Kus kohast saab osta...

ErleS
Abikokk
2010-11-18 14:46:45
Pisi-Pisi:
Liisi:
Pisi-Pisi:
Kas keegi on Raplas või Kohilas müügil näinud filotainast? Tallinnas on jah, aga sealt on natuke keeruline külmutatud asja külmana koju transportida.
Selveris on filotainast müügil (sügavkülmaletis) - vähemalt Tartust olen ostnud.
Siis pean ma veel paar aastat kannatama, kuniks Raplasse Selver ehitatakse :D
Usun, et Säästukas on Raplas olemas, seega soovitan ka sinna vaadata. Ise ostsin Tallinnast Säästukast, hind oli isegi alla 15 kr vist. Väiksemates linnades kõikides ketipoodides valik vahel pisut väiksem, aga otsida ikka tasub. Tainas ise asub sügavkülmas, pakend on lapiku kujuga, taigen valkja paberi sisse keeratud ja läbipaistvas kileümbrises. Lisaks see, et tooteinfos ei ole kirjutatud, et tegemist on filotainaga, vaid "tainalehed" vms.
Seenekas
Abikokk
2010-11-18 18:39:20
MIllisest Säästukast sa neid "tainalehti" ostsid ja kas kvaliteet oli mõistlik? Mul on tavaliselt linnatiirus ka see pood kirjas, sealt saab mullivett kuuestes pakendites. Viimane kolmveerand aastat on igal pool mujal lahtised pudelid.
ErleS
Abikokk
2010-11-18 18:55:37
Seenekas:
MIllisest Säästukast sa neid "tainalehti" ostsid ja kas kvaliteet oli mõistlik? Mul on tavaliselt linnatiirus ka see pood kirjas, sealt saab mullivett kuuestes pakendites. Viimane kolmveerand aastat on igal pool mujal lahtised pudelid.
Ostsin Juhkentali Säästukast. Olid need samad, millest me kõik viimasel ajal räägime ja ka Kreeka köögi koolitusel kasutasime. Vist VICI olid need?
Zoozi
Abikokk
2010-11-18 20:26:49
Seenekas:
Seenekas, tule külla :) saan ühe paki Sulle anda :)

Zoozi tegemised

Seenekas
Abikokk
2010-11-18 20:54:39
Zoozi:
Seenekas:
Seenekas,tule külla:)saan ühe paki Sulle anda:)
Seenekas tahab Sulle VÄGA külla tulla, aga programm on niiii tihe śelle lühikese valge aja tõttu. :)
Netcat
Abikokk
2011-12-07 16:20:39
Seda rubriiki ei ole millegipärast ammu kasutatud, kõik on vist nii osavad vajaminevat leidma. Ma olen nüüd nii Kaubamajast, Stockist kui H&G'st jms fancy'maid kodutarbeid müüvatest kohtadest küsind, kas neil on keraamilist kohvifiltrihoidjat, aga igal pool vaadatakse mind nagu ma tahaks veidrat. No päriselt ka, mida selles nii imelikku on? Filtriga kohvimasinad pole ju ammu enam moes, kes endale espressomasinat pole hankinud, teevad enamasti kannu- või tassikohvi... Aga on ju ammu teada, et see pole nii tervislik... Ja ilma sobiva kujuga hoidjata on päris raske kruusi sisse filtrikohvi teha.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Üllekas
Abikokk
2011-12-12 22:59:12
Võimalik, et sellest on kuskil ka juttu, aga kust saab osta spinatipulbrit ja peedipulbrit?
Lausperfektne
Kokaõpilane
2011-12-13 07:10:51
Piprapoest ja Stockmannis olid ka viimati olemas.
Enely
Abikokk
2011-12-13 23:35:56
Kas keegi teab kus kohast saab Pärnus purustatud/jahvatatud nelki?

Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia

Laurentzius
Abikokk
2011-12-14 12:15:45
Enely:
Kas keegi teab kus kohast saab Pärnus purustatud/jahvatatud nelki?
Osta poest nelki ja purusta ise:)

Vanapere köögikatsetused

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>