Nami-Nami kokakoolitused

ErleS
Abikokk
2010-03-18 23:04:04
Minu poolt ka suured tänud Pillele ja kõigile teistele. Väga tore õhtu oli! Mõned road lähevad kindlasti lähiajal kordamisele :)
Monica
Kokaõpilane
2010-03-18 23:14:23
Suured tänud minugi poolt sisuka ja innustava õhtu eest! :) Isegi haige laps sõi kodus ära pool abhazura-pallikest. Endale maitsesid kõige rohkem shampinjonid ja spinat koriandri-jogurtikastmes, mee-pähklikommid ka muidugi!
Elis
Abikokk
2010-03-18 23:35:30
Suurimad tänud Pillele järjekordse suurepärase õhtu korraldamise eest! Kõik oli viimase peal- toit, koht ja muidugi seltskond. Tore oli vahelduseks virtuaalsele toiduteemalisele vestlusele siin seda ka reaalselt teha ning nimed ja näod omavahel kokku viia :) Meeslemmik, kes eelmine kord oli nördinud, et ma talle miskit mekkimist kaasa ei võtnud, oli seekord väga rõõmus hunnikut karpe nähes. Esimene küsimus oli, et kas ma Hatšapurit ikka tõin?! :D Muidugi tõin! Minu lemmikud olid praetud Sulugun ja vürtsidega hautatud seened, mis kindlasti lähevad lähiajal tegemisse + nii mõnigi asi veel. Mõningaid pilte, mis tegin saab vaadata siit.
Piret64
Kokaõpilane
2010-03-19 09:06:08
Suured tänud Pillele ja kaaskokkajatele! Oli meeldivas seltskonnas inspireerivalt veedetud aeg ja uks Gruusia kööki paokil :)
KatAnna
Kokaõpilane
2010-03-19 10:06:46
Aitäh Pille. Kõik toidud, mis ma kiiruga karpi pistsin, olid erakordselt maitsvad. Kõike kahjuks maitsta ei saanud, eks tuleb ise järgi teha. Nüüd võiks keegi hea inimene veel keskturult kraami tuua, teeks juba tänaseks kas pilaffi või hatšapurit. Peatsete kohtumisteni.
Ilse
Abikokk
2010-03-19 10:09:52
Mina ka tänan kõiki :) Praegu just juba käsil eilsest õhtust inspireerituna väike kotletitegu ;)

Ilse köögis

Aet
Kokaõpilane
2010-03-19 11:41:47
Aitäh, Pille! Oli tore üritus. Minu lemmikuks said just seened.

http://maitseelamused.blogspot.com/

Elis
Abikokk
2010-03-19 16:07:55
Mulle meenus, et koolitusel rääkisime, et grusiinidel magusa suhtes valik selline kesine. Hakkasin oma reisipilte veidi vaatama ja leidsin ühe pildi, kus peal nende meekook, mida mainisin (kook muidugi kahjuks pole esiplaanil). See oli selline hästi kuiv, väga magus ja pähkleid oli ka palju. See ja siis miskit Napolenoni taolist oli neil igas külas müügil. Muud valikut nagu polnud. Aga seda meekooki sõime siiski päris tihti. Ja siis leidsin ühe pildi (kahjuks kvaliteet väga puudulik), kus oli meile valmistatud viimane õhtusöök. Seal on vasakul üleval näha Hatšapuri, siis tomati-kurgisalat sibulaga, mis käib kõige kõrvale neil. Selle all jälle see meekook ja selle all mingi vürtsikas lihahautis. Paremal all ka lihahautis vasikast, kellega me olime juba sõbraks saanud ja meie "auks" siis maha löödi. Üleval pool on lihtsalt paljas Suluguni viilud, mille all siis Kubtari- see on pm sama, mis Hatšapuri, ainult et lihaga ja üpris vürtsikas. Täitsa üleval vasakul on miski seenehautis, mis oli väga hea ja paremal kapsasalat. Kuna me viibisime vaeses mägipiirkonnas, siis see oli nende jaoks ikka väga rikkalik laud. Ja siis üks näide sellest, milline on Gruusia pood. See pole nali- nii see asi seal ongi.
Tiramiiiisu
Kokaõpilane
2010-04-04 16:01:39
Väga lahedad pildid, Elis! :)
Kairit
Abikokk
2010-04-21 13:50:01
Pille:
Tundub, et alustame Gruusiast (märtsis), siis tuleb Hiina (aprillis).
Pille, kas oled jõudnud Hiina koolitusele ka mõelda?
<< 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 >>