Kus kohast saab osta...

Zapxpxau
Abikokk
2010-11-17 20:37:12
Meil on selline külmakast, mille juhe käib auto sigaretisüütajasse. Väga kasulik kast. Tallinna nii pikk tee.

Zap*

Itakene
Abikokk
2010-11-17 23:00:17
Tänan, täna Solarisest isegi leidsin viilutatud variandi. Prismasse satun harva ja tegelikult ei arvanud, et seal müüaksegi.

köögimaania

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-18 07:59:10
Itakene:
Tänan, täna Solarisest isegi leidsin viilutatud variandi. Prismasse satun harva ja tegelikult ei arvanud, et seal müüaksegi.
Ma hädaldan kaasa, et chorizo valik on üsna kehvake meil ikka. Mulle meeldiks osta neid lühikesi juppe ja ise hautise sisse lõikuda, neid õhukesi viilakaid kõikjal kasutada ei saa. Peaks kohalikule delipoele vihjama, et äkki võtavad valikusse :D

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Liisi
Abikokk
2010-11-18 08:56:43
Pisi-Pisi:
Kas keegi on Raplas või Kohilas müügil näinud filotainast? Tallinnas on jah, aga sealt on natuke keeruline külmutatud asja külmana koju transportida.
Selveris on filotainast müügil (sügavkülmaletis) - vähemalt Tartust olen ostnud.

Liisi Blogi

Kärt
Abikokk
2010-11-18 11:11:31
Pille:
Itakene:
Ma hädaldan kaasa, et chorizo valik on üsna kehvake meil ikka. Mulle meeldiks osta neid lühikesi juppe ja ise hautise sisse lõikuda, neid õhukesi viilakaid kõikjal kasutada ei saa. Peaks kohalikule delipoele vihjama, et äkki võtavad valikusse :D
Pille, see Prismas müüdav on ikka selline vorstjupp, mitte viilutatud vorsti pakend. Lõigu nii jämedad tükid kui soovid :) Vorsti diameeter on miski 2-2,5cm. Aga valik kui selline on küll kehv jah, sellega olen küll nõus.

Kahekesi Kalamaja köögis

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-18 11:15:51
Adonay:
Pille:
Itakene:
Pille, see Prismas müüdav on ikka selline vorstjupp, mitte viilutatud vorsti pakend. Lõigu nii jämedad tükid kui soovid :) Vorsti diameeter on miski 2-2,5cm. Aga valik kui selline on küll kehv jah, sellega olen küll nõus.
Seda küll, aga too on selline pikk "tööstuslik" toru, mitte kõver artisanal vorstijupp, mille(de)sse me Hispaanias ära armusime :P

Kärt
Abikokk
2010-11-18 11:26:01
Seda õnne pole ma veel katsuda saanudki :D

Kahekesi Kalamaja köögis

Pisi-Pisi
Abikokk
2010-11-18 11:37:03
Liisi:
Pisi-Pisi:
Kas keegi on Raplas või Kohilas müügil näinud filotainast? Tallinnas on jah, aga sealt on natuke keeruline külmutatud asja külmana koju transportida.
Selveris on filotainast müügil (sügavkülmaletis) - vähemalt Tartust olen ostnud.
Siis pean ma veel paar aastat kannatama, kuniks Raplasse Selver ehitatakse :D

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Pille
Nami-Nami peakokk
2010-11-18 11:38:00
Adonay:
Seda õnne pole ma veel katsuda saanudki :D
Näed, näed - all paremas nurgas, José venna enda tehtud näiteks: :D :D :D Siin on turuletivorstid (esiplaanil küll hoopis morcilla): Vot selliseid tahaks, mitte ainult El Pozo nuia. Nuuuks :(

Kätrin
Abikokk
2010-11-18 14:29:57
Minul on sügavkülmas päris mitu Hispaaniast kaasa toodud chorizo rõngast :) Supi sisse ajab Prisma latt asja ära, aga ega muidugi, tõelisega anna võrreldagi.

Kätrini kokkamispäevik

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>