Seda ma ei söö

Dash
Kokaõpilane
2009-07-07 14:48:13
Mina ei suuda süüa muna, samuti ajab juba lõhngi öökima. Salati sees ei söö vabatahtlikult ka, aga külas olles nokkima ei hakka, pigistan kuidagi alla. Prae- või keedumuna ei sööks ma isegi viisakusest, omletti ka mitte. Piima ma ei joo, ent söökide sees kõlbab, joogina alla ei lähe. Hapupiimalisi ka ei salli. Juurikatest ei maitse üldse rooskapsas ja kaalikas, aga eks suure näljaga sööks neidki, muidu toidu sees ei kasuta. Ma tegelikult ei ole toidu suhtes väga pirtsakas :D
Aaloemahl
Abikokk
2009-07-07 17:55:18
Banaani eriti ei armasta. Eriti jube on see, kui tordid-koogid banaaniga ära rikutakse... Aga nt. kuivatatud banaani söön (aga mitte neid banaanilaaste). Kui ma tean, et toidu sees on süda, neerud, ajud vms, siis tõenäoliselt ka ei söö. Petti ja hapupiima ei joo. Toores muna ja toores liha. Tainakausi pärast minuga kaklema ei pea :) Nö klassikaline heeringas (heeringas, kartul, hapukoor). Aga rosolje seest enam heeringat välja ei noki ja kui on heas marinaadis või kastmes, siis söön ka.

sussi-sussi.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2009-07-07 21:38:32
Boršisupp, rossolnik, rosolje...miskipärast roosasid asju ei armasta :D Hapupiima ka ei joo...aga muid asju vist söön... Maasikaid ja granaatõuna süüa ei saa, kuigi väga tahaks..aga pole midagi teha..
Ussicke
Abikokk
2009-07-08 08:41:29
Spinat. Öäk. Ainult püreeritud kujul ja kastme sees läheb alla, muidu tuleb üles. Pekk. Öäk. Tuleb üles ja keeldub alla minemast, vastik libedik. Aniis. Öäk. Ilmselt olen allergiline, sest sarnase maitsega lagrits ka mingi valemiga alla ei lähe, tuleb öögiga välja. Aniisimaitseline fenkol on ka ainuke juurikas, mida ma süüa ei suuda, muidu järan nigu kabjaline kõike köögiviljalist. Edit: Üks libe jäledus tuli veel meelde - Öäk @ rooskapsas :S
Cracilis
Abikokk
2009-07-08 10:31:08
Lagrits, oliivid, heeringas, teod, jasmiinitee, seened, piima-juurviljasupp, kuivatatud kala, kapsasupp, pekk. Kindlasti on veel, aga kõik ei tule kohe meelde. :D
Leoola
Abikokk
2009-07-08 12:24:28
mina ei söö ka piimasuppi, klimpe, pekki, piim ka ei maitse, aga joon heameelega petti, hapupiim, keefiri. samas piimaga kakaos maitseb küll :) seeni ei söö kalkuniliha ajab südame pahaks
Blondie
Abikokk
2009-07-09 14:28:50
Mina ei saa hernesuppi süüa, juba lõhn on jube ja ajab iiveldama... ometi herned muidu meeldivad. Maks ja siseelundid ei lähe ka, või keel... no need näevad ülemäära realistlikud välja. Need ongi ainukesed vist, allergia pärast ei saa nagunii juba nii suurt hulka toiduaineid süüa, et kui veel valima hakkaks, oleks päris näljas.
Netcat
Abikokk
2009-07-09 16:19:49
Kirsike:
kartulikrõpse (aga nende kohta oleks vale öelda, et suu sissegi ei võta, vaid pigem teadlik tervislik valik).
Kartulikrõpsudega on mul selline naljakas asi, et see tervislik valik tegi ennast minu eest ära, kui ma perekondlike põhjuste tõttu pidin ühe aasta vähesoolaste toitudega läbi ajama (põmst soola toidu sisse üldse ei pannud, ja praktiliselt kõik pooltooted, eriti lihast, mida osta võimalik oli, samuti ka enamik juuste, olid liigsoolasuse tõttu verboten). Algul oli õudne, siis harjusin ära. Nüüd söön üldiselt normaalselt, ka täitsa soolaseid asju nagu kapparid ja suitsuvorstid jne. Aga kartulikrõpsud ja eriti ilmselt neis sisalduv maitsetugevdaja lööb ladva täiesti ära. Algul ma ei taibanud ja kord-paar aastas ikka komistasin selle otsa, et ostsin paki ja sõin ära. Jeerum kui paha oli pärast - sain sellest soolakogusest praktiliselt šoki. Nüüd ma juba tean, et ei maksa proovidagi. Ei suuda isegi taluda, kui keegi bussis või kinnises ruumis minu lähedal neid sööb - juba sellest maitsetugevdaja lõhnast hakkab paha.

Elu on ebakindel. Söö magustoit kõigepealt.

Pille
Nami-Nami peakokk
2009-07-09 16:39:16
Netcat:
Kirsike:
kartulikrõpse (aga nende kohta oleks vale öelda, et suu sissegi ei võta, vaid pigem teadlik tervislik valik).
Aga kartulikrõpsud ja eriti ilmselt neis sisalduv maitsetugevdaja lööb ladva täiesti ära. Algul ma ei taibanud ja kord-paar aastas ikka komistasin selle otsa, et ostsin paki ja sõin ära. Jeerum kui paha oli pärast - sain sellest soolakogusest praktiliselt šoki. Nüüd ma juba tean, et ei maksa proovidagi. Ei suuda isegi taluda, kui keegi bussis või kinnises ruumis minu lähedal neid sööb - juba sellest maitsetugevdaja lõhnast hakkab paha.
Kahju, et Burt's Chips'e siinmail saada pole. Neil on nii meresoolaga kui ka soolavabasid kartulikrõpse (viimaste koostises: kartul, päevalilleõli). Eriti lõbus oli lugeda, et kas minu konkreetse kartulikrõpsuportsu on frittinud Clive või Alec või mõni muu sell. Hind oli õnneks selline, et vaene eesti tudeng Šotimaal tihti ostma ei kippunud :) Ehk siis: söön vaid siis, kui kätte satub eriti kvaliteetne ja puhas produkt. Muidu mitte..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Juc
Abikokk
2009-07-09 17:05:25
mina ei söö maksa (mitte mingil kujul), muid siseelundeid ja pekki. Lihtsalt ei maitse eriti kitsejuust.

http://jucjaco.blogspot.com/

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>