Nami-Nami kokakoolitused

Mari-Liis
Abikokk
2010-10-02 21:17:54
Väga tore oli. Maitsev ja meeleolukas. Mulle maitsesid väga kõik kastmed ja dipid: tzatziki, küüslaugudipp ja pommudipp. Meie pere laste esindaja lemmik oli riisimagustoit, mille tegemist nõuti juba täna õhtul, aga ma lihtsalt ei jaksa, kõht on head-paremat nii täis. Homme siis saavad. Suur aitäh Pillele ja kõigile kaaskokkajatele mõnusa õhtupooliku eest.

Siit nurgast ja sealt nurgast

Kiilike
Abikokk
2010-10-02 21:20:44
Suur aitähh Pille , et viitsid ja tahad korraldada neid toredaid kokkamisi. Toidud oli väga head ja filo on juba kodus külmas ootamas homset :) Mu teise poole täielik lemmik oli küüslaugudipp.

kiilikese köögikatsetused

Ragne
Abikokk
2010-10-02 23:14:46
Veelkord tänud peakokale :) Asjad ostetud ning homme hommikul läheb kohe riisipudingu tegemiseks.... ja siis veel feta-spinatipirukad tahan ahju pista.... ja hiidube oleks ka kusagilt vaja ;)

www.kokkama.ee

Leoola
Abikokk
2010-10-02 23:25:40
minu poolt ka veel tänud, väga tore õhtu oli :) ubasid sooviksin ka mina, kui keegi tellima hakkab. minu suurimaks üllatuseks olid patates lemonata, mulle muidu kartul eriti ei meeldi, aga need lähevad kindlasti järeleproovimisele, tomatokeftedes samuti. ja riisipuding ka kindlasti
Üllekas
Abikokk
2010-10-03 09:41:32
Oi, kui kade ma olen. Nii oleks ka tahtnud kooskokkamisel osaleda... Ja tundub, et ka edaspidi on minu osalemine kahtlane, sest kõik reeded olen koolitusel ja ainult mõni laupäev on vaba. Täitsa õnnetu kohe :(
Tullia
Abikokk
2010-10-03 13:44:41
Ma olen ka väga rahul, et sain tulla. Tänud Pillele korraldamise eest. Mõlemad magustoid võitsid mu südame. Kindlasti katsetan midagi ka soolastest roogadest.

Tullia jutukesed

Liilia
Abikokk
2010-10-03 16:20:17
suured tänud vahva ja maitsva päeva eest! kõik kaasa võetud maitses väga ka teistele ning nüüd tuleb hakata kodus järgi tegema, alustasin riisipudingust :)

Köögitoimkond

Täpik
Abikokk
2010-10-03 17:53:08
Tänud Pillele! Täna sundisin peret sidrunikartuleid sööma ;) Leidsin poest miskid kuningoad, mis pildi peal olid üsna suured, äkki kõlbavad oavormi jaoks? Feta ja spinati ja lehttaigna vedasin kah sügavkülma - mõista, mõista mis sealt tuleb... Filotainas on endiselt siinkandis häirivalt kallis, muidu oleks pulgakestel kah lööki.
Pille
Nami-Nami peakokk
2010-10-03 20:04:41
Nii tore lugeda, et osalejad rahule jäid :) Ka meie poolt tänud kõikidele osalejatele heatahtliku ja sõbraliku õhkkonna eest. Üleeile me koolitusel pilte ei teinud, aga menüü oli ju 19/20 osas sama ja siin eilne: Õhtusöök juba Toiduakadeemias toimunud naminamikate Kreeka koolitusel. Menüüs: marineeritud punased sibulad, röstitud paprikasalat, lihapallid, tomatikotletid, kartuli-fetakotletid, kartuli-küüslaugudipp, tzatziki e kurgi-jogurtidipp, pommudipp, praetud juustukuubikud, kreeka salat, dolmadakia e. riisi-rosinatäidisega viinapuulehed, kotopitakia e. kana-filotainapirukad, sidrunikartulid, feta-spinatipirukas, hiidoad tomatikastmes, kreeka 'lasanje', vegetaarne moussaka, kaneeli ja apelsiniga riisipuding, magusad baklava-sigarid.

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Martiina
Abikokk
2010-10-03 21:00:19
Minule ka väga meeldis :) Aitäh peakokale ja kaaskokkajatele :) Söögid olid nii head, nüüd ei jõua kohe ära oodata, kui kõiki neid kodus proovima hakata saab :)
<< 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 >>