Haabersti ja Õismäe toidupoed (sh Rocca-al-Mare keskus)

Seenekas
Abikokk
2010-10-01 23:31:15
Netcat:
No mis mõte niisugusel asjal siis on. Ma olen ka tõsiselt pettunud nüüd.
Mul ka kahju. Elukoha tõttu käin aegajalt kesklinna poodides just maitseainete ja muu spetsiifilise kraami pärast, muud toiduained saab ka lähemalt kätte. Kristiine jääks veel mõne käigutee peale...
ErleS
Abikokk
2010-10-01 23:47:48
Ma ka pettunud. Kuna Kristiine keskus on töökohale lähedal, ootasin seda poodi väga. Ei tea, kas see aitaks kaubavalikut muuta, kui me kõik seal pahameelt väljendamas käiksime?! :)
Tuuli
Kokaõpilane
2010-10-02 00:26:12
M&S pood: minu lemmiktoodeteks on kujunenud suitsutatud paprika maitseaine, maapähklivõi, vaniljeekstrakt, Digestive ja ingveri küpsised (mõlemad tordipõhjana väga mõnusad), mädarõika pasta, Dijoni sinep, double concentrated tomato pureé ja nipet näpet veel. Ükskord sattusin peale kreveti tshipsidele ja need olid killerid, jube mõnusad naturaalse kreveti maitsega. Titt sõi terve paki käest ära, igaks juhuks vaatasin veel koostise ka üle ja see ei andnud põhjust nuriseda. Kõik väga naturaalne. PAraku ei ole neid rohkem leidnud, kuigi otsin igal korral, kui sinna poodi satun. Veinivalikut ka kiidan. Hind ja kvaliteet väga ilusti paigas.

Ise tehtud. Hästi tehtud

Seenekas
Abikokk
2010-10-02 00:45:25
Mis sest pahameelest ikka väljendada, see tekitab samasugust vastureaktsiooni. :) Pigem võiks ettepanekuid teha. Ei tea muidugi, kas müüjad neid edastavad, nende huvid/volitused ei pruugi seda soosida. Emaettevõttel võib loomulikult olla mingi oma väljatöötatud sellise suurusjärgu ja sellises asukohas asuva müügikeskuses toimuva visioon, mis ei pruugi siinse ostukäitumisega ( ja eriti namikate soovidega :) ) kokku langeda.
Kätrin
Abikokk
2010-10-02 08:59:16
Usun, et kui kümned inimesed seal maitseained küsimas käivad, siis ehk leitakse üks riuulinurk?

Kätrini kokkamispäevik

Tuuli
Kokaõpilane
2010-10-02 09:47:30
Mina võin kohe ühena Kristiine M&S poe painajatest ennast üles anda :D Oleksin väga huvitatud, et veidi lähemalt kui Roccast kõiki lemmikmaitseaineid kätte saaks.

Ise tehtud. Hästi tehtud

Kukimuki
Kokaõpilane
2010-10-21 15:02:52
Käisin eile Kristiine M&S-is, ostsin müslit ja ühtlasi uurisin maapähklivõi ja maitseainete kohta, mida riiulitel näha polnud. Müüja vastas, et neil just oli kaupa tulnud ja nad paigutavad seda ning eeldatavasti maapähklivõid peaks olema tulnud. Maitseainete kohta ütles, et nad on need küll tellinud, kuid ei tea, kas juba seekord tuli. Ja tema sõnul peaks idee järgi kaubavalik ikka Roccaga sama saama. Loodetavasti oli ta jutul tõepõhi all ja varsti ka Kristiines kõik olemas:) Mulgi lähemal käia.
Triin
Abikokk
2010-10-21 15:14:39
Kukimuki:
KJa tema sõnul peaks idee järgi kaubavalik ikka Roccaga sama saama. Loodetavasti oli ta jutul tõepõhi all ja varsti ka Kristiines kõik olemas:) Mulgi lähemal käia.
Seda on küll rõõm kuulda.
ErleS
Abikokk
2010-10-21 23:10:14
Kukimuki:
Käisin eile Kristiine M&S-is, ostsin müslit ja ühtlasi uurisin maapähklivõi ja maitseainete kohta, mida riiulitel näha polnud. Müüja vastas, et neil just oli kaupa tulnud ja nad paigutavad seda ning eeldatavasti maapähklivõid peaks olema tulnud. Maitseainete kohta ütles, et nad on need küll tellinud, kuid ei tea, kas juba seekord tuli. Ja tema sõnul peaks idee järgi kaubavalik ikka Roccaga sama saama. Loodetavasti oli ta jutul tõepõhi all ja varsti ka Kristiines kõik olemas:) Mulgi lähemal käia.
Rõõm kuulda. Ma olen ka paar korda Kristiine poes käinud ja iga kord küsinud maitseainete vms kohta, et nad ikka teaksid, mida kliendid ootavad :D Müüja on samuti mõista andnud, et nad püüavad oma valikut selles osas parandada. Tundub, et asjad liiguvad :)
Netcat
Abikokk
2010-10-27 17:28:17
Kuna Kristiine linnaosal oma poodide rubriiki ei ole, siis avaldaks siinkohal veel nördimust Kristiine M&S suhtes. Nimelt ei olnud seal ka lemon curdi. Sai spetsiaalselt selle ostmiseks kohale end veetud ja tutkit. Ja minumeelest apelsinimarmelaade ka ei olnud. Ja siis lugesin sildilt, et üleval on mh. kodutarvete osakond, ja ronisin sinna üles ka, et nii suur pood ja siin on nüüd kindlasti väljas kõik need toredad asjad, mis korraks on olnud müügil Roccas ja kõhklemise tõttu ostmata jäänud, nagu leivakast ja üks vahva kurn jne Ei olnud seal õigupoolest midagi. Paar äärmiselt igavat serviisi peamiselt ja ei midagi vajalikku ega vahvat ja üldse kogu seda majapidamiskraami ainult paari riiulikese jagu.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>