Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-14 11:41:58 |
Peaaegu septembris - täpsemalt küll 1. ja 2. oktoobril - leiavad aset siis järjekordsed Nami-Nami kokakoolitused Nõmmel asuvas Toiduakadeemias. Teemaks KREEKA KÖÖK ja menüüs on 15 maitsvat tuntud ja tundmatut kreeka rooga :P (täpne menüü selgub koolituse eelõhtuks, aga ma luban, et see on põnev ja maitsev ;)) [b]Reedeõhtune koolitus (1. oktoobril) algab kell 18.00 (kogunemine ja retseptidega tutvumine alates 17.30st, lõpp planeeritud ca 21.00). Laupäevane koolitus (2. oktoobril) algab kell 15.00 (kogunemine ja retseptidega tutvumine alates 14.30, lõpp planeeritud ca 18.00).[/b] Koolituste hind on endiselt 400 krooni, mis katab nii ruumide rendi, retseptid kui ka kõik vajaminevad materjalid. Soovijatel palun saata meil eelistatud kuupäevaga mulle meili peale aadressile info@nami-nami.ee. Kui teil on isu mõne konkreetse inimesega samasse rühma sattuda, siis võite ju siin teemas ka vihjata, et mis päeval eelistate :) Ma koostan nimekirja ja panen siia üles. Kui mõni rühm liiga täis saab, siis kasutan omavoli* lõplikul komplekteerimisel ;) Kali orexi! * Siinkohal võetakse arvesse nami-nami kasutaja staaži ja aktiivsust, teadaolevaid sõprussuhteid jms. Täiesti subjektiivne värk... | |
Vernanda Abikokk 2010-09-14 15:41:36 |
mulle ei sobi seekord jumala abiga kumbki päev. | |
Kylli K Kokaõpilane 2010-09-14 16:20:53 |
Tere, mina sooviks osaleda laupäeval. Värske koolijütsina ei taha reedestest tundidest sugugi puududa. Pigem viilin laupäeval töölt :) | |
Üllekas Abikokk 2010-09-14 16:57:33 |
Niiiii kahju, et need kuupäevad ei sobi :( | |
Tuuli Kokaõpilane 2010-09-14 20:24:08 |
Mina oma tagasihoidliku postituste arvuga reastaksin ennast reedesesse gruppi. Äkki siiski õnnestub :) Tegelikult sobiks laupäev ka. | |
Fre Abikokk 2010-09-16 23:07:25 |
Pillele suur-suur aitäh et veel igaks juhuks meili teel info laiali sai saadetud. Aga mina lihtsalt ei julge praegu registreeruda, terve see sügis on olnud saadetud ühes lõputust lapsehoidmise jamast, kohati juba halenaljakas aga enamasti siiski naljast kaugel. Äkki õnnestub viimasel momendil mõne loobuja asemel koht saada? Mõtlen, mõtlen.... Nagu see aitaks. | |
Fre Abikokk 2010-09-21 08:15:56 |
Niih, täpselt nii kaua võttis mul aega lapsehoidmise teemaline läbirääkimine et laupäev on täis. Kas ma saaksin nüüd veidi aega laupäevane "varumees" olla? St ma ikka pean lapsehoidjale mõistliku aja ette ütlema et kas mul on teda vaja või ei, niisama vile peale ta ei saa igakord tulla. | |
Edith Abikokk 2010-09-21 09:08:23 |
kas taimetoitlasel ka seal koolitusel midagi teha oleks? või tuleb see selline nagu filmis big fat Greece weding "what do you mean she eats no meat?! .... well it is oki i cook lamb" :) Kuidas teha ... ja miks? Sest ma saan |
|
Pille Nami-Nami peakokk 2010-09-21 16:48:42 |
Fre:
Fre, ma saan Su täitsa kindlalt laupäevasesse rühma lisada. Nüüd läheb lihtsalt käiku see "rohkem postitusi/staažikas nami-namikas ennekõike". Küll me Kritukaga kokkuleppele saame - äkki on nõus reedel tulema, äkki kukub keegi ära. (Sügis ja viirushaigused jms).
Niih, täpselt nii kaua võttis mul aega lapsehoidmise teemaline läbirääkimine et laupäev on täis. Kas ma saaksin nüüd veidi aega laupäevane "varumees" olla? St ma ikka pean lapsehoidjale mõistliku aja ette ütlema et kas mul on teda vaja või ei, niisama vile peale ta ei saa igakord tulla. Edith:
:D :D :D See on hää stseen seal filmis. Itaalia köögis on ka peekon ju maitseaine, mitte liha :) Tuleb piisavalt vegetaartoite ka, ei pea muretsema..
kas taimetoitlasel ka seal koolitusel midagi teha oleks? või tuleb see selline nagu filmis big fat Greece weding "what do you mean she eats no meat?! .... well it is oki i cook lamb" :) |
|
Jaanikaant Abikokk 2010-09-21 22:56:41 |
Ma ka tahaksin väga osaleda, aga kahjuks kumbki päev seekord ei sobi, äkki siis järgmine kord. | |
<< < 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 > >> |