Turakas Kokaõpilane 2010-04-20 16:35:09 |
Sirliiz:
jah, tõesti eksisin, sest mõtlesin, et jutt samast kombainist, millele Thredahlia viitab, sorry. Kaubamajas on minu teada FP270 müügil, FP920 ei ole küll kuskil müügil näinud nii et käega katsuda saaks. |
|
Dinnu Kokaõpilane 2010-04-20 22:46:43 |
Mina andsin täna siis oma FP920 tellimuse sisse ja nüüd ootan kärsitult pakikest :D. Olen väga tänulik kõigile, kes arutelus osalesid ja otsustada aitasid! Määravaks selle mudeli valikul saigi 3 eelist, mis tal on minu arvates Philipsi ees. 1. blender on klaasist, 2. kaasas on jahvatamise kopsik kohviubade, ürtide jm jaoks, 3. hind. Hakklihamasin peab siis meie peresse tulema eraldiseisvana kui mu kallis kaasake arvab, et seda tingimata vaja on :D. | |
Sirliiz Abikokk 2010-04-24 09:44:15 |
Aga mina tõin eile lõpuks ka poest hoopis FP270 ära :D Pikka aega juba vaagin mida võtta ja mida jätta. Kindel valik oli Kenwood ja mõtlesin nende kahe mudeli FP920 ja FP270 vahel, kuna kindel soov oli saada klaasist blenderkann. Lõpuks tegin valiku lähtuvalt ruumipuudusest ja 750 kw tundus ka täitsa ok olevat. Välimuselt sobib mu rösteriga ka paremini kokku :P Kuigi ma plaanisin tellimist tehnikatäest, siis eile ei pidanud enam poes vastu ja ostsin kohe ära. Eile oli Omegas see masin müügil 1990 kr eest, ilmselt sul Thredahlia vedas siis mingi sooduspakkumisega. | |
Merilin Abikokk 2010-04-24 09:53:28 |
Sirliiz:
Ilmselt. Ise ka imestasin, aga nii ta tšekil seisab :P ... ilmselt sul Thredahlia vedas siis mingi sooduspakkumisega. Pisike ja Pisut Segi, teadagi... |
|
Dinnu Kokaõpilane 2010-05-02 18:06:07 |
Pole jõudnud postitada, kuna üks pisike reisike tuli vahele aga minu FP920 on minu kööki ka nüüd juba mõnda aega kaunistanud ja olen ostuga väga rahul :). Blenderit olen juba mitu korda kasutanud aga reisi tõttu pole muid funktsioone jõudnud veel katsetada. Igal juhul kombainiga kaasa tulevate vidinate hunnik oli jahmatav ja siiamaani nuputan, kus ma kõike seda varandust hoidma hakkan :D. Ja seda ka, et mingit laadi mahlatsentrifuug on komplektis täita olemas... | |
Vandiste Abikokk 2010-08-09 20:37:05 |
Mind huvitab, kas kuskil poes saab KW mudeleid reaalselt ka näppida või tuleb mudel ja tellimus neti teel välja valida. | |
Erx Kokaõpilane 2010-08-10 09:40:13 |
KA´d saab küll poes näppida ;) | |
Vandiste Abikokk 2010-08-10 13:29:05 |
Jah, ma tean, et KA'd saab poes uurida, aga ma tahaks ka erinevaid KW'd oma käega katsuda :). | |
Turakas Kokaõpilane 2010-08-10 14:10:46 |
Vandiste:
Stokmannis vähemalt möödunud nädal nägin KW 560 mudelit. Seal küll praegu seoses ümberkorralduste või remondiga suht segadus aga seda mudelit nägin seal, kus varem olid elektroonikatarvete kõrval koolitarbed vms. Võimalik, et saab ka teisi näppida, varem olid küll väljas. www.tehnikataht.ee , kes neid mudeleid interneti teel müüb annab infot,et neidsamu asju edasimüüvateks kauplusteks Tallinnas on Tuhat 1 kodumasinat Peterburi 62a ja Entre Magistrali keskuses. Kas ka näppimisvõimalused on ei tea. Vanasti oli hea, kõik mudelid olid hobby hallis ja näpi palju tahad, lisatarvikud ka. Jah, ma tean, et KA'd saab poes uurida, aga ma tahaks ka erinevaid KW'd oma käega katsuda :). |
|
Täpik Abikokk 2010-08-11 09:35:01 |
Dinnu:
FP920 on minu kööki ka nüüd juba mõnda aega kaunistanud ja olen ostuga väga rahul :). Blenderit olen juba mitu korda kasutanud aga reisi tõttu pole muid funktsioone jõudnud veel katsetada. Igal juhul kombainiga kaasa tulevate vidinate hunnik oli jahmatav ja siiamaani nuputan, kus ma kõike seda varandust hoidma hakkan :D. Ja seda ka, et mingit laadi mahlatsentrifuug on komplektis täita olemas... Thredahlia:
Nüüd olen jõudnud sellesse faasi, et olen jäänud nende kahe Kenwoodi mudeli vahele pendeldama (huvitab nii blender kui kombaini osa). Tartus pole kumbagi käega katsuda. Seega on küsimus: kas ava kust kõik kombaini topitakse on mõlemal sama suur (väike), või on seal mingi vahe? Uuemad masinad uhkeldavad mõnikord suurema avaga.
Kas FP920 on mingid riivid kaasas, siinsetes poodides ei oska keegi vastata. Hinnavahe on ca 500 kr seega kumb on siis etem? Mahalatsentrifuugist erilist puudust ei tunne.
Olge head ja antke hüva nõu (kui juhtub üle olema) ;) Ainuke pisem, millel "kõik kaasas on" on Kenwoodil vist FP270. Kuna minu multifunktsionaalne, kopsikutega ja köögikombaini asendav "one-for-all is none-for-all" Masin on mõnus väike, hakib-riivib ok, minipurustaja on tore, blenderikann klaasist, välja ei näe paha. Miinused... lärmakas (aga milline neist poleks), tsitruspress pritsib natuke liiast ja mahlatsentrifuugiga kipub porgandi peale mööda lauda jalutama. Esialgu rohkem pole kasutanud ja ei oska hinnata. Kui siis, suuremale perele võib see kopsik väikseks jääda, sest üle liitri sel töömahtu pole (2.1L kogumaht) - meile paras, suurem jääks suureks. |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |