Dinnu Kokaõpilane 2010-08-11 18:07:24 |
Täpik, ma ava suurust ei oska kommenteerida, minu arust on see piisavalt suur :D. Riive on FP920 kaasas mitu suurust, samuti on viilutusketas ja "julienne" ketas. Mina kasutan põhiliselt blenderit nagu oli ka ette näha, seega tegin väga õigesti, et valisin klaasist kannuga ja suure mahtutavusega blenderi. Ma ei tea, kui suur kann FP270-l on aga minu FP920 töötleb 1,5l vedelikku ühe hoobiga :) Kumb etem on, ei oska vastata, kuna minul kogemus teise mudeliga puudub :D. Ilmselt on mõlemad normaalsed, lihtsalt üks on suurem. | |
Marge39 Kokaõpilane 2010-08-24 15:25:11 |
Kas kellelgi on ka Kenwood FP972 Multipro kombain? On oma hinda väärt? Kaalun kahe mudeli FP920 ja FP972 vahel. | |
Tiramiiiisu Kokaõpilane 2010-08-24 20:03:07 |
Marge39:
Mul on FP920 ja olen rahul, täidab oma rolli kenasti ja funktsioone on ka piisavalt. Ostsin kasutatult 900kr eest ja selle raha eest olen täitsa rahul. Ainuke asi, mis veidi häirib, on see, et segamisnõus keskel on auk, kuhu siis pannakse tarvikud, s.t. pole võibolla nii mugav kui KitchenAid ja muud säärased, kus on kausi moodi segamisnõu. Kas kellelgi on ka Kenwood FP972 Multipro kombain? On oma hinda väärt? Kaalun kahe mudeli FP920 ja FP972 vahel. |
|
Täpik Abikokk 2010-10-03 18:04:02 |
Raporteerin, et pärast pikka vaagimist, kaalumist ja hinnavaatlust saabus meile Kenwood FP925 (sai FP920 hinnga) ja tuleb kiita. Blenderit pole proovinud, aga kapsasalatit sai küll üle pika aja jälle tehtud, no kohe ei tõusnud käsi koos noaga kapsast peenribastama - nüüd 5min ja kausitäis kapsast nagu niuhti tehtud. Tegelikult kõhklesin ikka, et kas võtta see 925 koos mahlapressiga. Pole proovinud, aga väline vaatlus pole paljulubav ;) Mingi smuutiunelus ikka virvendab kuskil segaste kapsa- ja sellerimahla mõtetega... | |
Kallur Kokaõpilane 2011-01-14 02:45:25 |
Pille:
Pille, palun aita rumalat algajat :)
Kas Sa oled oma KA hakkliha otsikuga ka kanafileest hakkliha teinud?
Ma olen paar korda proovinud ja no ei toimi hästi - need valged kelmed kiiluvad aukudesse kinni (kuigi kasutan suuremate aukudega ketast) ja masin kiiresti umbes... kõiki peenemaid valgeid kohti ei anna ju välja ka lõigata...
Ja ühtlasi oskad ehk nõu anda, mida peaks lisama fileele, et tekstuur nats vähem pudrune oleks?
Mul oli kaval plaan lisanditega poetoodangule isetehtut eelistada, aga no ei õnnestu hästi :( /.../ KA mikseriga teen praktiliselt kõik koogitainad (biskviittainad, beseetainad, keeksitainad) ja meie majapidamises tähendab see pea ülepäeva kasutamist. Plaaningi siin praegu lisakausi ostmist, sest tihti tahan asuda juba järgmise taina kallale, aga eelmine kauss alles pesumasinas :) Jäätisekauss "elab" meil sügavkülmas ja umbes kaks korda kuus (suvel tihedamini) teeme sellega jäätist. Hakkmasinalisa kasutan samuti paar korda kuus - hakkliha tegemiseks, maksapasteedi tegemiseks, hummuse tegemiseks (mulle meeldib see tekstuur rohkem, kui nt köögikombainis peenestatud). /.../ |
|
Turakas Kokaõpilane 2011-01-14 17:00:06 |
Kallur:
Mina olen kasutanud kanafileed hakkliha tegemiseks. Küll mitte KA vaid KW aga arvan, et vahet ei ole. Põhiline on ikka kanafilee. See ei tohiks kindlasti olla maitsestatud kanafilee, mida on maitsestatud mingite ainetega, mis pehmendavad ilmselgelt filee tekstuuri ja hakklihana jääb mingi ebameeldiv mögin. Kõige jubedam variant on mingine Põhjatäht, mis Rimis müügil. Minu meelest on kõige kindlam variant osta kanarinnak ja selle kahest suurest rinnafilee osast tuleb päris korralik kogus normaalset hakkliha. Pille:
Pille, palun aita rumalat algajat :)
Kas Sa oled oma KA hakkliha otsikuga ka kanafileest hakkliha teinud?
