Lepatrinnu Kokaõpilane 2010-01-19 18:06:08 |
Olgu. KA miksrile on riivid viilutajad olemas, miks veel kombain? Kombainile on vahustaja taignakonks olemas, milleks veel mikser? Kas kellelgi olemas ka KA kombain, või ei õigusta selle ost ja kõik soetanud miksri? | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-01-19 18:14:54 |
Lepatrinnu:
Meil Philipsi köögikombain, selline. Muidu igati tipptopp, aga no näiteks selle vispliots on naeruväärselt hädise ilmega :O Katsetanud pole, võib olla on selles hapras vispliotsikus jube jõud peidus :D
KA köögikombaini ei kaalunud, endale piisab tavalisest ja kannmiksrist e. blenderist, nii et seda ei oska kommenteerida..
Kombainile on vahustaja taignakonks olemas, milleks veel mikser? Kas kellelgi olemas ka KA kombain, või ei õigusta selle ost ja kõik soetanud miksri? |
|
Lepatrinnu Kokaõpilane 2010-01-29 17:57:10 |
Kas kellelgi on KA kombain ja oskab välja tuua + ja -. | |
Mannu Kokaõpilane 2010-01-29 23:24:26 |
Lepatrinnu:
Minul on KA ja oskan ainult ülivõrdes iseloomustada. Peamiselt saab kasutust taigna segamiseks ja vahustamiseks, isegi kõva pastataignaga saab ideaalselt hakkama. Palju kasutan ka pastarullimise otsikut. Varem kasutasin manuaalset pastamasinat ja selle käsitlemine üksinda oli paras katsumus. Kas kellelgi on KA kombain ja oskab välja tuua + ja -. |
|
Lepatrinnu Kokaõpilane 2010-02-02 13:01:12 |
Mannu ma arvan, et sul on KA mikser, mitte kombain. Mikserist räägitakse siin jah ülivõrretes aga soovin just leida, kes oskaks midagi konkreetset oma kogemustest KA kombaini kohta rääkida. | |
Choyc Kokaõpilane 2010-03-11 15:59:36 |
Mul on selline Bosch köögikombain. Väga mõnus. Juurde saab osta ka igast vidinaid- hakklihamasina, blenderi, jäätisemasina. Ja mu meelest on ilus kah. | |
Dinnu Kokaõpilane 2010-04-19 11:01:17 |
Postitasin oma küsimuse ka pereklubi foorumisse aga ei saanud vastuseid. Siin ehk rohkem toidu-teemalist juttu :) Ühesõnaga, ma tegelen ka köögikombaini valikuga ja olen ennast juba halliks mõelnud. Väga raske on valida ja otsustada. Hetkel meeldivad Philips HR7775 ja Kenwood FP920. Olen ka neid mikseri-tüüpi masinaid vaadanud aga tundub, et lähevad väga kalliks, eriti kui neid funktsioone juurde tahta, mis mulle olulised. Kõige rohkem tahakski, et oleks blender kombaini juures, riivimine, peenestamine, vahustamine, muretaina segamine... et mulle omale tundus, et köögikombain on rohkem see masin, mida mul vaja kui mikser. Ma ei küpseta vist nii palju, et statsionaarset mikserit vajaksin ja kombain ju saab ka paljude taignatega hakkama. Vähemalt mõlema masina kirjelduse juures on väide, et saab hakkama nii taignasegamise kui vahustamisega. Abikaasa tahaks väga, et oleks hakklihamasin ka juures ja seega peaks nagu miksereid just vaatama aga mikseritega ju riivimisega on tülikas tegeleda, muretainast teha ei saa. Ahh, mine või hulluks selle vaagimisega KÕIK nõuanded, mis aitaks otsustada on väga teretulnud... Boschi ei julgeks ma osta, kuna Boschi Solitaire sarja tehnika on meil ainult 2-aasta pikkuse kasutamise järel haledalt ära lagunenud :( | |
Zapxpxau Abikokk 2010-04-19 13:15:08 |
Eks sellega on nii, et näiteks mul oli juba blender olemas ja ainult muretaina (mida saab suurepäraselt käsitsi teha) või pasteedi jaoks tundus mõttetu osta suurt kombaini. Seega ostsin suure miksri koos hakkliha- ja pastamasinaga ja pisikese kombaini. Lisadest või siis just kas üldse on neid vaja, sõltub palju. | |
