Seda ma ei söö

Seenekas
Abikokk
2009-07-04 10:53:52
Pereisa ei söö meil piima-juurviljasuppi, lubab, et isegi mitte näljaga. Üks poeg ei söö ka eelpoolmainitud kookoshelvestega maiustusi, lisaks pähkleid. Mina ei salli popkorni, süda laheb pahaks paljalt lõhnast ja maitsnud vist (?) polegi ja lõhnaeelarvamuse pärast pole aastaid ka kinos käinud. Lagritsa lõhn on ka vastumeelne, aga mitte nii hull.
Gegegerda
Abikokk
2009-07-04 17:55:36
Ka mul on tuttavaid, kes ei talu tomatit. Ju see on siis ikka mõni levinum nähtus. Mina ei söö keedetud herneid ja hernesuppi. No see lõhn on juba nii eemaletõukav. Samas toored herned on nii mõnusad ja salati sees söön need samuti ära (sest ma ei salli nokkijaid, kes ebameeldivad asjad taldrikuäärele jätavad). Ja veel võib lisada kalasupi ning kalakastme, mida ma eales ei söö. Toorest, suitsutatud või küpsetatud puhtal kujul kala võiksin aga see-eest lõpmatuseni pista. :)

www.gegegerda.blogspot.com

Pisi-Pisi
Abikokk
2009-07-04 19:33:51
Lagrits. Kohv, nii paljalt kui ka toidu sees. Karamellijäätis. Oliivid. Minu ema tehtud toidud (vesi + mõned juurikad). Maasikad piima ja suhkruga (paljaid maasikaid söön küll). Neid asju on kindlasti veel :P

Pisi-Pisi on see, kes ülesoolamise hirmus soola lisamata unustab...

Kiilike
Abikokk
2009-07-04 21:20:20
Pille:
Kiilike:
köömnetee on see mida kuidagi kurgust alla ei saa neelata. Tegelikult isegi lõhn paneb ruumist lahkuma :(
Kiilike, kas see on vaid köömnetee puhul nii või köömnete puhul üldiselt? Mulle pakkus üks sõbranna, kelle kolmas poeg on päev vanem me tütrest, enda juures musta teed köömnetega. Mulle täitsa meeldis. Ja köömneid lisan nii leivale, kui kartulitele kui ka kapsale alati heameelega..
See on puhtalt köömnetee suhtes kuigi ega teed ma siiski mingil moel köömnetega ei tee. Siit tuleb veel üks maitsetaim mida tee maitsena ei kannata -salvei. Söögis võib olla nii esimene kui teine olemas ja siis ei häiri :) (eriti hea on väga värske tallinna peenleib või ja juustuga :P ) See köömnetee mittejoomine lapsepõlve mälestus - onu juures pakuti alati nutriat ja köömneteed .... jäkkkkk

kiilikese köögikatsetused

Profa
Abikokk
2009-07-05 11:12:31
Kõrvitsasalat, st. marinaadis kõrvitsakuubikud - isegi mitte külas ja viisakusest. Kõike muud söön.

Profa köögipool

Merilin
Abikokk
2009-07-05 12:03:04
Toores paprika - hirmdomineeriva maitsega, lusikatäis seda salatis ja millegi muu maitset pole tunda. Röstitult või hautistes söön hea meelega. Lagrits ja tugeva aniisimaitsega toidud ei lähe ka.

Pisike ja Pisut Segi, teadagi...

Kärt
Abikokk
2009-07-05 14:17:07
Varsseller toorelt, see lõhn juba on vastik. Teod ka ei maitse. Muid ebameeldivaid asju praegu vist polegi. Kunagi on olnud vastumeelsus paprika ja oliivide vastu aga nüüd on need hakanud mulle maitsema.

Kahekesi Kalamaja köögis

Kaneelikang
Kokaõpilane
2009-07-05 15:39:20
Oliivid on minu jaoks liialt võõrapärased. Ma aegajalt maitsen kui nad on toidule näiteks lisandina serveeritud, aga vat ei suuda ma neid hinnata.
Enely100
Abikokk
2009-07-05 17:06:30
Thredahlia:
Lagrits ja tugeva aniisimaitsega toidud ei lähe ka.
Ojaa! Seda enne ei nimetanud, sest lihtsalt ei meenunud. Lagritsat ei tohi üle minu koduukse tuua!
Tiina
Abikokk
2009-07-05 18:57:40
Mõtlesin mis ma mõtlesin, aga ei leidnud ühtegi toiduainet, mida kohe üldse kurgust alla ei lähe. On asju, mis eriti ei maitse, ja mida ma võimalusel väldin, aga suure hädaga sööksin ilmselt ka neid. Ei armasta nt soolast lagritsat, salveid toidu sees (küll joon teed!), veega keedetud ja maitsestamata aedvilja, coca-colat ja magusaid gaseeritud jooke. Ahjaa, magusat kohvi ja teed ei joo mingil juhul! (Kui just tõesti külmasurm ootamas ei ole ja midagi muud juua pole :P)

Gruusia köök on siiski üle kõige!

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>