Erinevate Nami-Nami auhindade jms kättetoimetamine

Seakass
Kokaõpilane
2011-05-14 14:22:14
Auhind käes! Super asjalik raamat ja oh kui ilusate piltidega! Suur-suur aitäh Pille!

Minu tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-07-07 14:45:03
Pille:
MAIKUU AUHINNAD VÄLJA LOOSITUD! Auhindadeks olid mõned raamatud kirjastuselt VARRAK. 1 x "Tervise kokaraamat", autoriks Aive Luigela 1 x "Koka rännakud", autoriks Anthony Bourdain 1 x "Retk taimede maailma, autoriks Urmas Laansoo Täishääli kogunes mais 16 tükki. Loosiõnn (Research Randomizeri näol) naeratas sel korral kasutajatele VANDISTE (2. hääl), TSHEBURASHKA (1. hääl), VIKE (2. hääl).
Vandiste raamat jõudis juba Eesti Posti abil Pärnumaale, Vike oma ootab auhinnasaaja isiklikku esmavisiiti meie juurde, Tsheburashka auhinnaraamat läheb reede hommikul kesklinna salakohta.
Pille:
Juunikuus ilmselgelt ei istu nami-namikad arvuti taga ega pildista oma toitu :( Sel kuul oli vaid 6 täishäält ja loosiõnn naeratas järgmistele kasutajatele: Seakass, Hexy, Üllekas.
Kas ma võin kõigi kolme raamatud Tallinna kesklinna saata (kasvõi juba homme)? Või tuleb kellelegi postiga teele panna? Saatke mulle palun viimasel juhul meil koos oma postiaadressi ja pärisnimega (info@nami-nami.ee).

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-07-08 07:42:48
Pille:
Pille:
Täishääli kogunes mais 16 tükki. Loosiõnn (Research Randomizeri näol) naeratas sel korral kasutajatele VANDISTE (2. hääl), TSHEBURASHKA (1. hääl), VIKE (2. hääl).
Pille:
Juunikuus ilmselgelt ei istu nami-namikad arvuti taga ega pildista oma toitu :( Sel kuul oli vaid 6 täishäält ja loosiõnn naeratas järgmistele kasutajatele: Seakass, Hexy, Üllekas.
Seakassi, Ülleka, Tsheburashka ja Tiina auhinnaraamatud lähevad täna hommikul kesklinna salakohta, võite juba mõne tunni pärast järele minna!

Üllekas
Abikokk
2011-07-12 21:34:47
Pille, sain raamatu kätte. Aitäh!
Hexy
Abikokk
2011-07-28 21:37:42
Pille:
Pille:
MAIKUU AUHINNAD VÄLJA LOOSITUD! Auhindadeks olid mõned raamatud kirjastuselt VARRAK. 1 x "Tervise kokaraamat", autoriks Aive Luigela 1 x "Koka rännakud", autoriks Anthony Bourdain 1 x "Retk taimede maailma, autoriks Urmas Laansoo Täishääli kogunes mais 16 tükki. Loosiõnn (Research Randomizeri näol) naeratas sel korral kasutajatele VANDISTE (2. hääl), TSHEBURASHKA (1. hääl), VIKE (2. hääl).
Vandiste raamat jõudis juba Eesti Posti abil Pärnumaale, Vike oma ootab auhinnasaaja isiklikku esmavisiiti meie juurde, Tsheburashka auhinnaraamat läheb reede hommikul kesklinna salakohta.
Pille:
Kas ma võin kõigi kolme raamatud Tallinna kesklinna saata (kasvõi juba homme)? Või tuleb kellelegi postiga teele panna? Saatke mulle palun viimasel juhul meil koos oma postiaadressi ja pärisnimega (info@nami-nami.ee).
mul on see väike postitus siin tähelepanuta jäänud. kas sul Pille oleks probleem veidi mu raamatut enda käes veel hoida, ma järgmisel nädalal vist tallinnasse ei pääse, aga pärast seda oleks asi mõeldav.

