Tziiki Abikokk 2010-05-14 17:24:18 |
hurraa...lõpuks ometi üritusi ka siis kui ma kodus olen (loodetavasti :) )
ei pahanda Sinuga keegi Pille ;) As for butter versus margarine, I trust cows more than chemists :) |
|
Kiilike Abikokk 2010-05-14 22:21:40 |
Oh kui tore uudis :) Ma juba paaniliselt mõtlesin kuidas ajakava paika sättida ... no ei ole enam enda jaoks vaba õhtut ... isegi tundi aega ei ole vaba nädalavahetusel. Rohkem või vähem teen ka kreeka kööki, nii et tore oleks sügisel osaleda. | |
Fre Abikokk 2010-05-15 15:22:32 |
Väga rõõmustav sõnum, mul ei mahu nagunii toimetused kuidagi kuhugi ära praegusel eluperioodil ja samas oleks väga kahju kooolitusest loobuda kui see toimunud oleks. | |
Pille Nami-Nami peakokk 2010-08-17 12:12:02 |
Sügisene ilm tuletab meelde, et suvi on lõppemas / sügis - ja uus kooliaasta - algamas. Minu puhul veel selline hirmutav asjaolu, et tuleb tööle naasta peale pikka ja väsitavat "puhkust" :D :O Lihtsalt hoiatan ette, et septembri teises pooles alustan uuesti ka nami-nami kokakoolitustega ja esialgu on plaanis neid igakuiselt teha detsembrini. Kavas: Septembris: KREEKA KÖÖK Oktoobris: HISPAANIA KÖÖK Novembris: HIINA KÖÖK Detsembris: JÕULUROAD Täpseid kuupäevi hetkel veel välja ei kuuluta, aga hoidke siis teemal silma peal ja kes kohe väga kindlasti mingil koolitusel osaleda tahab, võib ju siin tentatiivselt märku anda :) Igat koolitust tuleb kindlasti vähemalt ühel korral, suurema huvi korral võin taas kaks eraldi rühma teha; vähemalt ühe koolituse prooviks iga kord läbi viia nädalavahetusel ja päevasemal ajal. Loodan, et huvi on endiselt suur ja olemas :) | |
ErleS Abikokk 2010-08-17 12:37:39 |
Just üks päev lugesin teemat ja mõtlesin, et küsin, mis seisus koolitusplaan on :) Oli ju suve alguses juttu, et augustis-septembris püüad selleks aega leida. Kõik koolitused tunduvad huvitavad ja kui toimuvad sobivatel aegadel (mulle valdavalt sobib nädala sees paremini), kokkan meeleldi nami-namikate toredas seltskonnas :) Huvi on minu poolt endiselt suur ja olemas. | |
Kairit Abikokk 2010-08-17 13:01:48 |
Pille:
Hea uudis!
Mina tahaks kohe kõigist osa võtta. Sügisene ilm tuletab meelde, et suvi on lõppemas / sügis - ja uus kooliaasta - algamas. Minu puhul veel selline hirmutav asjaolu, et tuleb tööle naasta peale pikka ja väsitavat "puhkust" :D :O Lihtsalt hoiatan ette, et septembri teises pooles alustan uuesti ka nami-nami kokakoolitustega ja esialgu on plaanis neid igakuiselt teha detsembrini. Kavas: Septembris: KREEKA KÖÖK Oktoobris: HISPAANIA KÖÖK Novembris: HIINA KÖÖK Detsembris: JÕULUROAD Täpseid kuupäevi hetkel veel välja ei kuuluta, aga hoidke siis teemal silma peal ja kes kohe väga kindlasti mingil koolitusel osaleda tahab, võib ju siin tentatiivselt märku anda :) Igat koolitust tuleb kindlasti vähemalt ühel korral, suurema huvi korral võin taas kaks eraldi rühma teha; vähemalt ühe koolituse prooviks iga kord läbi viia nädalavahetusel ja päevasemal ajal. Loodan, et huvi on endiselt suur ja olemas :) |
|
Elis Abikokk 2010-08-17 13:08:50 |
Nii tore- nii tore! Huviline olen kindlasti. | |
Martiina Abikokk 2010-08-17 13:24:59 |
Pille:
Mina, kes ma ei ole siiamaani saanud veel ühestki koolitusest osa võtta, tahaksin ikka ka väga tulla sel sügisel-talvel :)
Septembris ja oktoobris tulla ei saaks, aga november-detsember meeldiksid mulle küll :) Loodan siis, et saan ka toredaid nami-namikaid silmas-silma kohata ja koos kokata :) Lihtsalt hoiatan ette, et septembri teises pooles alustan uuesti ka nami-nami kokakoolitustega ja esialgu on plaanis neid igakuiselt teha detsembrini. Kavas: Septembris: KREEKA KÖÖK Oktoobris: HISPAANIA KÖÖK Novembris: HIINA KÖÖK Detsembris: JÕULUROAD Täpseid kuupäevi hetkel veel välja ei kuuluta, aga hoidke siis teemal silma peal ja kes kohe väga kindlasti mingil koolitusel osaleda tahab, võib ju siin tentatiivselt märku anda :) |
|
Kätrin Abikokk 2010-08-17 13:30:39 |
Milline tore uudis - nüüd, kus õhtuti esimesed teed joodud (juba on nii külm, et saab) mõlgutasin just mõtteid, et millal uued koolitused hakkavad - et sügis juba paistab ju. Mina ka huviline kindlasti! Kõigile! :D | |
Profa Abikokk 2010-08-17 14:08:59 |
Sama siin, huviline kõigile koolitustele. | |
<< < 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 > >> |