Ma olen paar korda proovinud ja no ei toimi hästi - need valged kelmed kiiluvad aukudesse kinni (kuigi kasutan suuremate aukudega ketast) ja masin kiiresti umbes... kõiki peenemaid valgeid kohti ei anna ju välja ka lõigata...
Ja ühtlasi oskad ehk nõu anda, mida peaks lisama fileele, et tekstuur nats vähem pudrune oleks?
Mul oli kaval plaan lisanditega poetoodangule isetehtut eelistada, aga no ei õnnestu hästi :(/.../ KA mikseriga teen praktiliselt kõik koogitainad (biskviittainad, beseetainad, keeksitainad) ja meie majapidamises tähendab see pea ülepäeva kasutamist. Plaaningi siin praegu lisakausi ostmist, sest tihti tahan asuda juba järgmise taina kallale, aga eelmine kauss alles pesumasinas :) Jäätisekauss "elab" meil sügavkülmas ja umbes kaks korda kuus (suvel tihedamini) teeme sellega jäätist. Hakkmasinalisa kasutan samuti paar korda kuus - hakkliha tegemiseks, maksapasteedi tegemiseks, hummuse tegemiseks (mulle meeldib see tekstuur rohkem, kui nt köögikombainis peenestatud). /.../ |
|
Siirikene Kokaõpilane 2011-11-28 20:32:49 |
Peale teema läbilugemist jäi püsima üks küsimus. KA mikseril on ju ka lisavarustusena võimalik osta riivid ja viilutaja. Kas need ei ole piisavalt töökindlad/mugavad kasutada, et siiski eraldi ka kombaini vaja on? | |
Erx Kokaõpilane 2011-12-07 16:04:10 |
Olen samuti KA´ga kanahakkliha teinud ja pole ülalmainitud probleemi esinenud. Viilutaja/riivid peaksid olema töökindlad, vähemalt pole ma sellelaadseid tagastusi saanud. Mida mikser ei tee, on mõningad tööd mida köögikombain teeb oma S - teraga. Mul on testimise huvides kodus ka KA köögikombain kuid enamasti leiab kasutust siiski KA mikser. | |
Oliivipuu Abikokk 2012-03-27 21:34:30 |
Sooviksin kogu südamest teie suurt kogemusi täis nõuannet. Nimelt soovime muretseda kodumasina, mis teeks kõik asjad, mida me vajaksime. See tähendab: taigna segamine, magustoidu vahustamine, salatite riivimine, hakkimine, mahla pressimine, pasta valmistamine, jäätise valmistamine, kokteilid jne. Oleme vaadanud mitmeid kombaine, kuid, kui kogemus puudub, siis ei soovi peale ostu enam kahetseda. Hetkel on südame lähedane Kenwood Major Cooking Chef KM070. Ainus kõhklus on see, et kas on olemas midagi odavamat, mis teeks sama töö ära. Olen ka igapäevases elus rohkem harrastaja kui meistriklassi perenaine. Kuid eesmärgiks on hetkel osta korralik abiline, mis aitaks minu puudujääke siluda. Ette tänades teid, kellel on võimalus mulle vastata! | |
Lilly_Munster Abikokk 2012-04-03 15:59:39 |
Oliivipuu:
Põhimõtteliselt on Cooking Chef teistest Kenwoodi 1500W mikseritest erinev "küpsetamise" funktsiooni poolest. Ehk palju sul on vaja segamist ja kuumutamist koos. Teed iga päev munaga jäätist ja kohupiima taskuid, siis kuluks kindlasti ära. :P Mina täiesti keskpärase köögikatana valiksin ka praegu KW uhkuselt järgmise mudeli, mille saab poole Cooking Chefi hinnaga kätte. Õnneks, kui ma oma KW soetasin, siis veel küpsetamist valikus polnud. :) Sooviksin kogu südamest teie suurt kogemusi täis nõuannet. Nimelt soovime muretseda kodumasina, mis teeks kõik asjad, mida me vajaksime. See tähendab: taigna segamine, magustoidu vahustamine, salatite riivimine, hakkimine, mahla pressimine, pasta valmistamine, jäätise valmistamine, kokteilid jne. Oleme vaadanud mitmeid kombaine, kuid, kui kogemus puudub, siis ei soovi peale ostu enam kahetseda. Hetkel on südame lähedane Kenwood Major Cooking Chef KM070. Ainus kõhklus on see, et kas on olemas midagi odavamat, mis teeks sama töö ära. Olen ka igapäevases elus rohkem harrastaja kui meistriklassi perenaine. Kuid eesmärgiks on hetkel osta korralik abiline, mis aitaks minu puudujääke siluda. Ette tänades teid, kellel on võimalus mulle vastata! |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |