Põrnikas Abikokk 2014-06-27 00:34:38 |
Silja:
Olen näinud Kaubamajas ja Rebase Rimis. Aga pidevalt ei ole, so vahel on ja siis jälle mõnda aega pole. Võimalik, et on mingid kindlad päevad kui tuuakse, pole küsinud. Kas Tartus kuskil värskeid rannakarpe ka saab? Ausaltöeldes pole varem tähelepanu pööranud, aga ei viitsi nüüd tervet linna läbi ka sõita. |
|
Tziiki Abikokk 2014-06-30 14:40:51 |
Põrnikas:
Peetri kiriku taga olevas Maximas olen ka näinud. Aga sama lugu, et kui viimati otsisin, siis polnud linna üheski kaupluses... Silja:
Olen näinud Kaubamajas ja Rebase Rimis. Aga pidevalt ei ole, so vahel on ja siis jälle mõnda aega pole. Võimalik, et on mingid kindlad päevad kui tuuakse, pole küsinud.Kas Tartus kuskil värskeid rannakarpe ka saab? Ausaltöeldes pole varem tähelepanu pööranud, aga ei viitsi nüüd tervet linna läbi ka sõita. As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Petu Abikokk 2014-07-13 11:32:52 |
Dubonnet? http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-07-14 01:44:35 |
Petu:
Uurin!
Dubonnet? |
|
Fre Abikokk 2014-07-14 13:17:26 |
Olen tulutult otsinud eraldi kummitihendeid nendele klaaskaanega purkidele. Umbes sellisele. Kas keegi on kusagul silmanud? | |
OlgaKa Abikokk 2014-07-14 19:13:52 |
Need kummitihendid on poest otsides üsna lootusetu teema. Mina olengi lõpuks - netist tellinud Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök |
|
Petu Abikokk 2014-07-15 22:57:37 |
Petu:
eks ta natuke imelik ole Soomest napsi osta Eestisse viimiseks, tavaliselt inimesed teevad teistpidi. Aga Alkos on ta igatahes olemas, 13,49. Dubonnet? http://www.facebook.com/peeter.raudvere |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2014-07-16 00:10:25 |
Petu:
No Pimm'si olen ma ka Soomest toonud :)
Petu:
eks ta natuke imelik ole Soomest napsi osta Eestisse viimiseks, tavaliselt inimesed teevad teistpidi. Aga Alkos on ta igatahes olemas, 13,49.Dubonnet? |
|
Annne Kokaõpilane 2014-09-11 21:58:46 |
Kust saab osta selliseid klaase nagu on Klausis, Umamis, Hapsal Dietrichis. Mõtlen siis selliseid justkui vanakooli kristalllõikega klaase, mis on suurema läbimõõduga. Käisin uudistamas Gemoss poes, mis müüd ka restorani/kohviku jms tarbeid, kuid nende valikus selliseid ei näinud. Ehk keegi oskab soovitada? PS! See Gemoss pood on ka väga tore koht, kust leiab ime asju :) | |
Profa Abikokk 2014-09-21 01:59:13 |
Annne:
Aga miks Sa ei küsi Klausist, Umamist, Dietrichist? :)
Kust saab osta selliseid klaase nagu on Klausis, Umamis, Hapsal Dietrichis. Mõtlen siis selliseid justkui vanakooli kristalllõikega klaase, mis on suurema läbimõõduga. Käisin uudistamas Gemoss poes, mis müüd ka restorani/kohviku jms tarbeid, kuid nende valikus selliseid ei näinud. Ehk keegi oskab soovitada? PS! See Gemoss pood on ka väga tore koht, kust leiab ime asju :) |
|
<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 > >> |