Kus kohast saab osta...

Zapxpxau
Abikokk
2012-09-26 21:40:57
Pille:
Kuulge, kus on kena valik paberist muffiniümbriseid, mis ei maksaks miljon krooni/eurot? Käisin täna kolmes kohalikus toidupoes, kõikjal olid mingid väikesed cupcake-vormid ainult ehk siis sellised, mis täitsa tavalise suurusega 12-auguga muffinipanni aukudes isegi servadeni ei ulatu. Tahan korralikke :(
Minu meelest päris korralikke poest ei saagi, mõtlen selliseid, mis peale küpsetamist ka oma värvi ja ilusa välimuse säilitaksid. Tellin ainult välismaa netipoest. Tavalised muutuvad ebamääraselt läbikumavaks.

Zap*

Pille
Nami-Nami peakokk
2012-09-26 22:12:45
Suur aitäh, Ilsu ja Zapxpxau!!
Ilsu:
Pille:
Kuulge, kus on kena valik paberist muffiniümbriseid, mis ei maksaks miljon krooni/eurot? Käisin täna kolmes kohalikus toidupoes, kõikjal olid mingid väikesed cupcake-vormid ainult ehk siis sellised, mis täitsa tavalise suurusega 12-auguga muffinipanni aukudes isegi servadeni ei ulatu. Tahan korralikke :(
Siin on minu arvates päris suur valik :)
Ilsu, suurem osa neist on liiga ninnu-nännu, aga neid "tulbikujulisi" on mul varemgi olnud ja neid ma sinna Mustamäele homme ostma ka sõidan. Mul nimelt plaan ubinapäeva õunakoogikohvikus ka muffineid pakkuda :)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Abikokk
2012-09-26 22:52:08
Pille [1quote]Ilsu, suurem osa neist on liiga ninnu-nännu, aga neid "tulbikujulisi" on mul varemgi olnud ja neid ma sinna Mustamäele homme ostma ka sõidan. Mul nimelt plaan ubinapäeva õunakoogikohvikus ka muffineid pakkuda :)[/quote] Mina olen selliseid igapäeva muffineid teinud tavalise pruuni köögipaberiga, ise lõikan ruudud välja, voldin vormi kenasti ja täitsa vahvad jäävad;) Mõnikord jääb veidi loperdama mõni külg siis olen takunööri ümber sidunud ja kõik on vaimustuses, et pakitud muffinid:)

Ilse köögis

Blondie
Abikokk
2012-09-27 13:57:26
Mina olen näinu
Pille:
Mina olen näinud kodupoodides - nt Koduextras, ja eile oli JYSKi ukse eest korvis Lõunakeskuses. Igasugu mustrid ja värvid. Hinnad odavamad kui Suhkrukunstis. Olen mõelnud ka Ebay'st tellida, aga pole selleni jõudnud, kuna viimasel ajal kasutan silikoonist üksikvorme.
Üllekas
Abikokk
2012-10-01 23:58:25
Kust võiks saada Uus-kongo talu punast hapukapsast? Sadamaturul ei hakanud nende kraam nagu enam silma. Kas nad on äkki keskturul tagasi?
Silja
Abikokk
2012-10-10 18:39:58
Pille:
Vot mina olen ära lõhkunud lätlaste kohviveski ning peaaegu õhtale saatnud oma kena köögikombaini - seda kõike siis kuivatatud leivaviilude purustamisel. Nii et mul kohe kurb meel, et seda riivleiba enam ei müüda. Äkki mõni sõbralik pagaritöökoda võtab valikusse (khm, Laagri leivatuba? ;))
Vahtisin just poes tõtt täistera-riivleivaga. Äkki oli Veski Mati toodang.

Lavendlimesi.blogspot.com

Blondie
Abikokk
2012-11-14 12:08:28
Riivleiva huvilistele.
Pille:
Vot mina olen ära lõhkunud lätlaste kohviveski ning peaaegu õhtale saatnud oma kena köögikombaini - seda kõike siis kuivatatud leivaviilude purustamisel. Nii et mul kohe kurb meel, et seda riivleiba enam ei müüda. Äkki mõni sõbralik pagaritöökoda võtab valikusse (khm, Laagri leivatuba? ;))
Kalamaja pagariärisse on müügile tekkinud riivleib (ja riivsai).
Fre
Abikokk
2012-11-25 13:49:08
Kus peale Stockmanni müüakse Rochester Gingerit? Eelistatud siis nõuanded kohtade osas mis asuvad kesklinnast Nõmme ja Mustamäe poole. Nimelt on Rochester Ginger meil mh kasutusel viirustele virutamiseks ja haigena ei taha Stockmanni matkata selle järele. Selver kurat müüb varsti ainult rohelisi herneid ja Kirde saia.
Leoola
Abikokk
2012-11-25 20:11:28
Fre:
Kus peale Stockmanni müüakse Rochester Gingerit? Eelistatud siis nõuanded kohtade osas mis asuvad kesklinnast Nõmme ja Mustamäe poole. Nimelt on Rochester Ginger meil mh kasutusel viirustele virutamiseks ja haigena ei taha Stockmanni matkata selle järele.
Mina olen näinud Prismas ja kui ei eksi siis Kadaka Selveris.
Sasha
Abikokk
2012-12-22 18:16:34
Hei, kas keegi kuskil külmutamata kalkuneid on müügil näinud?
<< 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>