Seakass Kokaõpilane 2011-10-26 16:13:00 |
Pille:
Ja mina sain ka juba kätte! Niii tore-nii tore! Suur aitäh veelkord, Pille! :)
Jaanikaant:
Täna lähevad postkasti Jaanikaanti, Karolini, Ristli ja Seakassi auhinnaraamatud, ErleS raamat läheb kotikese sees kesklinna salakohta homme hommikul.Pille, Kas auhinnaraamatu "Maailma leivad" saab kätte salakohast või tuleb see hoopis postiga? |
|
Jaanikaant Abikokk 2011-10-28 09:10:43 |
Pille:
Minul ka raamat käes. Aitäh, Pille :)
Jaanikaant:
Täna lähevad postkasti Jaanikaanti, Karolini, Ristli ja Seakassi auhinnaraamatud, ErleS raamat läheb kotikese sees kesklinna salakohta homme hommikul.Pille, Kas auhinnaraamatu "Maailma leivad" saab kätte salakohast või tuleb see hoopis postiga? |
|
Karolin Abikokk 2011-10-28 13:01:51 |
Pille:
Oiii, üleeile õhtul koju jõudes ootas mind väga meeldiv üllatus pakikese näol! Suured tänud! :)
See maailma leivade raamat tundub väga põnev, see nädalavahetus peaks vist midagi katsetama sealt :) Jaanikaant:
|
Pille Nami-Nami peakokk 2011-11-19 09:31:34 |
FOTOKAMPAANIA
Pille:
Kuulge, kullakesed, kelle raamat veel minu lauanurgal on? :O
OMA MAA MAASIKAS
Nii, probleem lahendatud, pildid retseptide juurde lisatud, arvestustabel täidetud ja auhinnaraamatud (Koolibri "Hummingbirdi koogiraamat") välja loositud. Loosiõnn naeratas sel korral kasutajatele Silja, Kokkamas95 ja Tsheburashka. Palju-palju õnne ja ootan meili peale te postiaadressi! Pille 28.8.2011:
Müstilisel kombel avastasin veel kolm suhkrukotti. Kes pole enda oma veel kätte saanud?? Elise oma viin täna kohale, aga siis on veel need müstilised kolm kotikest. Hmmm...
Mul on nüüd veel 2 suhkrukotti kätte jäänud. Üks on Mariti oma ja olen Maritiga sel teemal suhelnud. Kes teist taga nõuab? Saada palun meil!!! :) |
|
Vandiste Abikokk 2011-11-19 20:45:54 |
Pille, sul on päkapikud käinud. Kuna keegi nii kaua kisa pole tõstnud, siis on need sinu omad :D. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-01-12 14:37:42 |
Kausitortide-kookide kooskokkamises naeratas loosiõnn järgmiselt: Research Randomizer andis mulle numbriteks 14 (Laurentzius), 26 (Silx) ja 10 (Tiina). Auhindadeks olid Kulinaarsete kroonikute kokaraamat Oh jah. Tiinat ma alles paar päeva tagasi Nami-Nami hiina koolitusel nägin, Silx ei paikne pealinnas ja Laurentzius elab küll Viimsis, aga ma niipea vist sinna Viimsi nurka ei satu käruga jalutama - ei jaksa lihtsalt lumesupis sedasi trügida. Mis teeme? | |
Silx Abikokk 2012-01-12 15:07:05 |
Ma töötan Tallinnas. :) Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Tiina Abikokk 2012-01-12 20:01:10 |
No veab ikka mõnel :D Aitäh!
Mul on vist kõige lihtsam ükspäev ise järgi tulla. Gruusia köök on siiski üle kõige! |
|
Laurentzius Abikokk 2012-01-12 22:29:06 |
Jee! Mulle sobib sama postkast hästi:) | |
Silx Abikokk 2012-01-16 11:13:21 |
Et kui on mingi salajane koht, kuhu järgi minna või mingi muu mõte, siis sille [at] byte.ee on mu aadressike. Ise asun tihtipeale vana kalevi kandis Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
<< < 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 > >> |