Ullike Abikokk 2009-11-03 18:37:30 |
tänase seisuga Komeet veel avatud ei ole. Või nagu infost öeldi: kui lift keeldub neljandale korrusele sõitmast, siis ei ole avatud :):) Söömine on ainuke töö, mis toidab |
|
Kirsike Abikokk 2009-11-03 19:01:09 |
Kuskil tänases lehes (vist Äripäevas?) oli P.Rebase vastus Komeedi avamise kohta et järgmisel esmaspäeval tehakse lahti. | |
Roman Z. Kokaõpilane 2009-11-08 23:10:06 |
Pille:
Kohvik MOON avab oma uksed 26 november, kuid me oleme juba reserveeritud 26,27,28 ja alates 30 novembrist saab külla tulla.
Romka Zastserinski Kristel:
Novembri keskpaik on nüüd sihikule võetud (Allikas: Facebook)Kas kellelgi on infot, millal ikkagi kohvik Moon avatakse? "Kui kõik läheb plaanikohaselt, siis 15. oktoobril 2009. a. avatakse Kalamajas Võrgu tänaval Jana & Roman Zastserinski ning Igor Andreejevi eestvõttel väike perekohvik." |
|
Fre Abikokk 2009-11-09 09:54:09 |
Roman Z.:
Täitsa mõnusa naerumuige tõi näole fakt et Nami-nami ja jumala ees on ikka kõik võrdsed, kui kokaõpilane, siis kokaõpilane..... Kohvik MOON avab oma uksed 26 november, kuid me oleme juba reserveeritud 26,27,28 ja alates 30 novembrist saab külla tulla. Romka Zastserinski |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2009-11-09 09:56:41 |
Fre:
Mmm. :D Ma pean mõtlema seda asja. Äkki pean tekitama lisakategooria "päriskokk" vms. Romka ei ole ainus paberitega ja päris restoranis töötav kokk, kes Nami-Namis ringi luusib :)
Roman Z.:
Täitsa mõnusa naerumuige tõi näole fakt et Nami-nami ja jumala ees on ikka kõik võrdsed, kui kokaõpilane, siis kokaõpilane.....Kohvik MOON avab oma uksed 26 november, kuid me oleme juba reserveeritud 26,27,28 ja alates 30 novembrist saab külla tulla. Romka Zastserinski |
|
Netcat Abikokk 2009-11-11 17:11:38 |
Pille:
Profikokk, ehk? "Päriskokk" jätab mulje, nagu kõik teised mingid petukokad oleksid :) Fre:
Mmm. :D Ma pean mõtlema seda asja. Äkki pean tekitama lisakategooria "päriskokk" vms. Romka ei ole ainus paberitega ja päris restoranis töötav kokk, kes Nami-Namis ringi luusib :)Roman Z.:
Täitsa mõnusa naerumuige tõi näole fakt et Nami-nami ja jumala ees on ikka kõik võrdsed, kui kokaõpilane, siis kokaõpilane.....Kohvik MOON avab oma uksed 26 november, kuid me oleme juba reserveeritud 26,27,28 ja alates 30 novembrist saab külla tulla. Romka Zastserinski Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Marju Abikokk 2009-11-11 19:32:21 |
Netcat:
Ei-ei, nii on just kõige lõbusam :) peakoka, abikokkade, kokaõpilaste ja kööginarriga :) Pille:
Profikokk, ehk? "Päriskokk" jätab mulje, nagu kõik teised mingid petukokad oleksid :)Fre:
Mmm. :D Ma pean mõtlema seda asja. Äkki pean tekitama lisakategooria "päriskokk" vms. Romka ei ole ainus paberitega ja päris restoranis töötav kokk, kes Nami-Namis ringi luusib :)Täitsa mõnusa naerumuige tõi näole fakt et Nami-nami ja jumala ees on ikka kõik võrdsed, kui kokaõpilane, siis kokaõpilane..... |
|
Pisi-Pisi Abikokk 2009-11-12 13:52:13 |
Petukokk oleks ka muidugi vahva tiitel... :P Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab... |
|
Spiidi Abikokk 2009-11-12 14:18:00 |
Ma avastasin eile, et mu nime all on väga esitav märkus "Abikokk" :) See teeb kohe nalja, kui ma viimati isegi muna keetmise aega internetist vaatasin :D:D | |
Kätrin Abikokk 2009-11-24 10:58:50 |
Täna hommikul oli esimest korda südalinna Delicato lahti :):) Rõõm on suur, hommikul jõudsin vaid hetkeks sisse piiluda aga koht on paljulubav. | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >> |