Tiitel: Kokaõpilane
2012-04-30 14:51:04 |
Mul on sõbrannal 500W saumikser ja sellega olen püreestanud võileivatordi jaoks suitsukana + majoneesi segu. Ning sellega toimis ideaalselt. Arvan, et teen ikka selle ostu, siis ei ole kaht eraldi masinat vaja :) |
2012-04-27 13:49:15 |
Küsin asjalikemate käest nõu, kas tasuks osta selline Boschi käsimiksri komplekt, kus ühe keha küljes käib nii vahustamiseks mõeldud otsikud kui ka saumikseri otsik. Võimsus on aparaadil 450W. Minu soov oleks sellega umbes kord nädalas mune või vahukoort vahustada ning saumiksriga nt pestot või kana püreestada. Kas selliste vattidega masin saaks sellega hakkama? Mis teie kogemus ütleb? |
2011-12-09 09:41:24 |
Mina vaatasin ka Tiimaris, kus oli valikus pm kaks karpi ning mitte kartongist vaid mingi tugevam materjal, poolplastik vms. Zelluloosi Paberpipood tundub päris huvitav olema, kodulehel neil ka mingi väike valik karpidest :) |
2011-12-07 14:44:41 |
Kust keegi karpe ostab trühvlitele? Kus on ilusaid madalaid karpe ning mis hinnaga umbes? |
2011-11-21 11:26:50 |
Pille:
Ei, noad puutuvad seetõttu asjasse, et tavalisse noahoidjasse (see puust standartne), sinna ei mahu mu noad ära. Seal on need suurused paigas ja kuna mul enamus suured noad, siis saaksin sinna vaid paar nuga panna:(
Magnetribast pean kahjuks elukaaslase soovide tõttu loobuma- temale ei meeldi (arvatavasti ei viitsi seina auke puurima hakata ja seetõttu) :DAet008:
Aet, ma lihtsalt küsin üle, sest ei saa aru, mis see nugade suurus siia puutub? Mul on seal jooksvalt 2-3 suurt kokanuga, lisaks käärid ja muud pudi-padi (nt mõõtelusikad). Kas Sa kardad, et magnet ei pea kinni?
Minul on nii ilusad Victorinoxi kööginoad, et nende eksponeerimine ei haava kohe kindlasti silma ega riku mu köögi ilu :P Selle karbitaolise puhul häiriks mind ilmselt see, et pean pähe õppima, milline on iga noa see osa, millest ma kinni haaran -kui on ühe sarja noad, siis on need enamasti ju ühte värvi ja samast materjalist. Mulle isiklikult väga sobib, et näen kohe ära, millised noad hetkel saadaval on. Aga ma teen tihti ka seitset rooga korraga, nii et ühte tööd tehes juba plaanin järgmist ja seega on see "kohe-selge-pilt" vajalik.Mul täpselt sama asi, et elukaaslasele ei meeldi kahjuks see metallriba seinal ning lisaks mul enamus suured kokanoad. Suur aitäh Sulle info eest. Arvatavasti soetan ka endale sama mudeli :) |