meie armsale vabariigile uut kodanikku ja kuna oli perekondlik õhtusöök, siis käis EV sünnipäeva ja titauudise teatamine käsikäes. Mulle see idee vabariigi sünnipäevast ja pisikodaniku-kingist nii meeldis, et tund aega nikerdasin varbaid :P
Tort koosneb konjakilisandiga suhkrusiirupiga immutatud biskviidist, mille vahel on paks kiht vanillisuhkruse vahukoorega segatud kodujuustupastat. Tort on kaetud kakaopumati ja martsipaniga.
Kas pole armas? :) Kaks pilti tordist ka:
![]() ![]() |
|
<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >> |