OlgaKa Abikokk 2014-05-13 12:17:08 |
Kas keegi teab, kust saab Eestis bottarga't osta? Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-13 15:23:35 |
OlgaKa:
Mina pole mitte kuskil näinud. Aga esimese hooga pöörduksin näiteks Nimini Gurmee poole ja uuriksin nende käest?
Kas keegi teab, kust saab Eestis bottarga't osta? |
|
Kelluke Kokaõpilane 2014-05-13 23:36:54 |
Ega keegi Eestis fregolat/ fregulat müügil ei ole näinud? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-14 01:12:31 |
Pille:
Nimini Gurmee omanik vastas, et neil sellist delikatessi siiski pole :(
OlgaKa:
Mina pole mitte kuskil näinud. Aga esimese hooga pöörduksin näiteks Nimini Gurmee poole ja uuriksin nende käest? Kas keegi teab, kust saab Eestis bottarga't osta? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-14 01:14:09 |
Kelluke:
Seda Sitsiilia kuskussilist-pastalist? Ei ole, aga Iisraeli kuskussi ehk pärlkuskussi liigub küll. Vt nt Umami veebipood.
Ega keegi Eestis fregolat/ fregulat müügil ei ole näinud? |
|
Kelluke Kokaõpilane 2014-05-15 01:02:03 |
Pille:
Just. Pärlkuskussi olen ka siin ja seal näinud, aga fregolal on minu meelest natuke rohkem karakterit. Eks tuleb siis lõunasse järgi minna :-)
Kelluke:
Seda Itaalia kuskussilist-pastalist? Ei ole, aga Iisraeli kuskussi ehk pärlkuskussi liigub küll. Vt nt Umami veebipood.Ega keegi Eestis fregolat/ fregulat müügil ei ole näinud? |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-05-16 11:45:15 |
Pille:
OlgaKa - eile õhtul Solarise toidupoes nägin (ja tegin hirmkehva foto). Parempoolses purgis on bottagra-helbed, vasakpoolses midagi kallimat :D (mul oli jube kiire, tulime kontserdilt, lapsehoidja kodus ootas, vaja süüa osta jne):
Pille:
Nimini Gurmee omanik vastas, et neil sellist delikatessi siiski pole :(OlgaKa:
Mina pole mitte kuskil näinud. Aga esimese hooga pöörduksin näiteks Nimini Gurmee poole ja uuriksin nende käest? Kas keegi teab, kust saab Eestis bottarga't osta? |
|
OlgaKa Abikokk 2014-05-16 15:30:28 |
Pille:
Oi, aitäh Pille, tõttan siis Solarise toidupoodi täna! :) Pille:
OlgaKa - eile õhtul Solarise toidupoes nägin (ja tegin hirmkehva foto). Parempoolses purgis on bottagra-helbed, vasakpoolses midagi kallimat :D (mul oli jube kiire, tulime kontserdilt, lapsehoidja kodus ootas, vaja süüa osta jne):
Pille:
Nimini Gurmee omanik vastas, et neil sellist delikatessi siiski pole :(OlgaKa:
Mina pole mitte kuskil näinud. Aga esimese hooga pöörduksin näiteks Nimini Gurmee poole ja uuriksin nende käest? Kas keegi teab, kust saab Eestis bottarga't osta? Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Sasha Abikokk 2014-06-03 11:55:05 |
Adžikaga on ikaldus. Haabersti suures Rimis oli hiljuti aeg-ajalt üks grusiinide lauake, kus nad müüsid adžikat, churchelasid, maitseaineid ja veini. Nüüd on nad kadunud ja minu lugupeetud abikaasa nõuab, kulm kipras, just seda adžikat. Ega keegi kogemata ei tea, mis firmat nad esindasid? Purgi olen loomulikult ära visanud. | |
Silja Abikokk 2014-06-26 18:40:13 |
Kas Tartus kuskil värskeid rannakarpe ka saab? Ausaltöeldes pole varem tähelepanu pööranud, aga ei viitsi nüüd tervet linna läbi ka sõita. | |
<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 > >> |