Vernanda Abikokk 2010-05-30 17:47:45 |
kiitsin teile häid odavaid anshooviseid, läks eile endal vaja, ei olnud :) küll aga oli kõike muud head-paremat, sh Deliciousi on palju huvitavam lugeda, sest seal soovitet MS kuuveinid siin ka olemas... | |
Sirliiz Abikokk 2010-05-30 19:19:01 |
Oi Vernanda, oleksid ilmselt pidanud anshooviseid küsima, täna olid purgikesed ilusasti reas. Üks neist rändas minuga koju :) Veel ostsin mitut sorti pastat, risotoriisi, piparmündi assortiikomme, sinepit, mingeid mee ja bbq teravilja krõpse, veini ja lemon curdi. Viimane on nii hea ja nende omatootena vaid 29 kr. Ma olen näppupidi purgis pidevalt. | |
Vernanda Abikokk 2010-05-30 22:57:03 |
Sirliiz:
aga see ei tähenda, et ma eile sealt midagi poleks ostnud:D näiteks 18 ilusat pisikest magusat liivataignakorvikest. ja pestot. ja veini. ja lapsele loomakujulisi küpsiseid.
Oi Vernanda, oleksid ilmselt pidanud anshooviseid küsima, täna olid purgikesed ilusasti reas. Üks neist rändas minuga koju :) Veel ostsin mitut sorti pastat, risotoriisi, piparmündi assortiikomme, sinepit, mingeid mee ja bbq teravilja krõpse, veini ja lemon curdi. Viimane on nii hea ja nende omatootena vaid 29 kr. Ma olen näppupidi purgis pidevalt. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-05-30 22:58:29 |
Sirliiz:
Sama siin. Meilgi oli täna Kakumäele asja ja tegime vahepeatuse M&S toidupoes. Anšoovised olid kenasti olemas ja veel 20% hinnasoodustusega :O
Oi Vernanda, oleksid ilmselt pidanud anshooviseid küsima, täna olid purgikesed ilusasti reas. Üks neist rändas minuga koju :) |
|
Vernanda Abikokk 2010-05-30 23:20:13 |
Pille:
see muidugi seletab, miks neid eile polnud. aga ma lõpetan nüüd oma hala ametlikult ära, ma loodan, et see pole ainult kõlakas, et kristiinesse ka MS tuleb ja palju suurem, siis ma võin kohe iga päev omale uued anshoovised tuua;)
Sirliiz:
Sama siin. Meilgi oli täna Kakumäele asja ja tegime vahepeatuse M&S toidupoes. Anšoovised olid kenasti olemas ja veel 20% hinnasoodustusega :OOi Vernanda, oleksid ilmselt pidanud anshooviseid küsima, täna olid purgikesed ilusasti reas. Üks neist rändas minuga koju :) |
|
Mari-Liis Abikokk 2010-05-30 23:39:36 |
Dinnu:
Mulle ausalt öeldes see M&S lemon curd üldse ei maitse. Just selle vänguse pärast. See on muidugi puhtalt maitse küsimus.
see Lemon Curd, mille mina ostsin, oli 6-kandilises purgis, peale kirjutatud Sicilian Lemon Curd. Aga ka see on väga intensiivne ja väga väga maitsev. Ja väheneb tõesti visalt, kuna maitse on nii tugev, et ega seda palju ei saagi korraga süüa. |
|
Dinnu Kokaõpilane 2010-06-03 17:43:37 |
Mari-Liis:
ma nüüd tassisin omale selle teise, ümaras purgis Lemon Curdi ka koju ja see on kõvasti magusam ja mitte nii pikantne. Mulle siiski maitseb see sitsiilia LC rohkem, selline mõnus hapu-magus kooslus :)
Eile proovisin siis veel M&S Digestive küpsiseid ja Tikka Masala kastet, mis mõlemad väga head :). mulle meeldib aina enam see pood oma maitsvate toodetega :) Dinnu:
Mulle ausalt öeldes see M&S lemon curd üldse ei maitse. Just selle vänguse pärast. See on muidugi puhtalt maitse küsimus.see Lemon Curd, mille mina ostsin, oli 6-kandilises purgis, peale kirjutatud Sicilian Lemon Curd. Aga ka see on väga intensiivne ja väga väga maitsev. Ja väheneb tõesti visalt, kuna maitse on nii tugev, et ega seda palju ei saagi korraga süüa. |
|
Marju Abikokk 2010-06-08 19:54:37 |
Ootamatul pisike oli see M&S toidupood ikka. Aga sisse astudes muidugi nii häid asju täis, et oli raske end vaos hoida. Meeldiv :) | |
Redfox Abikokk 2010-06-15 22:55:20 |
kõik väga kallis. aga ostsin paki ekstrakanget teed, see oli küll soodne 80 pakki ja 37.- ning mulle väga meeldib kange must tee piimaga. dilmah´i oma tuleb 2 pk tassi kohta ja maitse keskpärane, aga sellega saab lausa 3 tassi väga kanget teed ühest pakikesest. isale ostsin butter scotch toffee komme ka. nii kõvasi lutsukaid ei suuda ta sunnik küll pool kilo päevas süüa nagu mõndasi (ema sõnul seda juhtub vahel). | |
Kärt Abikokk 2010-06-17 10:51:33 |
Mulle väga meeldis see pood. Lootsin sealt leida vaniljeekstrakti aga ei miskit. Selle eest ostsin suitsutatud paprika pulbrit, bulgurit, tuubis tomatipastat, mingi väikese batooni šokolaadi (mis oli jube magus), vahtrasiirupit ja majoneesi. Majonees mulle väga ei meeldinud aga parem kui Salvesti oma. Kõikide muude asjadegi olen väga rahul. Arvasin, et pood on kõrgemas hinnaklassis aga on täitsa normaalne. Plaanis on osta sealt kana puljongipulbrit/pastat. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |