Redfox Abikokk 2010-08-16 20:26:49 |
valik on natuke laienenud jookide arvelt jmt | |
Elis Abikokk 2010-09-22 19:55:05 |
Ma siin kurtsin, et pole MS-st vaniljeekstrakti senini saanud. Andsin preilidele poodi oma numbri ja helistasid täna, et nüüd tuli. Kes veel sama murega on olnud, siis võite ostlema minna. | |
ErleS Abikokk 2010-09-22 20:00:18 |
Elis:
Rõõm kuulda. Tänan, et infot jagasid. Ma siin kurtsin, et pole MS-st vanilliessentsi senini saanud. Andsin preilidele poodi oma numbri ja helistasid täna, et nüüd tuli. Kes veel sama murega on olnud, siis võite ostlema minna. |
|
Netcat Abikokk 2010-09-28 15:54:01 |
Mina sain oma vaniljeekstrakti nüüd kätte. Aga kas see on ikka kvaliteetne asi? Krooniline nohu kimbutab viimasel ajal nii tugevasti, et ei usalda oma haistmismeelt eriti, kuid mina tundsin küll rohkem alkoholi, kui vanilje lõhna pudelit avades. Tegu on minu esimese vedelal kujul vaniljega, niiet võrrelda ei oska ka millegagi.
Safrani hind seevastu on tõesti suurepärane. Tundub, et hoolimata karmidest aegadest ei jää ka seekord luutsinapäeva saiad tegemata.
Ah jah, veel ostsin prooviks Jelly Belly komme. Tulid tuttavad ette USAs viibimise ajast, kui ma neid küll nägin, aga endal proovimata jäid. Pidid olema "Super Sour" aga tühjagi nad on, ainult kergelt pealtpoolt hapud ja ülejäänu jätab mulje, nagu näriks magusat parafiini. Need küll pole oma hinda väärt. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Meringue Abikokk 2010-09-28 21:30:57 |
Netcat:
Ma arvan, et need Jelly Belly'd ongi pigem sellised väga Ameerikapärased (loe: mitte just kõige peenema maitsebuketiga) maiused, mille armastamiseks peab olema nendega koos ülesse kasvanud. Samas mäletan, et kunagi sain kingiks ühe päris laheda kinkekarbi, kus olid maitsed eraldi sorteeritud ja kaasas ka "retseptiraamat" maitsete kombineerimiseks.
Aga natuke kallid on nad küll. Kui mul nendega nostalgiafaktorit poleks, siis tõenäoliselt ei ostaks...
Ah jah, veel ostsin prooviks Jelly Belly komme. Tulid tuttavad ette USAs viibimise ajast, kui ma neid küll nägin, aga endal proovimata jäid. Pidid olema "Super Sour" aga tühjagi nad on, ainult kergelt pealtpoolt hapud ja ülejäänu jätab mulje, nagu näriks magusat parafiini. Need küll pole oma hinda väärt. |
|
Netcat Abikokk 2010-09-29 10:04:58 |
Meringue:
Ei, maitsed maitseteks ja eks igasorti komm ole maitseasi, aga aastaid tagasi USAs oli mul igatahes selline kogemus, et kui mingi asja peale on kirjutatud "Super Sour" vms, siis nad mõtlevad seda ikka tõsiselt. Senimaani on meeles mingid rohelised õunakommid, mis viisid kulmud kukla taha, kui suhu pistsid, näiteks.
Tahtsin lihtsalt hoiatada, et keegi ei arvaks, et need M&S jellybeanid päriselt ka hapud on. Ma arvan, et need Jelly Belly'd ongi pigem sellised väga Ameerikapärased (loe: mitte just kõige peenema maitsebuketiga) maiused, mille armastamiseks peab olema nendega koos ülesse kasvanud. Samas mäletan, et kunagi sain kingiks ühe päris laheda kinkekarbi, kus olid maitsed eraldi sorteeritud ja kaasas ka "retseptiraamat" maitsete kombineerimiseks. Aga natuke kallid on nad küll. Kui mul nendega nostalgiafaktorit poleks, siis tõenäoliselt ei ostaks... Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-29 10:35:15 |
Netcat:
No mina ka tasakesi hapude jelly-beanside sõltuvuses. M&S omi proovisin ka -polnud pooltki nii hapud, kui ameeriklaste originaalid, aga see-eest meeldis nende koostis rohkem. No neid M&Si omi süües tundsin end natuke vähem süüdlaslikult, kui ameeriklaste värvaineid ja E-sid täis jellibellisid manustades :D :D
Meringue:
Ei, maitsed maitseteks ja eks igasorti komm ole maitseasi, aga aastaid tagasi USAs oli mul igatahes selline kogemus, et kui mingi asja peale on kirjutatud "Super Sour" vms, siis nad mõtlevad seda ikka tõsiselt. Senimaani on meeles mingid rohelised õunakommid, mis viisid kulmud kukla taha, kui suhu pistsid, näiteks.Ma arvan, et need Jelly Belly'd ongi pigem sellised väga Ameerikapärased (loe: mitte just kõige peenema maitsebuketiga) maiused, mille armastamiseks peab olema nendega koos ülesse kasvanud. Samas mäletan, et kunagi sain kingiks ühe päris laheda kinkekarbi, kus olid maitsed eraldi sorteeritud ja kaasas ka "retseptiraamat" maitsete kombineerimiseks. Aga natuke kallid on nad küll. Kui mul nendega nostalgiafaktorit poleks, siis tõenäoliselt ei ostaks... |
|
Netcat Abikokk 2010-09-29 11:00:27 |
Pille:
Koostis on neil küll hämmastavalt naturaalne. Ausalt ei saa aru, miks üldse läheb vaja kunstlikke värv- ja maitseaineid, kui selline kirevus on saavutatav looduslike vahenditega.
Aga kui naturaalselt toonitud ja maitsestatud hapude kommide peale jutt läheb, siis mina jään eelistama Katjesi kummikomme (Apple & Eve, näiteks). Neil on vähemalt maitset ka. Ega jää hammaste külge kinni. No mina ka tasakesi hapude jelly-beanside sõltuvuses. M&S omi proovisin ka -polnud pooltki nii hapud, kui ameeriklaste originaalid, aga see-eest meeldis nende koostis rohkem. No neid M&Si omi süües tundsin end natuke vähem süüdlaslikult, kui ameeriklaste värvaineid ja E-sid täis jellibellisid manustades :D :D Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Kätrin Abikokk 2010-10-01 11:28:07 |
Ma nüüd tunnistan täiesti ausalt, et ma olin M&S uue poe pärast nii elevil, et käisin lõuna asemel seda kaemas. Poes oli muidugi täielik hullumaja ja müüad pead laiali otsas. - Pood ise on sama suur - ruutmeeter siia-sinna. - Veinivalik on minu silma järgi suurem - Rohkem on maiustusi-shokolaade, chipse, pähkleid - Väga vähe teraviljatooteid - ainult basmati, risoto riis ja mõned pastad. Ei ühtki täistera toodet. - Maiitseaineid Kristiine poes ei ole ja ei tule ka - küsisin järgi ja väljendasin pahameelt. Vaniljekaunu oli, aga kõike muud mitte (safran, muskaat, india segud jne) Praegu on püsikliendile kõik -10%. Kahjuks oli väike pettumus. Endiselt tuleb Roccasse sõita, sest ma just maitseaineid-asju sealt ostangi. | |
Netcat Abikokk 2010-10-01 13:39:13 |
No mis mõte niisugusel asjal siis on. Ma olen ka tõsiselt pettunud nüüd. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |