Dinnu Kokaõpilane 2010-03-21 22:19:36 |
Mina pean kahetsusega tunnistama, et ei võta meremolluskeid suusissegi. Ma ei saa üle ega ümber nende tekstuurist, eriti hull kui juhtuvad sellised veidi kummised olema ja maitse on ka minu jaoks samahea kui oleks merevett rüübanud. Igasugu molluskid ja teod ja konnajalad on seega minu nimekirjast täiesti maas. Väga tundlik olen ka igasuguste "loomabeebide" suhtes. Ma ei saa süüa ei põrssaid ega vasikaid aga sel pole midagi tegemist maitsetega, sest ma polegi neid kunagi maitsenud. Lihtsalt minu mõistus hakkab tõrkuma ja ma ei saa neid süüa. Sama asi sub-produktidega. Ilmselt kui ma ei teaks, et neid söön, siis kugistaks alla aga vat pisike ajukene ei luba neid mul teadlikult süüa. Aga kui räägime väga igapäevastest toitudest, siis mulle ei maitse kalasupid. Muidu kala söön küll aga see kalamaitseline vedelik on nii eemaletõukav, et jääb söömata, rääkimata kui hull asi on kalasupi lõhn. Selle eest paneks küll putku... Aga see-eest on minu lemmikute hulgas siin paljude poolt põlatud toidud, nagu paprika, tomat, seened, tatar ja kohv :D | |
Redfox Abikokk 2010-03-21 22:24:14 |
Liha ma ei söö ja kui viimati käisime emaga kassile süüa ostmas Jaama Turul siis viidi mingit keha ja mul läks otseses mõttes lillaks silme eest kiivi ei meeldi mulle. kõik see C vitamiin ka ei sunni sööma avokaado. nisujahust asjad. saiad ja kõik muu. enamik maiustusi eriti šerbett ja kondenspiim ja muu siuke lääge imal värk kuivatatud aprikoosid - muidu kuivfrukte ikka söön aga need ei istu heeringas leib millesse keegi hull on rosinaid toppinud piparmünt, tee või tina. samas pole resoluutne ega ütle et miski ON jube. ei. subjektiivselt ei meeldi. mõned asjad mis mulle meeldivad, neid ei salli pool suguvõsa, ma olen üldse mingi friik. aniis - vastunäidustatud terves peres peale minu. 88 % šokolaadi peale hakkavad teised oksele ja imevad läägeid komme, mille peale minu hambad koliks Guatemalasse. küpsekaalikas - noorematele sugulastele jätan mainimata ja pakkumata, üks juba ütles et olen ma mingi kodutud vä. no kui kodutul oleks võimalus tuhkakaalikat küpsetada, mis siis pooleks murda ja võid sisse panna ja nats soola ja lusikaga maiustada ma arvan neil oleks kõigil põsed rõõsad. varem ei meeldinud mulle spinat aga keegi polnud seda lihtsalt õigesti valmistanud. nüüd on üks lemmikköögivili, kastmes ja kartuli täidisena ja muud moodi. | |
Liina Abikokk 2010-03-21 23:39:26 |
Mulle ei maitse meremolluskid ja hernesupp. Ülejäänud toite söön hea meelega. | |
Elis Abikokk 2010-03-22 09:10:58 |
Minu mittesöögikõlbulike asjade nimekiri on tänu kokkamishuvile väga lühikeseks jäänud, aga ei söö ma putrusid (va tatra- ja kartulipuder), lagritsat, pekki ja osasid molluskeid. Palju on asju, midas plajalt ei soovi, aga toidu sees söön ära- nt oliivid | |
Kessu343 Abikokk 2010-03-23 17:23:33 |
kunagi ei söönud ma toorest kaalikat - ilmselt kogemus kibeda maitsega peletas. nüüd meeldib väga. aurutatud juurikad on alati meeldinud igas variandis - uskuge või mitte aga paljude poolt põlatud piima-juurvilja supp oli lapsepõlves mu lemmik :D suitsuvorsti ei armasta eriti ja keeduvorstist olen lihtsalt loobunud mõtetu koostise pärast. tatrapuder soolase kastmega ei lähe absoluutselt peale, suhkruga aga küll (jälle mingi lapsepõlve kiiks). üldiselt olen tolerantne kõikide söökide suhtes ja meeldib proovida-katsetada uusi asju. | |
Vernanda Abikokk 2010-04-20 20:19:11 |
ma mäletan, et kui ma ülikooli läksin, siis jõin kohvi ainult lahustuva_suhkru_piima kombinatsioonis. vot seda ei võtaks küll nüüd enam suu sisse. esialgu kadus lahustuv, siis suhkur, viimasel ajal pole ka musta joomises probleemi. ja maksaga on ka vahekord natuke keeruline, selline klassikaline kummiksvinnutatud maksakaste ei meeldi, aga kui elu ja surma küsimus, siis söön ära. | |
Silx Abikokk 2010-04-21 08:38:04 |
Ma jõin ka kunagi kohvi vaid piima ja suhkruga.. Siis kadus suhkur.. siis piim.. Nüüd hakkab lausa vastu kui keegi magusat kohvi pakub. :)
Aga maksakaste hoidke minust koos maksa, kastme ja sellega kaasneva aroomiga heaga eemale. :D Ei vastuta oma tegude eest. Gastronautilised äpardused We ate the food, we drank the wine Everybody having a good time |
|
Netcat Abikokk 2010-04-21 08:52:15 |
Silx:
Minul kadus piim sealt ikka õige kiiresti. Suhkru osas on nii, et enamik inimesi, kes maitseb minu kohvi, arvab, et joon seda ilma suhkruta, aga tegelikult see pole nii. Suure kruusi põhja läheb 1 tükk tumedat tükisuhkrut, ilma segamata. Kohv ei ole magus, aga vahe täiesti ilma suhkruta kohviga on olemas. Kui joon kohvi väljas ja tumedat suhkrut ei pakuta, siis valget ei pane üldse. Ma jõin ka kunagi kohvi vaid piima ja suhkruga.. Siis kadus suhkur.. siis piim.. Nüüd hakkab lausa vastu kui keegi magusat kohvi pakub. :) Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt. |
|
Pozataja Abikokk 2010-04-21 10:22:05 |
vot tatrapuder ja jookidest vesi, tee, kakao ja kohv. muidu olen küll kõikesööja. | |
Tiramiiiisu Kokaõpilane 2010-04-21 10:59:20 |
Mina ei söö üldjuhul igasuguseid pakendatud frikadelle, pihve, palle ja kotlette. Ei tekita lihtsalt isu :) Samuti vabatahtlikult ei osta sardelle ja viinereid, vaid teen neid ise ja mõnikord võtan poest hoopis 95% lihasisaldusega toorsooles vorstikesi. Kui sünnipäeval või grillpeol viinereid pakutakse, siis ikka söön. Paljude asjadega ongi nii, et mul ei ole nende maitse vastu midagi, aga ise ma neid koju ei osta - teadlik valik :) | |
<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >> |