Zapxpxau Abikokk 2010-11-17 20:37:12 |
Meil on selline külmakast, mille juhe käib auto sigaretisüütajasse. Väga kasulik kast. Tallinna nii pikk tee. | |
Itakene Abikokk 2010-11-17 23:00:17 |
Tänan, täna Solarisest isegi leidsin viilutatud variandi. Prismasse satun harva ja tegelikult ei arvanud, et seal müüaksegi. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-18 07:59:10 |
Itakene:
Ma hädaldan kaasa, et chorizo valik on üsna kehvake meil ikka. Mulle meeldiks osta neid lühikesi juppe ja ise hautise sisse lõikuda, neid õhukesi viilakaid kõikjal kasutada ei saa. Peaks kohalikule delipoele vihjama, et äkki võtavad valikusse :D
Tänan, täna Solarisest isegi leidsin viilutatud variandi. Prismasse satun harva ja tegelikult ei arvanud, et seal müüaksegi. |
|
Liisi Abikokk 2010-11-18 08:56:43 |
Pisi-Pisi:
Selveris on filotainast müügil (sügavkülmaletis) - vähemalt Tartust olen ostnud.
Kas keegi on Raplas või Kohilas müügil näinud filotainast? Tallinnas on jah, aga sealt on natuke keeruline külmutatud asja külmana koju transportida. |
|
Kärt Abikokk 2010-11-18 11:11:31 |
Pille:
Pille, see Prismas müüdav on ikka selline vorstjupp, mitte viilutatud vorsti pakend. Lõigu nii jämedad tükid kui soovid :) Vorsti diameeter on miski 2-2,5cm. Aga valik kui selline on küll kehv jah, sellega olen küll nõus.
Itakene:
Ma hädaldan kaasa, et chorizo valik on üsna kehvake meil ikka. Mulle meeldiks osta neid lühikesi juppe ja ise hautise sisse lõikuda, neid õhukesi viilakaid kõikjal kasutada ei saa. Peaks kohalikule delipoele vihjama, et äkki võtavad valikusse :DTänan, täna Solarisest isegi leidsin viilutatud variandi. Prismasse satun harva ja tegelikult ei arvanud, et seal müüaksegi. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-18 11:15:51 |
Adonay:
Seda küll, aga too on selline pikk "tööstuslik" toru, mitte kõver artisanal vorstijupp, mille(de)sse me Hispaanias ära armusime :P
Pille:
Pille, see Prismas müüdav on ikka selline vorstjupp, mitte viilutatud vorsti pakend. Lõigu nii jämedad tükid kui soovid :) Vorsti diameeter on miski 2-2,5cm. Aga valik kui selline on küll kehv jah, sellega olen küll nõus.Itakene:
Ma hädaldan kaasa, et chorizo valik on üsna kehvake meil ikka. Mulle meeldiks osta neid lühikesi juppe ja ise hautise sisse lõikuda, neid õhukesi viilakaid kõikjal kasutada ei saa. Peaks kohalikule delipoele vihjama, et äkki võtavad valikusse :DTänan, täna Solarisest isegi leidsin viilutatud variandi. Prismasse satun harva ja tegelikult ei arvanud, et seal müüaksegi. |
|
Kärt Abikokk 2010-11-18 11:26:01 |
Seda õnne pole ma veel katsuda saanudki :D | |
Pisi-Pisi Abikokk 2010-11-18 11:37:03 |
Liisi:
Siis pean ma veel paar aastat kannatama, kuniks Raplasse Selver ehitatakse :D Pisi-Pisi:
Selveris on filotainast müügil (sügavkülmaletis) - vähemalt Tartust olen ostnud.Kas keegi on Raplas või Kohilas müügil näinud filotainast? Tallinnas on jah, aga sealt on natuke keeruline külmutatud asja külmana koju transportida. Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-11-18 11:38:00 |
Adonay:
Näed, näed - all paremas nurgas, José venna enda tehtud näiteks:
:D :D :D
Siin on turuletivorstid (esiplaanil küll hoopis morcilla):
Vot selliseid tahaks, mitte ainult El Pozo nuia. Nuuuks :(
Seda õnne pole ma veel katsuda saanudki :D |
|
Kätrin Abikokk 2010-11-18 14:29:57 |
Minul on sügavkülmas päris mitu Hispaaniast kaasa toodud chorizo rõngast :) Supi sisse ajab Prisma latt asja ära, aga ega muidugi, tõelisega anna võrreldagi. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |