Profa Abikokk 2014-09-21 02:02:51 |
Pille:
See et Eestis Pimm's ei ole poodide valikus on juba ammu imelik tundunud. Kui keegi alko maaletooja lugema juhtub, mõtelgu selle peale.
Petu:
No Pimm'si olen ma ka Soomest toonud :)Petu:
eks ta natuke imelik ole Soomest napsi osta Eestisse viimiseks, tavaliselt inimesed teevad teistpidi. Aga Alkos on ta igatahes olemas, 13,49.Dubonnet? |
|
Spiidi Abikokk 2014-09-25 21:34:19 |
Hääd pagari saia? Ma veetsin käesoleva suve Kreekas ja harjusin hea krõbeda koorikuga kiviahju saiaga. Ma tean, et päris sama on Tallinnas palju loota, kuid kas mõni pagar tuleb ligilähedale? Lyon? Kalamaja pagarid? | |
Fre Abikokk 2014-10-07 17:19:39 |
Küsimus: kust on kõige soodsam osta pähkleid? Vaatan et hakkab hullult rahakoti pihta, eriti kui valikus on seedermänniseemned, peekanipähklid (jestas, kuidas seda kirjutatakse???), makadaamia jne. Kas äkki mõni internetipood hoopis? Või siis ikka vaadata kas ja kus supermarketites parajasti soodushinnad millelgi? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2014-10-07 20:10:04 |
Fre:
Fre, kas see on ka oluline, kas toode on mahe või mitte? Mul ühed sõbrad ostavad maaletoojalt kilode kaupa, aga see mahekraam - hinnalt kallim.
Küsimus: kust on kõige soodsam osta pähkleid? Vaatan et hakkab hullult rahakoti pihta, eriti kui valikus on seedermänniseemned, peekanipähklid (jestas, kuidas seda kirjutatakse???), makadaamia jne. Kas äkki mõni internetipood hoopis? Või siis ikka vaadata kas ja kus supermarketites parajasti soodushinnad millelgi? |
|
Fre Abikokk 2014-10-07 22:16:48 |
Pille:
No ma ei ole selle peale mõelnud. Kas võib nii olla ka et mahe ja hulgi on lõpuks sama mis supermarketist mõnekümne grammi kaupa ja mittemahe? ...kas see on ka oluline, kas toode on mahe või mitte? Mul ühed sõbrad ostavad maaletoojalt kilode kaupa, aga see mahekraam - hinnalt kallim. |
|
Netcat Abikokk 2014-10-09 19:37:19 |
Praegu näiteks on pekaanid Stockis hullupäeva hinnaga. naljapärast oleks tore võrrelda, mis on mahehulgi kilohind... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Fre Abikokk 2014-10-10 01:03:24 |
Ise küsin, ise vastan. Juhtumisi sattusin Mustika keskusesse aega parajaks tegema ja sain Chilli poest piiniapähkleid kilohinnaga 21.30 (pole veel julgenud pakki avada igaks juhuks, hirm ikka et you get what you pay for vms) ja Prismas oli mingi uus lahtiste pähklite ja näkside bränd/pakkuja, kes müüs kooritud pistaatsiaid kilohinnaga 14.50. Stocki vist ei sattu. Mis need hullud pähklid seal maksid muidu, on Sul meeles? | |
Zapxpxau Abikokk 2014-10-10 13:52:54 |
Meil ka üks tuttav on hulgitellija, vahel me siis tellime ka. Hind on normaalne, valik päris suur (on ka kuivatatud puuviljad igasugused). Minu meelest oli neilt tellida pisut soodsam kui poest osta või umbes sama, kvaliteet parem. Viimati tellisin kevadel, seega hindu ei mäleta. | |
Netcat Abikokk 2014-10-17 18:53:53 |
Fre:
Hullud pekaanipähklid maksavad midagi 8 kopikatega. Ja oli vist poolekilone pakk.
Selle paki tavahind seal on vist midagi üle 12 euro, kui õigesti mäletan. Mis need hullud pähklid seal maksid muidu, on Sul meeles? Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kokkamas95 Abikokk 2014-10-26 12:40:21 |
Kas keegi teab kus Tartus värsket või külmutatud lehtkapsast müüakse? | |
<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 > >> |