Kirsti Kokaõpilane 2010-04-19 13:37:27 |
kõik need köögikombainid on lahedad KA on ka lahe kuid liiga vähe teeb oma raha eest, kui ta maksaks 3000 nagu ta oma kodumaal maksaks siis oleks ok. kuid 9000.- (poe originaal hind) on liig mis liig (kui hullud päevad stockis välja arvata 5500.- kusjuures komplektis ainult 3 segajat ja kõik) olles Kenwood KM023 omanik võib juba öelda et start pakett on muljetavaldav (hakklihamasin, tsitrusepress, kaal, metallist blender, vispel, 3 segajat, riiv-viilutaja, purustaja) http://elmaks.ee/index.php?id=tooted&product_act=show_product&product_id=2518/ ja siin lisavarustus http://elmaks.ee/index.php?id=tooted&cat_id=51 kahjuks KA ei saa sinna lähedalegi (KA pimestab lihtsalt oma välimusega). kalkulaator kätte ja arvutama- kas osta kallis mikser või sama raha eest kallis köögikombain. aga teema juurde tagasi kui osta kombain u3000.- eest siis sinna juurde antud juhul veel vaja hakkilhamasin u1500-2000.- blender u1000.- jne siin tegelt tuleks ARVUTADA mis operatsioone see masin peab tegema ning mis on vaadates tulevikku veel lisada vaja | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-04-19 13:54:01 |
Kirsti:
Kirsti, konkreetselt ajahetkel pole teemaks, kas KA on oma hinda väärt või mitte, seda teemat olete Sina ja Erx juba miksriteemas igati süvitsi käsitlenud (lihtsalt märkuse korras, et see 3000 kr / vs 9000 krooni ei ole USA/Eesti teema, vaid USA/Euroopa teema. Briti Amazonis maksab KA Artisan Mikser olenevalt värvist 368-395 naela, mis tänase Eesti Panga kursiga (17,7 EEK/1 GBP) teeb sealseks hinnaks 6515-7000 krooni, mis on vähem, kui Eestis, ent siiski üle 2 x rohkem, kui USAs). Dinnu tahtis ikka nõuandeid köögikombainide osas, mitte KA mikser vs Kenwoodi jt köögikombainid.
Pille, rahulolev KA Artisan Mikseri ja kannmikseri ja Philipsi HR7775 köögikombaini omanik. Neist kaks esimest "elavad" uhkelt köögis, köögikombaini toon garaažist vajadusel välja.
(PS Ma pean hakkama mingi hetk taustakontrolli tegema, et tõesti keegi müügiesindaja siin aktiivselt reklaami ei tee ilma reklaamiraha maksmata. Vabandust, kui Kirstile liiga teen ja tegelikult EI ole tegemist müügiagendiga. Seda, et Erx on maaletooja, ma tean ja olen teda ka aeg-ajalt n-ö korrale kutsunud. Enda KA Mikser on ostetud Taanist, kannmikser täishinnaga siinsest HDB poest).
kõik need köögikombainid on lahedad KA on ka lahe kuid liiga vähe teeb oma raha eest, kui ta maksaks 3000 nagu ta oma kodumaal maksaks siis oleks ok. kuid 9000.- (poe originaal hind) on liig mis liig (kui hullud päevad stockis välja arvata 5500.- kusjuures komplektis ainult 3 segajat ja kõik) olles Kenwood KM023 omanik võib juba öelda et start pakett on muljetavaldav (hakklihamasin, tsitrusepress, kaal, metallist blender, vispel, 3 segajat, riiv-viilutaja, purustaja) http://elmaks.ee/index.php?id=tooted&product_act=show_product&product_id=2518/ ja siin lisavarustus http://elmaks.ee/index.php?id=tooted&cat_id=51 kahjuks KA ei saa sinna lähedalegi (KA pimestab lihtsalt oma välimusega). kalkulaator kätte ja arvutama- kas osta kallis mikser või sama raha eest kallis köögikombain. aga teema juurde tagasi kui osta kombain u3000.- eest siis sinna juurde antud juhul veel vaja hakkilhamasin u1500-2000.- blender u1000.- jne siin tegelt tuleks ARVUTADA mis operatsioone see masin peab tegema ning mis on vaadates tulevikku veel lisada vaja |
|
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |