Nami-Nami kokakoolitused

Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-17 10:39:34
Ilsu:
Mhhh- õhel õhtul oled Namist eemal ja... enam ei mahu:) Kui kahju...
Ilsu, kas ootenimekirja soovid? Praegu selline viiruste-haiguste periood, alati võib juhtuda, et keegi viimasel hetkel ära ütleb..

Nami-Nami.ee ja Nami-Nami.blogspot.com

Ilse
Abikokk
2011-11-17 10:41:29
Pille:
Ilsu:
Mhhh- õhel õhtul oled Namist eemal ja... enam ei mahu:) Kui kahju...
Ilsu, kas ootenimekirja soovid? Praegu selline viiruste-haiguste periood, alati võib juhtuda, et keegi viimasel hetkel ära ütleb..
Soovin, kui saab :) Panen koolituse oma sünnipäevakinkide nimekirja siis igaks juhuks :)

Ilse köögis

Liisi
Abikokk
2011-11-17 10:53:57
Mina paneks ennast järgmise koolituse huviliste nimekirja.

Liisi Blogi

Minusahver
Kokaõpilane
2011-11-17 11:48:15
Supertore nimekiri, minu vokkpann juba ootab! Aga hirmsasti tahaks teada ka kuidas siis ikkagi neid hiina pelmeene tehakse. Ammendes on ülihead. Marju
Marju
Abikokk
2011-11-17 11:59:00
Pille, mind oleks ka hädasti vaja koolitada Hiina köögi asjus, nii et võtan sappa!
Seenekas
Abikokk
2011-11-17 13:39:58
Palun end kirja panna ja hirmsasti sooviks esimesse nimekirja, see on mu pea ainuke vaba pühapäev enne uut aastat.
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-17 13:55:56
Pille:
Nii, on jälle üht-teist tulemas. :) Kunagi välja hõigatud Hiina köögi kursus leiab lõpuks ometi aset. [...] Ülejärgmisel pühapäeval (27. novembril) tuleb aga avalik koolitus nami-namikatele. Ikka Nõmmel, Toiduakadeemias ja algus ilmselt ca kell 15. Hinda pean veel kalkuleerima - sel korral tuleb veidi rohkem liharoogi ja seetõttu võib hind paar eurot kallim olla (ilmselt 27-28 euri varasema 25 asemel). Kuna roogi, mida koos valmistada tahaks, on palju-palju, siis sel korral EI tee me erinevaid nuudliroogi ja riisiroogi. Põhiaur läheb erinevatele vokiroogadele ja hautistele. Menüüs on kindla koha leidnud juba vokitud vürtsikas seamaks, munaõiesupp (hiina kanapuljongi keedame muidugi ise), frititud pommupirukad hakklihatäidisega, mõned dim sumi-ampsud, midagi kalast, midagi krevettidest, midagi lambast ja midagi kanast :) Mõned köögiviljaroad ka. Toiduakadeemias mahub mugavalt süüa tegema 15 inimest. Olen valmis kuni 3 nime ootenimekirja panema, kui peaks huvi nii suur olema (ja kui huvi on väga suur, siis saab uuel aastal ühe lisakoolituse teha). 1. Tuuli 2. Vike 3. Mari-Liis 4. Seenekas 5. Mann 6. Zoozi 7. Ragne 8. Barbarella 9. Profa 10. Leoola 11. ErleS 12. Kätrin 13. Britt 14. Vernanda 15. Marju ------------ 16. Ilsu 17. Kajakas 18. Minusahver
Seenekas jt - ootenimekiri on reastatud postituste arvu järgi. Kui nüüd keegi ees nimekirjast ära kukub, siis esimesena saab võimaluse Seenekas, siis Ilsu ja siis Minusahver, eks! Ma proovin jaanuarikuise lisakoolituse aja ka paika panna, siis saate planeerida oma tegevus.
Seenekas:
Palun end kirja panna ja hirmsasti sooviks esimesse nimekirja, see on mu pea ainuke vaba pühapäev enne detsembrit.
Sa pead silmas seda 27.11 nimekirja, eks? 20.11 nimekiri on kinnine (seal on küll mõned nami-namikad, aga see pole otseselt nami-namikate koolitus). Detsembris midagi ei toimu -jõulud on nii hullult kiire aeg, et lihtsalt ei taha veel lisakohustusi tekitada!

Seenekas
Abikokk
2011-11-18 12:09:17
Jah, 27-ndat.
Karolin
Abikokk
2011-11-19 19:14:10
Oo kui tore koolitus! Mina oleks ka sellest väga huvitatud, Hiina köök tundub väga põnev ja tahaks ennast sellel alal harida. 27 kuupäeva omasse vast lootust saada enam pole, aga oleks uuel aastal küll sellest väga huvitatud ning suht kindlalt osaleks! :)
Pille
Nami-Nami peakokk
2011-11-20 22:38:48
Pille:
Nii, on jälle üht-teist tulemas. :) Kunagi välja hõigatud Hiina köögi kursus leiab lõpuks ometi aset. Esimene sats juba sel pühapäeval (20.11), aga see on ühele Tartu-aegsele sõpruskonnale.
Hetk enne algust Tänane koolitus edukalt lõppenud, kõhud jälle ääreni head-paremat täis. Menüü oli järgmine: * viievürtsisegu * Hiina kanapuljong * Munaõiesupp * Potikleepsud * dim sum (siu mai) * aurutatud karpkala Kantoni moodi * seahakklihaga täidetud pommutaskud * krõbe kana magushapus kastmes * seesami-meekana * magushapud Wuxi ribid * vokitud sealiha talisbulatega * vokitud veiseliha austrikastmega * hautatud lammas Pekingi moodi * vokitud maks vürtsikas kastmes * vokitud spargekapsas * hautatud hiina kapsas leemes * talisibulapannkoogid * sõmer riis Joogiks vein ja mullivesi ja Rõõmsa Panda ploomivein :) NB! Järgmisel pühapäeval on menüü veidi teistsugune. Krõbedat kana magushapus kastmes pole ju nami-namikatega mõtet teha, see kõigil ammu selge :) Mõned road jäävad ära, mõned tulevad juurde.

<< 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 >>