Enely Abikokk 2011-12-14 21:31:36 |
Laurentzius:
Nii palju kui kuulnud olen, siis ei pidanud nii lihtne olema-uhmrit mul ei ole :(, või on kellegil mingi nipp varuks? Enely:
Osta poest nelki ja purusta ise:)Kas keegi teab kus kohast saab Pärnus purustatud/jahvatatud nelki? Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
ErleS Abikokk 2011-12-14 22:54:36 |
Enely:
Vana kohviveski :) Laurentzius:
Nii palju kui kuulnud olen, siis ei pidanud nii lihtne olema-uhmrit mul ei ole :(, või on kellegil mingi nipp varuks?Enely:
Osta poest nelki ja purusta ise:)Kas keegi teab kus kohast saab Pärnus purustatud/jahvatatud nelki? |
|
Liisi Abikokk 2011-12-14 22:55:04 |
Enely:
Mina jahvatan vana kohviveskiga. Jahvatatud nelki ostsin Prismast (Meira toodang).
Laurentzius:
Nii palju kui kuulnud olen, siis ei pidanud nii lihtne olema-uhmrit mul ei ole :(, või on kellegil mingi nipp varuks?Enely:
Osta poest nelki ja purusta ise:)Kas keegi teab kus kohast saab Pärnus purustatud/jahvatatud nelki? |
|
Enely Abikokk 2011-12-15 23:10:58 |
Kuna homme Tallinnasse minek, siis peaks vaatama sealt kandist. Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Enely Abikokk 2011-12-17 00:06:11 |
Kui keegi veel jahvatatud nelki taga ajab, siis Tallinnas saab seda Prismast, Meira toodang. Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Silja Abikokk 2011-12-21 16:45:09 |
Kust ja millist lõhe/forellimarja tasub osta. Kord Selverist võtsin ühe lapiku ümara purgi ja oli jube soolane. Varem olen Rimist lahtist ostnud ja on väga hea ja mahe olnud. Praegu info puudub. Ehk on mõnel kalamarjasõbral rohkem läbiproovitud ja oskab juhatada kus ja millist. | |
Karnivoor Abikokk 2011-12-21 17:01:39 |
Meie oleme alati kalamarja Stockmannist või siis äärmisel juhul Kaubamaja söögiosakonnast ostnud. | |
Mann Abikokk 2011-12-21 21:08:11 |
Karnivoor:
Ja meil viimane ost Stockist oli selline, et süüa ei kannatanud (võtsime lahtist marja). Meie oleme alati kalamarja Stockmannist või siis äärmisel juhul Kaubamaja söögiosakonnast ostnud. |
|
Fre Abikokk 2011-12-30 10:34:20 |
Selline toode nagu vahustatav vaniljekaste, pidada peituma tavaliselt piimatoodete kandis? No ma Järve Selverist küll ei leidnud, ei tea kust otsida? Kas see on pmst sama mis kirjas siin: http://www.nami-nami.ee/foorum/viewtopic.php?id=1450 või on neid mitut sorti? | |
Netcat Abikokk 2011-12-30 12:16:54 |
Fre:
Kui teda on, siis ta on piimakapis, tavaliselt kõige ülemisel riiulil, teiste veidrate asjade nagu "taimsed köögikoored" jne juures.
Neid on mitut sorti ka. Näiteks Stockis on päris mitu varianti.
Aga milleks seda hüdrogeenitud rasva leotist ikka taga ajada, kui võib osta harilikku vahukoort? Selline toode nagu vahustatav vaniljekaste, pidada peituma tavaliselt piimatoodete kandis? No ma Järve Selverist küll ei leidnud, ei tea kust otsida? Kas see on pmst sama mis kirjas siin: http://www.nami-nami.ee/foorum/viewtopic.php?id=1450 või on neid mitut sorti? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |