Kus kohast saab osta...

Tiina
Abikokk
2014-01-25 20:51:50
Netcat:
Ma olen ka kunagi Piprapoest khmeli-sunelit ostnud ja mina pettusin selle maitses nii hullusti et rohkem polegi seda üritanud soetada. Enne seda oli mul mingi vanast ajast pärit kraam, mis väga maitses, aga loomuliklt juba ammu otsa saand eks. Ja nende oma oli nagu liha ja kala. Hoopis teine asi. Aga võimalik, et selline see peabki olema, kuigi olen nagu poole kõrvaga kuulnud, et neid võib erinevaid olla.
Mina olen aru saanud, et hmeli-suneli on nagu üldnimetus. Tõin Gruusiast kaasa nt hartšo jaoks mõeldud suneli (ma kodus hartšod ei tee, aga seal poes muud ei olnud :)).

Gruusia köök on siiski üle kõige!

Silja
Abikokk
2014-02-04 15:38:15
Raputan endale tuhka pähe, et kohe ei tellinud paberkõrsi Suhkrukunstist ja nüüd need otsas. Ehk keegi oskab juhatada siiski mõnda head veebipoodi, kus pole jube kallis post Eestisse tellides. (Edit: leidsin siis, et Saksa eBay kaudu tuleb post vägagi talutav ja sealt kaudu saadavad UK müüjad ka Eestisse. Ei tea ainult kuna kohale jõuavad. Kui keegi veel kuskil tellinud on siis võib vabalt infot jagada ikka tuleviku tarvis:)

Lavendlimesi.blogspot.com

Netcat
Abikokk
2014-04-30 18:39:30
Ma ei saa jätkuvalt aru, mis värk on sellega, et peaaegu kõiki pähkleid ja igasugu eksootilisi kuivatatud puuvilju saab peaaegu igalt poolt, aga soolamata pistaatsiad on nagu mingi haruldane muldmetall, mida näeb üksikutes poodides kord aastas ja kui siis ostmata jätad, siis pole sama aastanumbri sees enam lootustki. See oli täitsa normaalne seis kui meil veel õieti midagi saada polnud, aga nüüd on ju kõike saada, miks siis pistaatsiaid sedasi diskrimineeritakse? Kuskohast teie oma pistaatsiad ostate?

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

OlgaKa
Abikokk
2014-04-30 21:25:50
Netcat:
Ma ei saa jätkuvalt aru, mis värk on sellega, et peaaegu kõiki pähkleid ja igasugu eksootilisi kuivatatud puuvilju saab peaaegu igalt poolt, aga soolamata pistaatsiad on nagu mingi haruldane muldmetall, mida näeb üksikutes poodides kord aastas ja kui siis ostmata jätad, siis pole sama aastanumbri sees enam lootustki. See oli täitsa normaalne seis kui meil veel õieti midagi saada polnud, aga nüüd on ju kõike saada, miks siis pistaatsiaid sedasi diskrimineeritakse? Kuskohast teie oma pistaatsiad ostate?
Ma loobusin selle tagaajamisest ja nüüd tellin Umamist :)

Andmisrõõm on kõige suurem rõõm! Kaju Köök

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-30 21:38:25
OlgaKa:
Netcat:
Netcat, mul justkui õnnestub neid kollases pakendis osta (sama sari, kes müüb ka kuivatatud imemõnusat mangot jms). Seeberger? Seeberg? Aga kui ikka ei jää need röstitmata pähklid silma, siis osta neid soolatud (odavamad ka muidugi) ja tee nii, nagu selles foorumiteemas õpetatakse ;)

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-04-30 21:40:42
Pille:
OlgaKa:
Netcat:
Netcat, mul justkui õnnestub neid kollases pakendis osta (sama sari, kes müüb ka kuivatatud imemõnusat mangot jms). Seeberger? Seeberg? Aga kui ikka ei jää need röstitmata pähklid silma, siis osta neid soolatud (odavamad ka muidugi) ja tee nii, nagu selles foorumiteemas õpetatakse ;)
Neh, need ka ikka soolased. Ma olen pakendi ära visanud ja karbiga külma pannud, nii et ei oskagi nüüd öelda, kelle omad need soolavabad pähklid on :(

Zapxpxau
Abikokk
2014-04-30 22:18:39
Ma olen ka Seebergeri omi ostnud, mis olid ilma soolata. Pakendil oli teistsugune pilt, kus olid ainult rohelised kooritud pistaatsiapähklid peal ja ei muud. Pakend oli vist ka väiksem, 100 või 150g ? Viimasel ajal tõesti Eestis probleem ja ma tellin Saksamaalt või Prantsusmaalt gurmeepoest kui vaja. Eriti rohelisi. Ja ka pistaatsiapastat.

Zap*

Netcat
Abikokk
2014-05-03 14:15:46
Ma olen ka neid Seebergeri omi ostnud varem, registreerisin rahuldusega, et ahah Seebergeri sarjas on pistaatsiad olemas, järelikult neid hakkabki nüüd saada olema. Sellepärast vihastasingi, kui selgus, et nüüd neid jälle kusagil ei ole. Solarises on muidu Seebergerilt, tundub et kõikvõimalikud maailma viljad kuivatatuna ja segudena ja... terve riiulitäis, aga pistaatsiaid pole. Ja samamoodi teistes poodides, kes Seebergeri kraami müüvad. No miks on näiteks meile hädasti vaja mingit rosina-mustika-gojimarja segu, külmkuivatatud mahemangosid või poolpehmeid kastaneid, aga mitte mingil juhul pistaatsiaid? Lihtsalt lootuses, et ehk mõni ostujuht ka loeb seda teemat kunagi....

Pille
Nami-Nami peakokk
2014-05-03 18:50:51
Netcat:
Ma olen ka neid Seebergeri omi ostnud varem, registreerisin rahuldusega, et ahah Seebergeri sarjas on pistaatsiad olemas, järelikult neid hakkabki nüüd saada olema. Sellepärast vihastasingi, kui selgus, et nüüd neid jälle kusagil ei ole. Solarises on muidu Seebergerilt, tundub et kõikvõimalikud maailma viljad kuivatatuna ja segudena ja... terve riiulitäis, aga pistaatsiaid pole. Ja samamoodi teistes poodides, kes Seebergeri kraami müüvad. No miks on näiteks meile hädasti vaja mingit rosina-mustika-gojimarja segu, külmkuivatatud mahemangosid või poolpehmeid kastaneid, aga mitte mingil juhul pistaatsiaid? Lihtsalt lootuses, et ehk mõni ostujuht ka loeb seda teemat kunagi....
Täna Pirita Selveri gurmeeosakonnas oli täitsa tavalisi pistaatsiapähkleid (kooritud, aga soolata). Tundmatu bränd, ca 3,5 euri oli 100 g pakk. Äkki on Järvel ka, see Sulle vist lähemal?

Netcat
Abikokk
2014-05-04 18:28:36
Enne lihavõtteid ei olnud Järve selveris midagi, hiljem pole enam sattunud - Nõmme on juba mõnda aega minu igapäevaselt marsruudilt eemal. M&S-s on üks segu, kus on pistaatsiad ka sees, aga neil pole seda ka alati (st siis, kui sinul vaja on). Pealegi, tegu on sellise õhukese läbipaistva pakendiga ja viimati ei olnud kõik pähklid seal pakis päris värsked.

<< 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 >>