Põrnikas Abikokk 2012-05-11 11:48:52 |
Pille:
Mina olen järgmine nädal Tallinnas. Tagasi peaksin saama neljapäeval autoga, nii et võin need majoneesid ise Tartusse toimetada. Tartlased DAGRIS, TULLIA JA PÕRNIKAS - kas te omavahel Tartus suhtlete? Oleks vaja teada kohta, kuhu Tartusse te majoneesikomplektid saata - kolme eraldi pakki oleks üsna kallis saata, seega oleks tore, kui keegi oleks nõus kontaktisikuks olema. |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-11 11:55:25 |
Põrnikas:
Oi, kui vahva! Siis on tartlastega peaaegu kõik korras. Suhtleme :)
Pille:
Mina olen järgmine nädal Tallinnas. Tagasi peaksin saama neljapäeval autoga, nii et võin need majoneesid ise Tartusse toimetada.Tartlased DAGRIS, TULLIA JA PÕRNIKAS - kas te omavahel Tartus suhtlete? Oleks vaja teada kohta, kuhu Tartusse te majoneesikomplektid saata - kolme eraldi pakki oleks üsna kallis saata, seega oleks tore, kui keegi oleks nõus kontaktisikuks olema. |
|
Tullia Abikokk 2012-05-11 13:58:56 |
Põrnikas:
Tore, Põrnikas! Anna teada, kui oled lastiga Tartus :-)
Pille:
Mina olen järgmine nädal Tallinnas. Tagasi peaksin saama neljapäeval autoga, nii et võin need majoneesid ise Tartusse toimetada.Tartlased DAGRIS, TULLIA JA PÕRNIKAS - kas te omavahel Tartus suhtlete? Oleks vaja teada kohta, kuhu Tartusse te majoneesikomplektid saata - kolme eraldi pakki oleks üsna kallis saata, seega oleks tore, kui keegi oleks nõus kontaktisikuks olema. |
|
Enely Abikokk 2012-05-11 15:03:34 |
Enam ei varja :), aga nagu ma aru saan, siis ei saa seda kuhugile kesklinna ootama jätta kuni ma transpordi organiseerin sinna? Võib ka saata, aga millega see saatmine toimuks? Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Tsheburashka Abikokk 2012-05-11 23:44:59 |
Pille:
Loodetavasti pole Tartu pakk veel teele läinud? Ma saadaks oma majoneesid ka sinna kui võimalik :) Tartlased DAGRIS, TULLIA JA PÕRNIKAS - kas te omavahel Tartus suhtlete? Oleks vaja teada kohta, kuhu Tartusse te majoneesikomplektid saata - kolme eraldi pakki oleks üsna kallis saata, seega oleks tore, kui keegi oleks nõus kontaktisikuks olema. TSHEBURASHKA & REBANE - te peate kesklinna ise järele minema oma auhinnale. Kuna majonees tahab siiski jahedat temperatuuri, siis andke mulle palun meili teel teada, mis päevadel järgmisel nädalal saaksite kesklinnas järel käia. |
|
Hexy Abikokk 2012-05-13 15:33:59 |
Minu (pahade põrsaste) kokaraamatu võib viia salakohta, aitähh | |
Pille Nami-Nami peakokk 2012-05-17 12:27:48 |
Hexy:
Viidud! Anna teada, kui kätte oled saanud!
Samuti läksid täna sinna salakohta majoneesid - Põrnikas, Rebane ja Enely lähevad täna-homme järele, eks ;)
Minu (pahade põrsaste) kokaraamatu võib viia salakohta, aitähh |
|
Põrnikas Abikokk 2012-05-17 18:50:26 |
Pille:
Minu hoolde usaldatud majoneesid on nüüd Tartus :) Hexy:
Viidud! Anna teada, kui kätte oled saanud!
Samuti läksid täna sinna salakohta majoneesid - Põrnikas, Rebane ja Enely lähevad täna-homme järele, eks ;)Minu (pahade põrsaste) kokaraamatu võib viia salakohta, aitähh |
|
Enely Abikokk 2012-05-17 23:19:06 |
Enelyle tuli üllatusena, olin valmis selleks, et läheb saatmiseks....ma nüüd mõtlen ehk midagi ikka välja... :), igaks juhuks küsin, et on keegi äkki homme Tallinn-Pärnu suunal liikumas? :) Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
Enely Abikokk 2012-05-18 05:17:07 |
Tundub, et asi kisub veidi metsa nüüd...lähen ise Türile tööle täna ja ei ole kahjuks kedagi järgi saata...(igaks juhuks lisan enda numbri kui keegi veel viimasel hetel aitab, siis võib ühendust võtta :) 5571570) Väga piinlik, aga Pille, mis nüüd saab :( Ega söömisel pole jõudu vaja, lased aga hammastel naks-naks käia |
|
<< < 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 > >> |