Kus kohast saab osta...

OlgaKa
Abikokk
2014-05-13 12:17:08
Kas keegi teab, kust saab Eestis bottarga't osta?

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-13 15:23:35
OlgaKa:
Mina pole mitte kuskil näinud. Aga esimese hooga pöörduksin näiteks Nimini Gurmee poole ja uuriksin nende käest?

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Kelluke
Kokaõpilane
2014-05-13 23:36:54
Ega keegi Eestis fregolat/ fregulat müügil ei ole näinud?

Liivakook

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-14 01:12:31
Pille:
OlgaKa:
Mina pole mitte kuskil näinud. Aga esimese hooga pöörduksin näiteks Nimini Gurmee poole ja uuriksin nende käest?
Nimini Gurmee omanik vastas, et neil sellist delikatessi siiski pole :(

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-14 01:14:09
Kelluke:
Seda Sitsiilia kuskussilist-pastalist? Ei ole, aga Iisraeli kuskussi ehk pärlkuskussi liigub küll. Vt nt Umami veebipood.

Kelluke
Kokaõpilane
2014-05-15 01:02:03
Pille:
Kelluke:
Seda Itaalia kuskussilist-pastalist? Ei ole, aga Iisraeli kuskussi ehk pärlkuskussi liigub küll. Vt nt Umami veebipood.
Just. Pärlkuskussi olen ka siin ja seal näinud, aga fregolal on minu meelest natuke rohkem karakterit. Eks tuleb siis lõunasse järgi minna :-)

Liivakook

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-16 11:45:15
Pille:
Pille:
OlgaKa:
OlgaKa - eile õhtul Solarise toidupoes nägin (ja tegin hirmkehva foto). Parempoolses purgis on bottagra-helbed, vasakpoolses midagi kallimat :D (mul oli jube kiire, tulime kontserdilt, lapsehoidja kodus ootas, vaja süüa osta jne):

OlgaKa
Abikokk
2014-05-16 15:30:28
Pille:
Pille:
Pille:
OlgaKa:
OlgaKa - eile õhtul Solarise toidupoes nägin (ja tegin hirmkehva foto). Parempoolses purgis on bottagra-helbed, vasakpoolses midagi kallimat :D (mul oli jube kiire, tulime kontserdilt, lapsehoidja kodus ootas, vaja süüa osta jne):
Oi, aitäh Pille, tõttan siis Solarise toidupoodi täna! :)

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök

Sasha
Abikokk
2014-06-03 11:55:05
Adžikaga on ikaldus. Haabersti suures Rimis oli hiljuti aeg-ajalt üks grusiinide lauake, kus nad müüsid adžikat, churchelasid, maitseaineid ja veini. Nüüd on nad kadunud ja minu lugupeetud abikaasa nõuab, kulm kipras, just seda adžikat. Ega keegi kogemata ei tea, mis firmat nad esindasid? Purgi olen loomulikult ära visanud.
Silja
Abikokk
2014-06-26 18:40:13
Kas Tartus kuskil värskeid rannakarpe ka saab? Ausaltöeldes pole varem tähelepanu pööranud, aga ei viitsi nüüd tervet linna läbi ka sõita.

Lavendlimesi.blogspot.com

<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>