Tiitel: Kokaõpilane
2014-05-01 03:58:58 |
Viimsel ajal olen rootsiteemalisi toitusid teatud põhjustel lähemalt uurinud ja sattunud minu jaoks täiesti uudsete, aga eestlase maitsemeelele ülimeeldivate toitudeni. Gubbröra- tõlkes vana mehe mix, aga nagu Britt tabavalt ütles ka Viimsi muttide mix. Siin selle peenem versioon. Gubbröra |
2013-06-16 14:16:55 |
Aprilli Oma Maitse oli väga hea. Ühe itaallase sinna tegin ise ka: frititud sinimerekarbid kappari-sidrunimajoneesiga. Jätkuvalt Itaalia toidu lainel- kitsejuustuvahtu ja apelsinikooki |
2013-06-16 14:06:31 |
Eesti oma tootjatelt saab värsket, puhtamast puhtama maitsega toodangut. Puhast maitset ei tasu aga liigse maitsestamisega ära rikkuda. Kitsejuustuvaht kirsikompotiga |
2012-01-07 11:15:53 |
Tere Pille! Kas ma oma 13- aastase võin kaasa võtta? Talle oleks koolitust rohkemgi vaja kui mulle :) Ehk saab lapsehinnaga, kuna selles vanuses tütarlaps ei söö praktiliselt midagi ja ühe tooli peale mahume ka kahekesi istuma. Tervitades, Marju |
2011-12-27 18:15:00 |
Pille:
Sobib ja osalen :)Pille:
Eks KÕIGILE sobivat kuupäeva on alati raske leida ja jaanuaris on raskendavateks asjaoludeks mu mõlema lapse sünnipäev, mehe juubelipidustused ning mehe kaks komandeeringut (mehe olemasolu on vajalik, sest ta on ühtlasi ka mu ihuautojuht ja transa-lapsehoidja). Et uuel aastal uue hooga alustada, alustame varakult. Järgmine Hiina koolitus on pühapäeval, 8. jaanuaril, algusega kell 15.00 Nõmmel Toiduakadeemias. Osaliselt kattub menüü novembrikuise koolituse omaga, aga osaliselt tuleb uus. Kindlasti tuleb maitsev :P
Kokku mahub osalema 15 inimest.
Palun siinsamas teada anda, kes soovib osaleda. NB! EELISÕIGUS on ülaltoodud ootejärjekorras olijatel, aga soovi korral võib end üles ikka anda, sest äkki siiski jääb mõni koht vabaks :)KatAnna:
KatAnna, panin Su kirja. Hetkel on jaanuari nimekiri selline (kuupäev on veel paika panemata :)):
1. ErleS
2. Minusahver
3.Vispel
4. Tiina
5. Üllekas
6. Fre
7. KatAnna
8. Karolin
9. Kirsike
10. Ivar
11. Mannu
12. Epu
13. AdaB
14. h_s
15. Ragne
--------------
16. Elis
17. Kokk kollasest majastPille, kui jaanuarisse veel kirja saab panna, siis olen huvitatud. V.a. 7. jaanuar. |