Hexy asjatab

Seakass
Kokaõpilane
2011-08-11 12:14:49
Pille:
Pille:
Pille:
Täishääli kogunes mais 16 tükki. Loosiõnn (Research Randomizeri näol) naeratas sel korral kasutajatele VANDISTE (2. hääl), TSHEBURASHKA (1. hääl), VIKE (2. hääl).
Pille:
Seakassi, Ülleka, Tsheburashka ja Tiina auhinnaraamatud lähevad täna hommikul kesklinna salakohta, võite juba mõne tunni pärast järele minna!
Ma nägin seda teadet alles hiljuti ja kui ma täna salakohast küsimas käisin, siis öeldi, et ei olegi mulle pakki :( Kas keegi pahandas, et see raamat seal nii kaua pidi olema?

Minu tegemised

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-08-11 15:17:42
Seakass:
Ma nägin seda teadet alles hiljuti ja kui ma täna salakohast küsimas käisin, siis öeldi, et ei olegi mulle pakki :( Kas keegi pahandas, et see raamat seal nii kaua pidi olema?
Seakass, kahjuks on tõesti nii, et üle paari päeva seal neid pakke hoida ei saa - täiesti teiseks eesmärgiks on see valvelaud ju seal. Kas Sa järgmisel nädalal oled linnas? Siis võiksin uuesti linna saata? Ja ma üritan siin mingit reeglistikku nende auhindade osas välja mõelda. A la kui pole kuu aega foorumisse piilunud ja seega oma auhinnateate maha maganud ja/või peale kokkulepitud aega oma pakil nädala jooksul järel käinud, siis läheb auhind järgmisele loosimisele ja kellelegi teisele. Seda siis juhul, kui EI OLE kokku lepitud, et olete 3 kuud maal ja linna ei tule vms. Mul ei ole lihtsalt jaksu inimeste taga ajada, et kas te seda raamatut ikka tahate või põlle vms :) (Ja see ei käi üldse praegu Sinu auhinna kohta, Seakass :))

Fre
Abikokk
2011-08-11 15:39:13
Pille:
Ja ma üritan siin mingit reeglistikku nende auhindade osas välja mõelda. A la kui pole kuu aega foorumisse piilunud ja seega oma auhinnateate maha maganud ja/või peale kokkulepitud aega oma pakil nädala jooksul järel käinud, siis läheb auhind järgmisele loosimisele ja kellelegi teisele.
Ma tegelikult imestan pidevalt Pille tubliduse ja asjalikkuse üle organiseerida auhindade jagamist ja pakitamist sellise lahke ja vastutuleliku moega, õnneks on mul halb loosiõnn ja muidu kah laisk niiet pole erilist auhinnakoormust genereerinud, aga ikkagi. Üldse, läks offtopic aga tahtsin lihtsalt Pillet kiita.
Seakass
Kokaõpilane
2011-08-11 21:49:15
Fre:
Pille:
Ja ma üritan siin mingit reeglistikku nende auhindade osas välja mõelda. A la kui pole kuu aega foorumisse piilunud ja seega oma auhinnateate maha maganud ja/või peale kokkulepitud aega oma pakil nädala jooksul järel käinud, siis läheb auhind järgmisele loosimisele ja kellelegi teisele.
Ma tegelikult imestan pidevalt Pille tubliduse ja asjalikkuse üle organiseerida auhindade jagamist ja pakitamist sellise lahke ja vastutuleliku moega, õnneks on mul halb loosiõnn ja muidu kah laisk niiet pole erilist auhinnakoormust genereerinud, aga ikkagi. Üldse, läks offtopic aga tahtsin lihtsalt Pillet kiita.
Ühinen kiidusõnadega absoluutselt! Ma arvan samuti, et mingigi reeglistik teeks Sinu elu, Pille, palju kergemaks, seega kindlasti toetan "karmimaid nõudmisi" auhinna saamisel. Järgmine nädal olen linnas küll, seega kui väga tüli ei tee, siis võib saata küll uuesti :) Aga muidu võib ka millalgi hiljem saata, kui on rohkem auhindu kogunenud, mida laiali jagada :) Anna siis teada, nüüd kiikan siia vähemalt korra päevas ;)

Minu tegemised

Hexy
Abikokk
2011-08-18 21:35:55
hei Pille, ma olen nüüd reede, laup, pühap Tallinnas, võiksin raamatu salakohast ära tuua kui võimalik(ainult ma ei mäleta aadressi ja lahtiolekuaegu). Kui ei sobi siis pole hullu

Hexy asjatab

<< 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 >>