Dinnu Kokaõpilane 2010-06-17 11:36:38 |
Adonay, ma lootsin samuti vaniljeekstrakti sealt leida aga seal on tõesti müügil ainult terved vaniljekaunad ja ei mingit ekstrakti :) | |
Netcat Abikokk 2010-06-17 12:28:02 |
Viimati ostsin sealt mee ja pipraga pastinaagikrõpse ja kergelt soolatud peedi ja maguskartuli krõpse. Ei pole eriline krõpsufanatt, seega minumeelest ikkagi veel veidi liiga rasvased, aga enesepetmiseks, et sööd justkui tervislikumat krõpsu, sobivad küll. Vähemalt ei saa sellist soolalaksu nagu tavalistest kartulikrõpsudest ja maitse on ka huvitavam. Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-06-17 20:34:49 |
Ma ei ole ise käinud, aga ema käis ja tõi muuhulgas hommikusöögihelbeid, pähklitega ning maasika-mandli. Maasikad on külmkuivatatud, täitsa maasika maitsega. Ei tea mis hind oli, aga maitse poolest võiks võrrelda Stockis müüdavate helvestega, mis olid külmkuivatatud mustikatega, ja need olid ikka päris kallid. | |
Kärt Abikokk 2010-06-18 09:50:45 |
Seal oli jah päris huvitavaid hommikuhelbeid ja müslisid. Peakski nädalavahetusel sinna uuesti luusima minema. | |
Kärt Abikokk 2010-06-18 21:06:33 |
Muide! Käisin seal täna ja neil on müügil nüüd ka organic vaniljeekstrakt! :) Väike pudelike, 76.- Suures õhinas unustasin vaadata, mitu ml seal ikkagi oli. Ostsin pistaatsia-mandli küpsiseid, mis mäitsevad ka väga hästi. Helvestest loobusin, sest kõigis neis oli liiga palju suhkrut. 20gr-30gr/100gr peale on ikka natuke liig. | |
Redfox Abikokk 2010-06-18 22:42:15 |
Adonay:
ja pealegi on need helbed ju mingi 50 kr pakk ka?
ei tänan. Helvestest loobusin, sest kõigis neis oli liiga palju suhkrut. 20gr-30gr/100gr peale on ikka natuke liig. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-16 15:31:30 |
Marju:
Ma põikasin eile korra läbi - endale miskit ei ostnudki, aga kompenseerisin õele "taksosõidu" Harku järve äärest Viimsisse minu juurde, et mind siis Rocca-al-Mare keskusesse viia :D Kuulsin, kuidas kassiir ühele kliendile seletas, et septembris (või oli see sügisel) avatakse uus pood Kristiine Keskuses ja siis juba palju suurema valikuga..
Ootamatul pisike oli see M&S toidupood ikka. Aga sisse astudes muidugi nii häid asju täis, et oli raske end vaos hoida. Meeldiv :) |
|
Kätrin Abikokk 2010-08-16 15:59:29 |
Pille:
Jah, mina olen ka seal alati käies ikka uurinud uue poe kohta ja pidi palju suurem olema - kahekorruseline, kuid kahtlustame ise, et ühel siis riided ja teisel toit, aga suurem igaljuhul.
Uurisn ka, et kas on lootust nende puuviljavalikule ja muule värskele kraamile, kuid selles juleti kahelda.
Ma olen sõltuvuses sellest poest!
Marju:
Ma põikasin eile korra läbi - endale miskit ei ostnudki, aga kompenseerisin õele "taksosõidu" Harku järve äärest Viimsisse minu juurde, et mind siis Rocca-al-Mare keskusesse viia :D Kuulsin, kuidas kassiir ühele kliendile seletas, et septembris (või oli see sügisel) avatakse uus pood Kristiine Keskuses ja siis juba palju suurema valikuga..Ootamatul pisike oli see M&S toidupood ikka. Aga sisse astudes muidugi nii häid asju täis, et oli raske end vaos hoida. Meeldiv :) |
|
Elis Abikokk 2010-08-16 16:43:27 |
Adonay:
Minul pole siiamaani selle vaniljeekstraktiga seal jopanud- iga kord on otsas. Ja tiba kaugel on ka käia, et ainult selle purgikese olemasolu kord nädalas kontrollida.
Me oleme sealt tavaliselt igasuguseid erinevaid kastmeid ja maitseaineid ostnud. Meeslemmik on suur krõpsufänn ja ta ostab alati sealt paki-paar ja on tavaliselt ka rahul nendega.
Mina ostsin viimati hommikuhelbeid- ühed vaarikatega ja ühed kaneeli-õuna. Selles vaarika omas nii katastroofiline see suhkru sisaldus ei olnudki: 17g 100g kohta (õuna-kaneeli krõbinates siiski 25g). Aga pärast paari hommikut söömist märkasin, et ma polnud veel ühtegi vaarikat pakis näinud :D Hakkasin siis otsima, et kas nii ongi, aga tuli välja, et need olid kõik paki põhjas. Segasin ilusti läbi ja nüüd on nagu päris :) Muide! Käisin seal täna ja neil on müügil nüüd ka organic vaniljeekstrakt! :) Väike pudelike, 76.- Suures õhinas unustasin vaadata, mitu ml seal ikkagi oli. Ostsin pistaatsia-mandli küpsiseid, mis mäitsevad ka väga hästi. Helvestest loobusin, sest kõigis neis oli liiga palju suhkrut. 20gr-30gr/100gr peale on ikka natuke liig. |
|
Zapxpxau Abikokk 2010-08-16 17:10:44 |
Ma proovisin maasika omi, ja oli küll maasikaviile, korralikult. Ei pidanud otsima ega segama. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >> |