Oliivipuu Abikokk 2012-04-04 09:47:52 |
Suur tänu Lilly_Munster! Olen teile väga tänulik. Eesmärgiks oleks lihtsalt osta ÜKS, mis teeks kogu soovitud tööd ja seda hästi, sest ma ei ole üldse isegi mitte keskpärane köögikasutaja. Lihtsalt sooviksin teada, mis võimsust kasutavad keskpärased köögiproffid, kui valida? Ei sooviks osta vist kõige nõrgemat. Aga kas oskate anda mingeid vihjeid, mida peaks valikul silmas pidada. Ette tänades teid ja kena kevadet koos pühadega! | |
Zapxpxau Abikokk 2012-04-04 11:53:50 |
Kui üsna tihti jäätist, Hollandaise kastet, Zabajone, kondiitrikreemi või vanillikreemi teha, siis see kuumutamise osa on väga tore. Usun, et ka šokolaadi sulatamiseks oleks hea, sest temperatuuri saab täpselt valida. Aga too mitte-kuumutav on ka tore, lihtsalt pliidi ääres pead ise seisma :) Arvan, et paljud masinad teevad hästi, lisavarustuse hulk ja saadavus on pigem määravam. Kuna elad Kreekas, siis uuri kas Kenwoodi jubinad on kergesti saadaval. | |
Lilly_Munster Abikokk 2012-04-04 14:23:48 |
KW Majoril ja Chefil on ühesugune lisavalik e valid ennekõike kausi suuruse ja võimsuse järgi. 1500W kulub ära pastataigna segamisel. Tõenäoliselt ka suurema portsu leivataigna tegemisel, aga ühe pätsi ning muffinivormi jagu taignaga saab ka 1200W vabalt hakkama. Suur kauss on hea, kui vaja suuremaid koguseid vahel töödelda a'la 12 muna biskviidi jaoks vahtu lüüa. Osadel on ka taimer peal, aga saab vabalt kronomeetrita hakkama, köögis kell tavaliselt olemas :) Mina vaatan oma vidinaostudel tavaliselt alati Saksamaa netipoode, võib päris märkimisväärselt säästa, aga sõltub muidugi saatekuludest. | |
Oliivipuu Abikokk 2012-04-04 17:17:57 |
Suur tänu, teile! Mul kohe kergem nüüd valikut teha. Kena kevadet teile kõigile ja väga palju tervist igasse päeva! | |
Aet008 Kokaõpilane 2012-04-27 13:49:15 |
Küsin asjalikemate käest nõu, kas tasuks osta selline Boschi käsimiksri komplekt, kus ühe keha küljes käib nii vahustamiseks mõeldud otsikud kui ka saumikseri otsik. Võimsus on aparaadil 450W. Minu soov oleks sellega umbes kord nädalas mune või vahukoort vahustada ning saumiksriga nt pestot või kana püreestada. Kas selliste vattidega masin saaks sellega hakkama? Mis teie kogemus ütleb? | |
Tiina Abikokk 2012-04-27 18:55:06 |
Minu kogemus ütleb, et saumikseriga ei saa ilma vedelikuta asju püreestada, nt kana. Kui kanatükid on mingi vedeliku (nt puljongi) sees, siis saab. Ei ole selle vispliga kunagi midagi üritanud vahustada, sest selle jaoks on mul eraldi mikser. Oleneb muidugi, milline see komplekt täpselt on, kui on mingid lõiketerad ka olemas, siis nendega saab ka kuivi aineid purustada. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Tarretis Kokaõpilane 2012-04-28 07:59:22 |
Aet008:
Mul selline komplekt kasutuses. Mul kuulub komplekti küll veel üks suurem blender ja väike purustaja. Olen ka vispliga vahustanud muna - nii munavageid, kui ka kollaseid eraldi ja vahukoort, kui kogused on kombaini jaoks liiga väikesed. Pritsimise vältimiseks kasutan TW mikserkannu, millel on kaaneosal väiksem avatud osa ja kannu pisut viltu hoides ning vahustades toimib väga hästu. Saumikseriga püreestan püreesuppi ja seda saab otse potis teha, sellepärast hea. Pestot teen pigem selles väikses purustajas. Pasteeti, lana jms. ei meeldi mulle ka saumikseriga purustada. Küsin asjalikemate käest nõu, kas tasuks osta selline Boschi käsimiksri komplekt, kus ühe keha küljes käib nii vahustamiseks mõeldud otsikud kui ka saumikseri otsik. Võimsus on aparaadil 450W. Minu soov oleks sellega umbes kord nädalas mune või vahukoort vahustada ning saumiksriga nt pestot või kana püreestada. Kas selliste vattidega masin saaks sellega hakkama? Mis teie kogemus ütleb? |
|
Aet008 Kokaõpilane 2012-04-30 14:51:04 |
Mul on sõbrannal 500W saumikser ja sellega olen püreestanud võileivatordi jaoks suitsukana + majoneesi segu. Ning sellega toimis ideaalselt. Arvan, et teen ikka selle ostu, siis ei ole kaht eraldi masinat vaja :) | |
Piilu Kokaõpilane 2013-10-10 00:38:34 |
Võiks antud teemast jälle rääkida, plaanis osta Kenwood. Hetkel olen kahevahel, aga ehk oskab keegi soovitada midagi muud. Minule silma jäänud - FP972 ja FPM810, viimase puhul on nõud vist paremad, samas päriselt selles ma kindel ei ole. FP972, aga tehniliselt sobivam ning mõned boonused kaasas. Kas kellelgi ehk kogemus ja nõu anda. Tulevikus on kindlasti plaanis soetada nii hakklihamasin kui ka taignate jaoks miskit, aga tänasel päeval hinnad minu jaoks kõrged ja areng ei ole päris piisav. Seega hobiks ei ostaks. Hakklihamasinad mis kodustele masinatele, ei ole aga piisavalt võimsad. Kunagi plaan soetada siis - segaja - hakklihamasin - jäätisemasin - (pastamasin?) ühes. Marjapress ja mõned väiksemad lisad siis veel. | |
Zapxpxau Abikokk 2013-10-10 20:45:33 |
FPM810 kopsik tundub olevat paremast plastist (väidetavalt siis teatud maani löögikindel), suureks müügiargumendiks integreeritud kaal. Väga paljuski on masinad sarnased. Teise variandi FP972 eeliseks on natuke võimsam mootor, kopsiku metallkäepide ja lai sisestusava. Ka olevat viimast võimalik saada suurema kopsikuga (optional). Ausalt öeldes, kui Sa seda taina jaoks ei kasuta, siis pole ka kaalul väga mõtet. Kui kasutad, siis vali kaaluga. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |