Kus kohast saab osta...

Zapxpxau
Abikokk
2014-11-14 14:40:07
Nii, sain nädala alguses üle pika aja võimaluse tutvuda selle pähklite hulgitellimise lehega/hinnakirjaga. Hinnad on tõusnud, näiteks sarapuupähkel nüüd 22€ kilo, varem oli vist 16 või 17. India pähkel ja parapähkel endiselt alla 20. Valikust on kadunud hulk mitte-mahedaid tooteid, alles vaid mahemärgistusega kaup. Kuivatatud puuviljade-marjade valik ka kokku kuivanud. Isegi viigimarju polnud enam, ainult tavaline kraam. Ka oli kirjas, et uuest aastast saab tellida ainult kastidega, mitte enam kilodega. Niisiis, mina ei tellinud sealt vaid läksin siin Namis reklaamitud Germundi veebilehele ja tellisin sealt. Ei ole küll mahe, aga neil on röstitud pähklite hea valik ja kui keegi otsib pistaatsiapähkleid, siis neid on ka, kooritud.

Zap*

suba
Kokaõpilane
2014-12-16 11:22:42
Kas keegi oskab öelda, kus müüakse hane rinnafileed (jahutatud/külmutatud)? Tänud, K
Ragne
Abikokk
2014-12-16 23:45:43
suba:
Kas keegi oskab öelda, kus müüakse hane rinnafileed (jahutatud/külmutatud)? Tänud, K
Suba - Hane rinnafileed (Rannamõisa) on praegu müügil Prisma kauplustes, aga üsna piiratud kogustena. Tarned kauplustesse toimuvad kolmapäeval ja reedel.

www.kokkama.ee

Spiidi
Abikokk
2015-03-16 20:01:33
Värsket, sügavkülmutmata võiga lehttainast? Kas keegi teab näiteks kohvikut, kust tellida? Ma aastaid tellisin Gourmet Club'st aga viimased paar korda polnud tainas enam nii hea kui varem ja uurimise peale selgus, et nad arvasid, et kasumlikum on pool võid margariiniga asendada :( Ma olen küsinud Lyonist ja nad keelduvad ainult tainast müüma. Samuti Katharienthal ei tahtnud mulle vaid tainast müüa. Kas keegi teab mõnda kohvikut, kes mulle lehttainast küpsetamata kujul müüks?

le D?ner

Pille
Nami-Nami peakokk
2015-03-16 21:15:03
Spiidi:
Värsket, sügavkülmutmata võiga lehttainast? Kas keegi teab näiteks kohvikut, kust tellida? Ma aastaid tellisin Gourmet Club'st aga viimased paar korda polnud tainas enam nii hea kui varem ja uurimise peale selgus, et nad arvasid, et kasumlikum on pool võid margariiniga asendada :( Ma olen küsinud Lyonist ja nad keelduvad ainult tainast müüma. Samuti Katharienthal ei tahtnud mulle vaid tainast müüa. Kas keegi teab mõnda kohvikut, kes mulle lehttainast küpsetamata kujul müüks?
Spiidi, see sügavkülmutatud Eesti Pagari oma ei sobi? See on küll pärmiga ja näiteks Viimsis ükski kohalik pood enam ei müü, aga muidu täitsa tore tainas:

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Spiidi
Abikokk
2015-03-17 00:22:33
Pille:
Spiidi:
Spiidi, see sügavkülmutatud Eesti Pagari oma ei sobi? See on küll pärmiga ja näiteks Viimsis ükski kohalik pood enam ei müü, aga muidu täitsa tore tainas:
Põhimõtteliselt sobiks aga ma kasutan lehttainast nii harva, et siis kui kasutan, siis tahaks ikka head. Gourmet Club hellitas mu enda taignaga ära kuni nad seda hästi tegid ja nüüd need sügavkülmutatud poe omad teevad kurvaks.

le D?ner

Spiidi
Abikokk
2015-04-04 16:25:34
Kas keegi teab, mis on saanud Georgia Pagaritest? Need, kes kunagi Keskturul ja siis Sadama Turul hatšapurit ning lavaši tegid? Kas Tallinnas on veel mõni koht, kus saab kiviahju (või siis niisama otse ahjust tulnud sooja) lavaši osta? Keskturu putka tundib, et töötab kord iga täiskuu ajal, siis kui tuju on.

le D?ner

Rebane
Abikokk
2015-04-04 16:48:41
Spiidi:
Kas keegi teab, mis on saanud Georgia Pagaritest? Need, kes kunagi Keskturul ja siis Sadama Turul hatšapurit ning lavaši tegid? Kas Tallinnas on veel mõni koht, kus saab kiviahju (või siis niisama otse ahjust tulnud sooja) lavaši osta? Keskturu putka tundib, et töötab kord iga täiskuu ajal, siis kui tuju on.
Vabriku ja Valgevase nurgalt äkki?

Jazzino. teen. naudin.

Spiidi
Abikokk
2015-04-04 17:52:36
Rebane:
Spiidi:
Vabriku ja Valgevase nurgalt äkki?
Rebane, mis seal Vabriku ja Valgevase nurgal asub? Ma lähen otsima :)

le D?ner

Kokaõpilane
2017-08-13 20:34:12
[kustutatud]
<< 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 >>