Kus kohast saab osta...

Netcat
Abikokk
2010-11-12 18:26:08
Annuzhka:
Ei ta, kas õiges kohas küsin, aga kas ja kust müüakse ja mis nimega on ingveriküpsised? Mul rutt vaja ja vaatasin täna Prismast, aga sealt ei osanud leida. Teab keega ka Imis, Selveris, KOnsumis või Maximas on ja mis nimega? Muud kaubandusvõrgus pole lähiajal kättesaadavad.
Sellist asja on Stockmannis nähtud. Ja Marksul ja Spenceril oli mingi oma versioon nendest.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Annuzhka
Kokaõpilane
2010-11-12 21:18:16
Netcat:
Annuzhka:
Ei ta, kas õiges kohas küsin, aga kas ja kust müüakse ja mis nimega on ingveriküpsised? Mul rutt vaja ja vaatasin täna Prismast, aga sealt ei osanud leida. Teab keega ka Imis, Selveris, KOnsumis või Maximas on ja mis nimega? Muud kaubandusvõrgus pole lähiajal kättesaadavad.
http://ep.yimg.com/ca/I/englishteastore_2131_67348968 Sellist asja on Stockmannis nähtud. Ja Marksul ja Spenceril oli mingi oma versioon nendest.
Aitäh, aga kahjuks Tallinn pole hetkel kättesaadav. :)

It´s all about seasoning!

Redfox
Abikokk
2010-11-12 23:08:59
M&S omad ei ole head. liiga suhkrused. ginger snapside taolisi olen Maksimarketis näinud, Viljandis. Väljaspool Tallinna linnades ehk maksimarketeid on? oh ja muidugi putkades võib näkata.
Itakene
Abikokk
2010-11-17 00:58:43
Mina tahan teada, kust Te kõik chorizo vorsti ostate? Kõik Tallinna poed olen läbi küsinud ja alati vaadatakse miind suurte silmadega..Kas sellel äkki mõni muu nimi ka? Aitäh :)

köögimaania

Triin
Abikokk
2010-11-17 10:32:08
Stockmannis oli eelmisel nädalal.
Liisi
Abikokk
2010-11-17 11:54:59
Itakene:
Mina tahan teada, kust Te kõik chorizo vorsti ostate? Kõik Tallinna poed olen läbi küsinud ja alati vaadatakse miind suurte silmadega..Kas sellel äkki mõni muu nimi ka? Aitäh :)
Tartus ostsin Kaubamajast.

Liisi Blogi

Kärt
Abikokk
2010-11-17 13:08:55
Ühte sorti on peaaegu alati Prismas, selline kollane-punane kilepakend, ripuvad vorstilettides. Ja viilutatuna saab Stockmannist mitut eri sorti ja ka Solarise toidupoes olen näinud. Aga Stockmannis on odavam kui Solarises. Prismas müüdav vorst on ca 200 grammi ja maksab 40.- kandis.

Kahekesi Kalamaja köögis

Pisi-Pisi
Abikokk
2010-11-17 14:08:49
Kas keegi on Raplas või Kohilas müügil näinud filotainast? Tallinnas on jah, aga sealt on natuke keeruline külmutatud asja külmana koju transportida.

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Netcat
Abikokk
2010-11-17 16:19:33
Pisi-Pisi:
Kas keegi on Raplas või Kohilas müügil näinud filotainast? Tallinnas on jah, aga sealt on natuke keeruline külmutatud asja külmana koju transportida.
Rapla ja Kohila kohta ei tea midagi, aga külmutatud asju transpordin Tallinnast maale kogu aeg, ja sellepärast võin öelda, et külmakott on üks tänuväärsemaid leiutisi, mis välja mõeldud. Soovitan selliseid kapitaalsemaid lukuga suletavaid, mitte neid kõige õhemaid Balbiino omi ja kindluse huvides tuleks kõige külmemana säilitada soovitavad asjad ümbritseda teiste sügavkülmutatud asjadega, mille ülessulamisest pole hullu ehk mis kavatsete samal päeval ära kasutada.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Seenekas
Abikokk
2010-11-17 19:34:43
Külmakast on veel parem. Terve tänavuse palava suve sõitsin üks selline pagasnikus, kui toidupoodi oli minek. Külmapatareide asemel kasutasin plastpudeleid, millesse lasin vee ära külmuda.
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>